Äntligeeeeeen!

Har fått igång bärbara datorn nu :D:D Känns suweeeeeeeet! Har lektion nu men kan skriva ett inlägg senare om helgens bravader :)



Resultatet när jag klippte anton i lördags :) hittade bilden på carros blogg :)

Ska försöka ta tag i mitt liv!

Nu när sommarlovet är över känner jag att jag måste få lite struktur i vardagen. Har blivit så sjukt jävla lat! Därför har jag idag tvättat två maskiner och städat upp lite i köket. Det är väl det jag hunnit hittills (alltid en början). Ska hänga upp tvätten som tvättas nu sen så ska jag väl gå å lägga mig.

Saker som ska tas tag i :

- Mina rum (städning och flytta över grejerna i de nya rummet)
- TRÄNING!
- Ekonomin

Annars så hoppas jag på att vi får dom bärbara datorerna imorgon :) lät inte helt omöjligt på datasnubben.



Sötis!


Vanlig dag på JB





Sommarlovet är över

Har nästan en tår i ögat när jag tänker på det.. Det känns som att det var tusen år sedan jag gick skola och samtidigt känns det som att man inte hunnit ha nå sommarlov alls. Skumt! Nu så väntar mörker, kyla och skolan. Sista sommardagen har spenderats med :

- Bilkörande lite här och var
- Besök på kvantum, jossis jobb och emzan
- Häng på nodo
- Kortspel hos alex

Nu ska jag bege mig mot sängen eftersom imorgon bär det av till Skell( h e l l ), ska försöka locka fram kajsa åxå. Sötisen blev rädd förnå å sprang under min säng :P. Misstänker att det var dammsugaren som var läskig.

Ses imorgon hvfr ;)



Kommer sakna alla festivaler, ljusa nätter fulla med äventyr och allt annat bra som sommaren tillför. Nu börjar en enda lång väntan på nästa sommar..

JAG HAR KLARAT KÖRKORTET!

JIPPIJIPPIJIPPI :D Ska få låna farmors bil ikväll tror jag så då blire ut å glida ;)


Pluggar teori

Ikväll.. orkar inte uppdatera så ofta. Är ledsen för det men tänkte ta vara på de få sommarlovsdagar som är kvar. Får väl se om man får upp rutinerna när skolan börjar.. :)

lesslessless!

Är less att plugga teori, är less att sitta hemma och inte göra någonting! Är så förbannat rastlös så det finns inte (förlåt nu svor jag med det krävs hårda ord för att beskriva hur tråkigt jag har det). Sen är det ingen idé att hitte på nå för jag har körlektion 7 imorgon = bedtime soon..

Här är lite halvnya bilder på mig som jag hittat ;):

pdol lördag, jag och amanda

pdol lördag jag å hanna

Lördags när vi hade bryggpicknismysfest:) (jag vet inte vad jag håller på med riktigt..)

Nu ska jag äta SALT hockeypulver och fortsätta plugga♥ (ironi på hjärtat)

Grattis jossi till körkortet!

Har varit på körskolan från 10 i 9 till typ halv 1. Har både pluggat teori och övningskört. Teorin är väl det jag mest använt min tid till. Har äntligen klarat en del ett på repfaserna, och del två var jag en poäng ifrån att klara. Men det kom en snubbe med hög tecnomusik i öronen så jag kände att det var ett tecken att jag pluggat nog för idag. Ska ut å cruisa med jossi nu tjarrråååå ;)

Hipp hipp hora

Orkar inte uppdatera så ofta, hade tänkt försöka njuta av dom få sista dagarna av sommarlovet (alltså inte framför datorn och skriva blogginlägg). Sen så hade jag tänk fokusera min tid på att plugga teori men hittills har det gått åt helvete. Domedagen närmar sig och ingen repfas är avklarad, boken är inte ens läst en gång! Hursomhelst har jag varit på körskolan och övningskört lite, har även pluggat med jossi eftersom hon hade körlektion före mig så väntade hon på mig så vi kunde plugga tillsammans :). Sen så har jag typ slappat och sett film hela dan :P


@ annelund

Är hos mami nu på annelund minsann :). Sitter i mammas rum och nördarmig (jag vet att det är bra väder med jag ork it). Tarzan är åxå här och myser med mig, fast alldeles nyss så kröp han in i mammas byrå. Så där ligger han nånstans i översta lådan och chillar. Orkar inte skriva så mycket, ska läsa teori, kanske till och med få f-fasen bortgjord nån gång.. Det börjar närma sig fan, är typ nervöööös :)

Dåligt samvete..

Här har man gått och klagat på vädret och nu näre är fin vädre så sitter man ändå inne ?!
Vaknade första gången idag klockan 10 för farmor ringde och väckte mig. Komatjej som jag var gick jag å la mig igen. Vaknade sedan klockan 1 av att farmora ringde igen :P. Förflyttade mig då till tvN. Jag hann slumra till på soffan men väcktes av alex som kom förbi mig efter jobbet. Vi gjorde f-fasen, 3 poäng ifrån godkänt. Det börjar närma i. Issna kom och vi har tit glass och softat framför tvn. Nu ska jag äta middag och försöka piggna till lite :)

Grillbilden från gårdagen.

Såå mysigt, med pitsundsbron i bakgrunden ;)

Myser med kajsa :)

Började dagen med att jag blev väckt av papi. Farmor, farfar och farbror niklas var på besök åxå :). Sen så for jag, alex å issna till astans stuga där vi spelade volley och seglade. Avslutade seglingen med lite vattenkrig (kanske inte lika uppskattat av alla) men hur som helst så slutade det med att jag var blötast. Kanske rättvisast eftersom det var jag som startade det hela men ändå :). Sen så for jag, alex å issna till mig och lagade godmiddag. Grillat kött och grönsaker med pommes å bea♥. Sen så dök även emil, rasse och elias upp. Efter ett tag droppade även erik, oscar och carl in. Söftade ett tag hos mig sen så blev det planerat en grillkväll. Så vi drog till pitsund och gjorde upp eld vid vattnet, musik hade vi åxå. Det var rätt mysigt :). Tog faktist kort på elden med mobilN men kajsa har somnat i mitt knä å hon är så snuttepluttsöt så jag vågar inte röra på mig :). Så jag kan slänga in den imorgon om det är någon som är intresserad ;) HEHE. Kan däremot slänga in en sööft version på John ME - love is my drug. Annars så säger jag å kajsa gömman GONATT :)



(förövrigt så sover jag ensam i huset, känner mig smått rädd. Tur att jag har kajsa!)

Pics snodda från sarah ;)

Hittate lite bilder från trästocks och pdol på sarahs blogg:


Trälle



(det är jag som ligger underst om ni undrar)

Pdol




LK!

Kaffelinotältet och love is my drug med John ME var väl bra men resten var väl inte att hurra för. Jaja sista festivalen för sommaren men man kunde lika gärna ha stannat hemma å sparat pengar :) Idag så blire förhoppningsvis vhs kväll med en massa bra gamla filmer som typ den bästa sommaren osv :D. Nuså ska jag röja i mitt gamla rum (där jag haft alla mina grejer när vi gjort om mitt nya rum) för det finns risk att vi får sovfrämmande i form av en farmor ulla-britt.

Bilder från gårdagen (kan komma mer sen om issno känner för att dela med sig):

Bussen dit


Bussen dit


John ME


John ME


John ME


John ME

RSS 2.0