Love and other drugs

Fullt upp på praktiken idag och det var himla kul! Sen kom jag hem och snäll dotter som jag är så erbjöd jag mig att laga kvällens middag. Spaghetti och köttfärssås (min specialité) stod på menyn. Sedan har jag hängt med Astrid ikväll och vi har haft det himla mysigt. Började med lite impuls bio, Love and other drugs hette filmen vi såg. Den var rätt bra! Lite komiskt bara att filmen inehöll rätt mycke sex scener och sådant. Efter lite mer än halva filmen så insåg jag och Astan att det var ju två småflickor som satt i salongen åxå (dom kan väl ha varit mellan 8-10 år), så vi började småskratta litegrann. Sedan när filmen var slut och vi skulle gå ut så hör vi tjejerna säga "Asså tänk att den här var från 7 år?!" hahaha. Hursomhelst sen for vi hem till Astrid och spelade lite spel och snackade. En helt okej fredagskväll. Imorgon så ska vi fira Issno som blivit stor tjej, men innan det så ska jag jobba på salongen. Så nu ska jag inta sovar position så jag orkar med morgondagen!


En del av kvällens sysselsättning!


Älgjakt

Litet smakprov från projektarbetet:



Morninggg

Nu drar jag snart till praktiken (Hår o sånt), så behöver du en klippning så kan du ju gärna kika in!



We are scientists - I don't bite


Nightie


Rebecca & Fiona - Bullets


I just wanna dance

Men i helgen blir det lugnt, ska passa på att hänga med Emzan som är hemma över helgen och Eve som åker tillbaka till Stockholm imorgon.


Verkar inte fungera att lägga in en youtubelänk så att ni som har spotify here you go:

David Guetta – Who's That Chick ? (feat. Rihanna) [Edit Version]


Frisyr

En liten oseriös frisyr jag slarvade ihop på gårdagens frisör lektion!





Min fina vän Alexander!

Som numera är Stockholmsbo! Ska och hälsa på alla Stockholmare i Februari och jag längtar såååå!

Innan Alex for till Stockholm så testade vi en ny frisyr på han eftersom att om man ska passa in i Stockholm så ska man ju sticka ut...




Hår å sånt

Kommer att ha praktik måndagar och fredagar ungefär hela vårterminen på Hår å sånt, så om någon känner för att klippa sig så är det bara att boka tid eller droppa in och kolla om jag är ledig!

Hade en rätt lugn måndag på salongen så jag ringde dit Issno som fick håret lagt och sedan slängde jag ihop en frisyr lite snabbt för tiden började rinna ut.





Grattis Emzan aka Dj eumz!

Tänka sig att alla vänner börjar bli vuxna nu! Emil, Erik, Carl, Anders & Emzan har gått över från tonåren till vuxenlivet!!

Grattis på er alla! Tyvärr så är det ett tag kvar innan jag får shoppa lös på systemet..



Home

Såg just den här, så söööööt!


Hahaha "one day i'm gonna whistle?"


Mumin!

Har ungefär 57 muminfilmer på datorn och varje film är ca 20-25 min långt. INSER NI HUR MÅNGA TIMMAR MUMIN DET ÄR?! UNDERBART!

Är fortfarande sjuk och det suger!

Jäklar

Så har man gått och blivit förkyld nu åxå..

Efter jobb idag på salongen så drar jag nu och lagar sushi hos Alex!




RSS 2.0