Träningsvärk hur gick det till?!

Känns lite sjukt pinsamt att jag har fått träningsvärk av att shoppa. För det är väl typ det enda jag gjort sedan jag kom hit.. Iochförsig så går man en hel del, men hallå ändå?! Jaja igår träffade jag Malin som är nyinflyttad till storstaden. Vi åt middag på pizza hut var sjukt mätt men gött var det. Idag så sov jag och mamma till ungefär 12 eller iallafall jag. Skönt var det!

Vad som händer idag återstår att se, kanske grönan?

Hade!


Baby!


Trivs!

Jag och mamma tog en rejäl sovmorgon imorse eftersom båda var rätt trötta. Efter frukost och annat så tog vi tunnelbanan till globen för att shoppa litegranna och jodå, nog lyckades jag spendera pengar idag med. Har läst litegrann nu och ikväll tar vi det nog bara lugnt med en film eller något. Imorgon far vi in mot city och jag antar att det kommer spenderas några kronor där åxå. Vad jag köpt får ni nog se när jag kommer hem till piteå.
För övrigt så äter min katt cheddarpopcorn, nog är han en lundmark allt!


You better get your move on


Trött tjej

Landade i stockholm kring halv 12 och mammsen mötte upp mig på arlanda. Sedan så for vi till hennes bostad och lämnade mina saker och sedan gick vi på en grekisk restaurang för att äta sen lunch. Himla go mat hade dom kan jag lova! Efter det ville mamma på en stor loppmarknad i vårberg så jag följde med dit. Sedan på väg hem så stannade vi i skärholmen och jag hann spendera 600 spänn där?! Köpte iochförsig ett par skor men ändå, pengarna flyger iväg. Hur som helst sedan kring halv 6 for vi hem till mamma och jag somnade typ direkt. Har vaknat nu och ska nog sätta mig och läsa litegrann. Imorgon blir det förmodligen mer shopping.
Hade!


Suring!

Har varit typ trött och seg hela dan, men nu gör jag ett städryck här hemma för sen kommer carro, jossi och eumz å äter suring. Kommer bli götta!


H to the ej

Har jobbat idag och det innebar bland annat mingel på nolia. Känns lite synd att jag inte varit där nå (utanför jobbet) med egna pengar dom hade ju ändå lite intressanta grejer, fast kanske lika bra eftersom ja är fattig och ska till stockholm snart och hälsa på min mamma. Efter jobbet så vare hem och äta och sedan snabbesök av några kära vänner som tog rökpaus i piteå på väg till luleå airport. Dom är alltså påväg till turkiet och ska vara där i två veckor, kunde ha följt med men hade inte pengar för det just då resan skulle betalas. Hursomhelst sedan så spelade jag, jossi, alex och erik monopol på fårön.

Imorgon vankas det frukost på havs med jossi tror jag minsann, nu äre godnatt!

Ha det så kul utomlands mina vänner, kommer sakna er!


The City

Sitter nu i farmor och farfars lägga, blir bjuden på falukorv och mos till middag, ska snart fara och jobba. Har bara mellanlandat här för farfar var lite långhårig. Ursäkta dålig uppdatering men datorn hemma har kruxeluxat. Inte fixad än så torkan lär väl fortsätta här på bloggen.

Sammanfattning:

PDOL:

Onsdag: Var vid svartuddsbryggorna och förfestade, drog in mot området. Jag och issna invigde karusellåkandet med extreme fly innan vi drog till 1906.

Torsdag: Var vi hos lisa och förfestade, drog in på området där det blev en hel del häng på kittel

Fredag: Smörgåstårta och öl/cider hos mig på dan. Förfest hos Emzan, tittade förbi hos Rick där dom hade förfest på gräsmattan med filtar och lite gura. In på området och där blev det häng på kittel och karusellåkning.

Lördag: Förfestade vi hos carro och jacki kom från skell med sina vänner! In på området där vi kollade på The Sounds och KENT ruskigt bra båda två men jag undrar om inte KENT tog priset!

Luleå kalaset:

Fredag: Tog bussen halv 4 till Luleå, var väl där kring kvart i 5 eftersom vi inte lämnade Piteå förens 4. Middag på en restaurang nära busstation, värdelös mat men jaja. Förfest vid hamnen, polisen kom så blev en hel del rymmande från poliser. Tillslut hittade vi några bänkar på en innergård till ett lägenhetsområde, flyttade lite senare till en annan innergård. Förfesten var riktigt soft ändå. In på området för att stå typ 45 min i kö (höll på att kissa på mig, ville bara gråta för att jag var så kissnödig!) för att få bandet. Sedan var man tvungen att gå till ett annat ställe för att komma in på området. Sprang till Hoffmaestro, missade tyvärr highway man men det var grymt hur som helst! Resten av LK var väl ingen höjdare.

Festivalmats höjdare: (av de jag testade)

1. 4 små rätter (LK)
2. Älgwok
3. Oxfilérulle



Ursäkta dålig uppdatering

men jag har faktist inte haft tid eller ork. Och jag orkar verkligen inte skriva ett långt inlägg nu heller utan den som väntar på något gott.. Nä men ni får väl höra om PDOL helgen senare men jag kan bara säga att Kent och The Sounds var grymma! Och hela helgen har varit sjukt rolig.

Ska gå å slöa i soffan nu hade!


RSS 2.0