Som en söndag ska vara

Idag så städade jag huset så det skulle vara fint innan pappa kom hem. Hann klart ungefär två min innan han kom hem, snacka om timing. Sen så hade han med sig en burk med lite presenter till mig så som pingvin lakrits och toblerone å sådär, gulligt av han tycker jag. Nuså har jag sett Julie and Julia och det är 10 min kvar av filmen. Helt okej ändå tycker jag, handlar om en jädra massa mat och jag som inte ätit middag vill som bara hoppa in i filmen å ta en tugga. Men ska göra mig nån macka, för det är ungefär den ork jag har till att laga något idag eftersom matlagning inte är min favorit sysselsättning tyvärr. Ikväll blir det nog att se bandslam med några kompisar. Tror den kan vara kung.


Deeek helg!

Igår så åt somsagt jag å jossi på max. Sedan efter det så spelade vi lite guitarhero sen så kom issno, alex anton å sanna åså spelade vi lite rappakalja. Sen kom det lite mer folk och vi satt å diskutera vid jossis köksbord. Jag astan å alex for hem till mig och såg damernas curling final. Jag somnade efter ungefär två sekunder. Mitt i natten så säger alex "nu far jag", har knappt nå minne av det. Känns som att jag drömde och har ingen aning om vad klockan var. Jag å astan sov i soffan och astan drog väl kring 10 halv 11 imorse.

Idag så for jag å jossi somsagt å red sen så åt vi fiskpinnar å potatisklyftor till middag = gött. Issno kom å jag ritade en teckning om torsdagens bravader (jossis överraskningsfest). Vi for till mig å klippte lugg på issna, spelade lite skippo. For till jossi å spela lite guitar hero, massa folk kom och vi satt å diskutert va vi skulle hitta på. Vi kommer på att vi ska köra bilkurra, dom flesta bangar så jag, issno, petra, anton, jossi, eve, carro, oscar, victor far å kör lite bil å letar läskiga ställen. Nu så ska jag sova gött i min säng.


Brainfreeze

Idag så har jag å jossi varit å ridit med amandas häst fame, vi red barbacka vilket var spännande. Det gick bra faktist och så var det mysigt å vara ute istället för att bara dega framför tvn (som jag normalt brukar göra). Dock vare väl lite kallt, iallafall om skallen av nån konstig anledning. Nuså ska jag hoppa in i duschen så jag inte luktar så mycket horse. Ikväll så blire att klippa lugg på issno, och sen så kanske jag å jossi har ytterligare en middagsdate (vi åt tillsammans på max igår).



Finhästen
Foto: Jossi

KjamiZzZz från cool_horse_girl_91

Grrrrr

Då ser man ut som en tiger i håret dårå. Nämen helt okej blev det, hade egen hårvård idag på skolan så det blev att göra slingor i hätta (vilken pina). Nuså ska jag hoppe i duschen å fixe klart mig.

HAHA långt inlägg, men jag har it tiiid!


Bild på mit hår kommer sen :)

Höngrihöngrihöngri

Har komme hem från skellefte tyyyyyp för ett tag sen. Har haft engelska där vi åt tårta, scones, plättar med sirap, te och även dansa litegranna. GRYMT. Sen nu så är jag sjukt hungrig (tro det eller ej) så jag väntar på alexander som ska komma och laga mat åt mig eftersom det var en deal vi gjorde när jag skulle skjutsa han till skolan i måndags. AWESOME!

Längtar till imörrn, sjukt less på mitt hår "nu får det fan hända nånting innan jag går och vissnar och dör"


Var sjukt bad-ass på skolan idag..

citerar typ hannas mormor (?) "lite damm på golvet är bara bevis på att man har bättre saker för sig än att städa"
Dock kan det vara på tiden att jag städar mitt rum men, hehe.

Gofrukost

Blir tydligen scones och te till frukost, inte sitter det helt fel. Måste dock skynda mig nu så jag inte bränner dom. Tänkte bara meddela så ni kan vara lite avensjuka. Sen kan jag även meddela att jag överlevt två nätter ensam i spökhuset nu.


Grattis älsklingsjohanna, glad att du är hemma!

Har nu kommit hem efter en dag som innehöll. Skola till kvart i 12, falukorv och potatismos till lunch. Ungefär tretimmars powernap hos åhman. Middag på dallas, jag å hanna dela på en pizza och en kebabtallrik. Lite av varje är alltid bäst. Wellavisning på station som var välldigt underhållande. Höll dock på i typ 2 timmar om inte mer, så var hemma lite väl sent. Här hemma väntade alex, emzan och jossi. Kul att träffa bruningen efter två veckor i thailand. Nuså äre väl TYYYYYYYYP godnatt, lär väl lyssna på musik ett tag och kanske dra fram gitarren eftersom jag har sovmorgon imorgon.


SKÄMTARU?

La nyss upp bilder å skrev litegranna, allt är nu...... borta jaja snabbt:


eve volymastra hela håret till visningen


Fest


Anton softa i min mössa, mina glajjor och mina mjukisar


fest


Fest


Fest


Svarta linser


Klippte anton


Sida


Bak


Närbild på sidan, han ville testa nå nytt å dehär är resultatet.


Ska nu snart sova ENSAM i spökhuset, jag är rädd.


Tröttiiiiiis

Har varit trött heeela dan, astan sov här inatt och tacka gudarna för det. har typ sovit hela dan, alex har softat med mig lite sen har jag sett sweet 16 maraton på mtv. Blir så less dom sjukt bortskämda 16åringar som är med. Nu taggar jag för box om en timme med emzan!


Mobilbilderrrr

Lchf middagar:



Det var kallt å snöigt att köra snöslungan

Mössprovning på carlings





Lånade alex skjorta (vita ringarna är försök till att dölja mitt stökiga rum)


Egopic 1


egopic2


cool


Anton å emzan kör doggystyle


Smygreklam och nu orkar jag inge mer :) kommer mer senare kanske



Bilderrrr


Fototjosa i luleå


Modevisning (eves projektarbete)


Badass!


Madrassåkning på strömlida


Krig


Gör nå hetsigt? Förballe hos astan iaf


Vårat partcrew som jag ritat på issnos garderob (inte klar)


Söndag

Och så var helgen över..

Fredag: Massamassa folk på kalles det var coolt. For till alex efter åt goda mackor och sööfta. Fick inte sova allt för mycket dock eftersom alex, astan å issno fick för sig att snarka.

Lördag: Jag, alex å anton lagade mat. Lax med västerbottenost och vitvins sås med pressad potatis. Emzan kom sen och hade med sig efterrätt, mycket gulligt av henne. Sedan blev det att korka upp IGEN, det är inte bra alltså! Hursomhelst så sööfta jag med mjukisar hela festen, det var grymt!

Söndag: Vaken och inte gråter, bara lite hungrig. Ska följa mamma till camilla som fyller år kring 4, sen får vi se va som händer.


HELG!

Såg en sjuk film på lektionen idag,  nå med flugor hette den och den var hemsk. Har just landat hemma, blir att hoppa i duschen hitta nåt å ha på sig och sen far jag till farmor och äter palt. Ikväll äre maskinen på kalles som gäller, förballe hos astan och jag har inte bestämt mig än om jag ska va nytker eller ej. Egentligen skulle en liten pn sitta fin nu innan jag hoppar i duschen men jag vet inte om det hinns med, tror inte att pappa tycker det iallafall. Får väl vila efter mat i magen eller nåt.


Hungriiiiiiig!

Frisör hela dan idag, mitt volymastrade hår var tydligen soft att göra uppsättningar på. Efter lunch rullade jag lite läggningsspolar och sedan vart det bilfärd hem med ellan. Sjukt att vi var typ i piteå när bussen skulle gå från skell. Man tjänar så otroligt med tid av att köra bil, synd bara att he gär så dyyrt! Blir snart och klippa farfar och sedan ska jag laga mig en rejäl middag.


Något i stil med den här..

eller så inte

Liiiiiite försent men nu säger jag godnatt iallafall

Fastnade lite väääl länge framför oth, låg ju efter vafan. Idag så blev det bil till skolan, med mig hade jag alex, carl och anton. Hann med engelskan ett tag och sedan blev det att gå till salongen för att förberedas för kvällens modevisning. Ställde upp som modell till eves projektarbete och jag ÄGDE catwalken, nämen jag ramla då inte iallafall! Efter det så blev det att ta nån öl på kalles (cola för min del) och sedan tog jag med mig piteborna hem och vi for en sväng på challange (ytterligare ett colaglas för min del). Har hunnit med två one tree hill avsnitt, one to go .. Nuså äre gonatt för min del.


Back in business!

Nuså har jag äntligen fått tillbaka min bärbara dator, lagad och rensad från grejer. Bara att börja om från början då. Tänkte därför ta upp bloggningen igen, ursäkta uppehållet men utan dator äre it lätt vet ni. Det som ni missat är väl att jag har blivit FET förkyld och det är inte awesome. Imorgon äre hårvisning (eves projektarbete) och jag ska vara rockmodell dårå. Det blir ... ehm intressant. Nuså ska jag lägga mig och kanske se ett av de tre oth avsnitten jag har missat under min tid som datorlös. Förövrigt så saknar jag min kompis johanna som är i thailand och så ska jag kolla på maskinen på fredag på kalles, ses där?

Det var allt jag hade att säga, har lite mobilbilder som kommer upp senare när jag har tid. Keep in touch!

avslutar dessutom inlägget med att nysa typ 10 gånger på raken!



Får väl ta en gammal bild eftersom min fina google bild inte ville vara med. Godnatt!

RSS 2.0