Dirty Dancing

Kan ju vara en av top 10 bästa filmer som någonsin gjorts! Lika bra varje gång. Nu var det ett tag sen jag såg den, så inatt/imorse såg jag den åter igen. Underbar♥

Nuså blire å fixe å trix en massa till ikväll. Känner mig lite småstressad men jag pallrade mig ju upp före 11 såatt lite tid har jag ju på mig :)


Holaa

Orkar typ inte uppdatera men idag har jag fan inte gjort så mycke vettigt att skriva om.. Ska å handla nu åt pappsen. Sen så taggar vi till och så blire kalles ikväll. KUNG! Ses där?

Aja lite stressad nu så ska lägga på ett kol.


Maffian vaknar..

Igår såg jag, emelie, issna, carro, alex, emil, johanna å eve film hos mig. The uninvitet som var bra! Helt oväntat slut.. Sen så spelade vi lite kort och sen slutade med att vi satt och lekte det hära "maffian vaknar, bestämmer sig för att döda någon, maffian somnar. Ängeln vaknar, bestämmer sig för att beskydda någon, osv...." rätt kul faktist. Sedan när alla farit kring halv 3-3 så gick jag och la mig. Somnade kanske kvart över tre. Sedan var det bara att stiga upp klockan 5 för att skjutsa pappa på jobbet. Detta gjorde jag föratt jag skulle få ha bilen. HELT ovärt.. Han slutar 2, jag steg upp 1 och det enda jag har gjort är sett film typ.. Jaja hade väl tänkt fara å kolla till tarzeman! Sen kommer isso hit å vi ska se Schindlers list. Ikväll blire väl träning, antingen spinning kvart över 6 eller styrkemix kvart över 5.. Vi får väl se men banne mig jag ska iväg till korpen!


Huvudvärk..

Somnade med huvudvärk.. Vaknade med huvudvärk.. Efter två ipren hade jag huvudvärk.. efter ytterligare en ipren hade jag huvudvärk.. Den försvann för en timma sen kanske. Känner dock att den börjar rulla tillbaka nu. Det sjuka är att jag brukar sällan ha huvudvärk och alrig såhär länge! Jaja annars idag så sov jag till två, har skjutsat mamma till busstation. Ätit tacos, sett gossip och nu ska jag å hämta upp evelina och sen ska vi till martin. Nykter ihelgen åxå (Y), lika bra när jag inte riktigt är på topp. Tjarrå!

Slå en pling, jag agerar nog fyllechaffis ikväll..


Hur tänker svenska folket?

Då är Nicklas ute ut idol och svenska folket är dumma i huvudet.. Annars så hare blivit lite bilkurragömma efter idol och nu orkar jag inte skriva nå mer för jag har megahuvudvärk och är super trött! Gonatt..


LOV!

And i feel awesoome! Soft lektion på skolan idag, gjorde inte allt för mycket. Fick dock en skrämmande blick på vart alla pengar går varje månad.. Nuså bär det snart av till korpen för ett spinningpass med alex. Sen så väntar räkor till middag med pappa och ikväll så äre idol, vart och med vem vet jag inte men idol SKA jag se! :)
HEJA NICKLAS!


Ändrade planer..

Det blev visst inge korpen idag, men ska försöka hinna med ett besök imorgon! Istället så bestod kvällen av: maxmat, slingor i mammas hår och handbollsderby mellan norrfjärden och öjebyn med alex, emelie, emil, eve å ställ. Norrfjärden vann om ni ville veta. Nuså äre gossip som gäller sen sussa sött.


GRATTIS HANNA!


Korpen here i come!

Nu äntligen har vi skrivit över carros korpenkort på mig så jag kan börja träna nån gång! Det börjar redan ikväll när jag å alex ska på spinning. Är taggad faktist, men innan det ska jag slinga mammas hår och äta middag med henne :). Nu så ska jag fortsätta städa upp i mitt rum, har än så länge bara hunnit byta lakan. Men det är inte så stökigt bara lite kläder som ligger på golvet (som vanligt). Vi hörs..


Längtar till den 20onde november!!

Filmkväll med isso!

Försov mig imorse och missade egen hårvård på kupen. Det sög ju..
Nu ikväll så har jag och isabell sett film vi började med:

Grät sönder till den här filmen. Så himla sorglig! Dock sjukt bra, Rekommenderas!


Sen blev det denhär:

Rätt lejd film men ändå bra. Typisk tjejfilm, som jag gillar :D

Killen som var med i filmen var rätt freeeesh! Kanske anledningen att filmen var helt okej för annars vare inte så mycket att hurra för..

SOET!

Nu äre one tree hill och 90210 som gäller!


Färgkurs..

När jag öppnade ytterdörren imorse överraskades jag av en snötäckt mark! Höstens första snö har kommit, tvivlar på att den stannar. På skolan delades vi upp i gruppen, 4 stycken i varje grupp. Uppdraget var att göra en uppsättning utan att prata med varandra. Den kreativa delen av hjärnan hade väl inte riktigt vaknat, och jag kan väl inte påstå att det var jätte lätt att konstruera en uppsättning utan att prata. Men vi fick ihop en frisyr och det var väl målet. Nuså sitter vi å väntar, färgkurs står på schemat. Ska lana lite datta nu innan vi börjar. Tjarrå!


BOKAT!


20 november 21.00!!

Idol ikväll!

Med isslopisslo och solensman..




HEJA NICKLAS!

Don't upset the rhythm (go baby go)


HELG!

Har fixat praktikplats och livet leker... Nämen skönt äre att a en praktikplats :P. Som en sten som lyfts från mina axlar. Nuså ska jag se dom två senaste oth avsnitten som jag missat ♥ Har inte så mycket att skriva för jag har inte gjort några speciella planer för helgen. Det blir nyktert ihelgen det är ett som är säkert! Sen så ska jag nog hänga med carro och se idol idag :).

Nu väntar OTH!




England here we come!

Rasten kommer att spenderas genom att kolla upp och planera resa till england med engelskaklassen! KUNG!
Nuså ska jag fortsätta kolla på mitt kinesiska horoskop (geten).




Americas got talent!

Sitter jag å ser på i bakgrunden medans jag sätter in helt underbar musik på min mp3! Sedan så har jag läst igenom gamla inlägg från sommaren, det är fan kul!

Snart läggdax trots sovmorgonen imorgon♥

Måste dock skriva ett personligt brev och det sög ju.. HIIHII


När stefan och hw styr musiken

så får man höra sånt här:


pics


Dagen efter hos issa för nån helg sen


sär?


SlapperN


Softar


Musikaliska stolarna..


Carro


(k)ISSAN MINTTU


Winner ;)

Middagsgäster :)

Sitter å väntar på alex, issno å anton. Tacos står på menyn och SOM jag är hungrig :).

Har inte orkat sitta så mycket vid dattan (= dålig uppdatering) föratt somsagt så vågar jag inte använda bärbara föratt den har V I R U S :(. Förhoppningsvis fixas det till veckan :). Sen så har jag inte haft tid eftersom jag läst min underbara bok ♥. I veckan så har jag å isso hyrt tre filmer som vi plöjt igenom:

1.


2.


3.


Nu ska jag å handla mat THARRÅ!

Läskigt trött..

Sov hela förmiddagsrasten typ. Sen så sov jag middag från kanske halv 4 - typ 7. Tvingade mig upp ur soffan för att handla middag. Fick besök av alex och vi har sett svenska holleywoodfruar (Y). Har även köpt "så länge vi båda andas" som är den sista boken i twilight serien ♥. Ska gå å ta ett glas cola och se om det gör susen. Annars blir det nog sängen inom kort :). Imorgon följer mami med mig till skelet så jag kan få göra min uppklippning nån gång. Får se om Martin följer med åxå, har inte pratat med han nå idag så vi får väl se.. Skönt blire att göra bort en uppklippning iallafall :). Nuså ska jag gå, sitter på våran stationära datorn eftersom jag fått 30000000043 kilo virus på min bärbara :(. Vågar typ inte använda den ^^. Och eftersom det är lite småläskigt här i våran datavrå så tänkte jag bara snabbuppdatera.


XOXO gossip girl

Gossip-girl-maraton.nu


Musik!

Mutemath - spotlight
Linkin park - leave out all the rest
The fray - you found me
The killers - smile like you mean it
Muse - plug in baby
Keane - crystal ball
Sia - breathe me
Hockey - song away
Iron and wine - flightless boy, american mouth / such great heights
Death cab for cutie - crooked teeth / I will follow you into the dark
Blue foundation - eyes on fire
Jack's mannequin - dark blue / the mixed tape
Band of horses - No one's gonna love you
Paramore - I caught myself
Kings of leon - closer
Ne-Yo - miss independent
Rob Pattinson - Let me sign
Silverbullit - star
Yael naim - new soul


Lyssnar jag på just nu.. bland annat


Gårdagens bravader

Steg upp kring kvart över 9 å åt frukost och sånt. Sen lämnade vi hemmet kanske kring kvart över 10 (eftersom pappa var lite slow). Kring 1 var vi i happaranda och på ikea. Trosade omkring och köpte grejer. Åt lunch på ikea gjorde vi åxå. Och som vanligt blev jag less när vi kom till köksgrejerna typ stekpannor, tallrikar och sånt). Sist vi var på ikea blev jag less på exakt samma ställe. Iallafall så kring 4 hade vi betalat och packat in i bilen. Då for vi på candyworld och köpte godiiis. Sen så for vi till finland och en snabbis på alko. Sen så åt vi på max i happis och sen så bar det av hem. Somnade på hemvägen men vaknade av en hostatack, hade en satans torrfläck i halsen som aldrig ville försvinna. Så det blev inge mer sova utan jag fortsatte se harry potter som jag sett på ditvägen. När vi kom hem till kära bergsviken så packade vi upp och pappa började mecka. Sen kom astan å alex förbi en sväng.

Vaknade typ 10 idag eftersom jag hade sms terror på telefonen. Blir nog å klippe både pappa å jossis mamma idag :) Ska klä mig nu eller nåt :) herrå

Ps. Har fortfarande ont i fingret efter igår när alex knöcklade det.. synd om mig? Svar: JA


idol, batminton och fråga olle dokumentären

Dagen började somsagt med sovmorgon. När jag kommer till skolan upptäcker jag att jag tappat bort mobilen. PANIK! Kom fram till att förmodligen hade jag glömt den på kustbussen och fanny gulleungen hjälpte mig å ringde å såg till att dom sökte igenom bussen. Lite senare på dagen fick fannsan ett samtal att dom hade hittat mobilen och att dom skickar den till piteå. LYCKA! 6 var jag hemma i bergsviken och då bjöds det på palt till middag. MÄTT! Så halv 8 var den i säkert förvar i mina händer. LÄTTNAD! Sen så for jag till issno å såg idol, jag å alex spelade badminton i pauserna och sedan hann vi även se dagens man, nå beck liknande program på 4an, fråga olle dokumentären och sedan återigen idol. Nuså är jag hemma och ska sova alldeles snart eftersom 10 imorgon bär det av till haparanda och ikea. Vi ska även hinna med alko och candyworld ;).

GONATT



Haha kul, min och linns favvolåt ;);)

RSS 2.0