Morningggg

Sovmorgon idag ♥

Igår så for jag moa å linn på stan efter skolan å jag köpte ett par leggings och en t-shirt. Sen så for vi till moa och där bjöds det på mackisar å körv, gottsi gottsi :D. Sen så for vi på den här kursen och den var faktist intressant. Sen så räsade jag och linn hem och vi var i piteå kring 9. Kom hem och slog på tvn. Sen så somnade jag där och vaknade kring halv 1, då gick jag å la mig i min egen säng och nu så sitter jag här, pigg och glad :).

Ska äta frulle och såntdära såååååååå hejdå..


I brist på fantasi lägger jag upp ett litet kort på göllekajsa :)

skit

Niklas gick inte vidare.. Idol suger, nä skoja men ändå tråkigt. Idag så blev det inte alls att klippa mami eftersom hon fick migrän på morgonen :/ så vi har gjort lite frisyrritningar och sen lite volymföning. Nuså äre Lunch plättar med sylle bjöds de på. Inte en favorit, bara när de är hemma och man får grädde eller glass + sylt till :D.

Efter skolan får jag å linn komma hem till snälla moa och hänga där tills vi ska på kurstjosahosa, missar idol idag och det känns inte coolt. :(



Linn: Har Moa katter?

Hanna: Ja

Linn: Ånej

Tina: Vad spelar det för roll?

Linn: Jag är rädd för katter

Tina: Men vad tror du dom kan göra äta upp dig?!

Linn: Nä, slickas..

SUCK!


BRINNER!

Middagen idag var god men stark! Några liter vatten slinker ner mellan tuggorna.. Förövrigt så är jag klar med klippkörkortet och mamma kommer imorgon och är min modell på uppklippningen :). Nu fattas bara en herrmodell..

Sedan så har herr Wacker GANSKA högt på tvn så till middan får jag höra typ splash krasch = nån typ av skräckis/action misstänker jag. Bra middag"musik", blir sååå hungrig av de..


U G L Y you ain't got no alibi..



Är med alex och vi såg just slutet på bring it on, man kan inte annat än älska dom filmerna :D

Salong tina..

Har just gjort folieslingor på jossi och då blev det färg över så vi smeta in lite i mitt hår som en effekt typ. Får väl se om det blir nå är ingen garanti men just nu sitter vi och väntar med spänning... Sen så ska jag duscha! Och sen hoppas jag att det blir guitarHERO hos JOSSSIIIII!

Ska gå å gräva i kylen nu PEACE!

(obs! bilden är ett montage!)


EFTERFEEEEEST

Hos issno med både brolles och bullens korv ;) föredrar dock bara att äta det ena alternativet (bullens korv). Brolles korv kom mer som en överraskning när vi kom hem till issno. (inte ätbar!)

Hursomhelst vare förfest hos issno sen trevåningars på pentan..

AWESOOOOME ;) hehe nämen helt O K !

Herrå

 


Moms = mervärdesskatt

Detta har vi om på lektionen just nu och vi började just om :). Snart är det helg och det känns underbart ♥ Ska engagera mig i lektionen nu trodde inte att vi skuille börja så fort :) Herrå


Gonatt!


Min dag, so far

Väcktes av alex som kom hit å åt "frukost" med mig eftersom han hade hål på skolan. Sen så följde jag med han till stan föratt jag skulle upp till farmora. Klippte henne, blev rikare och satte in pengarna på mitt konto. Sen så skjutsa farmor hem mig och jag for å panta lite pantburkar som jag har haft kvar sen pdol. Blev nån hundring rikarae. Sen nuså ser jag baby mama och väntar på maaaat :). Ikväll blire idol, vart och med vem vet jag inte än :)


Nysningar x tusen

Tror aldrig jag har nyst så här många gånger i hela mitt liv. Man kan väl säga att istället för en vanlig hederlig förkylning med vanlig hosta så har jag nyssjukan istället. Ligger säkert på några hundra nysningar bara idag... Annars så har jag inte gjort så mycket när jag kom hem från skolan. Mat, MTV movie awards, idol, Hanna Montana the movie, pyttelite städning (som ska fortsättas imorgon på min lediga dag..) Ska även hinna med att klippa farmor imorgon :). Sååå nu så ska jag skyffla saker ur min säng så jag kan sova i den :) Tjarrå


Men först blire nog å plinka lite på en sån här :)

Dear Love Doctor

Ha engelska just nu och vi skriver kärleksproblem till en låsas kolumn. Hade sovmorgon imorse♥ (som alla andra onsdagar, så pappa nästa onsdag behöver du inte komma in och väcka mig och sen påstå att jag ljuger när jag säger att vi har sovmorgon!). Igår så såg jag issno å alex idol hos moi och annars så gjorde jag väl inge speciellt igår. Har rast nu så vi måste lämna klassrummet. PEACE


Skolannn åter igen -.-

Sitter på skolan nu och vi har just börjat lektionen. Det verkar som att nå makeover tjosahosa har varit å härjar här i klassen. Steffanie är brunhårig, fanny har klippt lugg, sarah är nyklippt och nyfärgad och det är även HW. Självklart blev alla såå snygga. Själv så har jag endast fått besök av herr förkylning och han gav mig EN täppt näsborre, vilket är sjukt irriterande! Har ett kapitel kvar av min kära bok ( ljudet av ditt hjärta, boken är dock idas men jag menar den som jag läser nu.) och kan säga att jag grät floder igår hehe. Nuså ska jag engagera mig i lektionen eftersom läraren snart kommer och vi ska starta igång lektionen på rikt.


Utförsäljning i salongen!

Typ 50% på alla loreal varor i salongen :D. Än så länge har jag köpt en klipp/färgkappa, ett klippförkläde, vax och massa små engångs intensivinpackningar. Awesome! Sen så hände en liten pinsam sak när jag skulle svara i telefonen. Jag hörde inte vad människan sa :S så jag fick springa å hämta en lärare som fick ta över och rädda situationen. Börjar snart så jag ska sitta och tänka på vad jag ska köpa. Vill ni att jag ska köpa något så ring på min mobil idag innan halv 4! Eller så kanske att det finns kvar nå produkter imorgon om man har tur..


Lunch!

Och det var korvstroganoff och ris som stod på menyn. Har nyss smällt i mig en portion och två glas mjölk. Har hört att två glas mjölk om dagen är bra för magen :D. Nuså ska jag turna on some music och sen sätta mig å läsa min bok♥ i en fotölj tills vi börjar om i salongen. Har hört av mig varje rast hittills och jag tänkte fortsätta med det så vi hörs på två rasten ;).

HannaW sitter och sjunger med i denna låt och jag avslutar inlägget med det LYSSNA!:
Harry Potter And The Goblet Of Fire Soundtrack-Jason Buckle, Steve Claydon, Jarvis Cocker, Jonny Greenwood, Steve Mackey And Phil Selway – Do the Hippogriff

Hej och välkommen till salong skönheten det är Tina!

Jag är värd i salongen i veckan och blandannat så är min uppgift att svara i telefonen och boka in kunder. Sjukt nervöst ibörjan höll på att skaka sönder på första kunden jag bokade in men det är faktist ganska kul :). Annars så håller jag på med klippkörkortet och det börjar närma sig uppklippningen. Modeller sökes iallafall en herrmodell, som är sugen att komma till skellefteå för en gratis klippning. Förhoppningsvis blir jag klar med klippköris till nästa vecka :).


Helt okej hårsvall

Hetsycretzy

Är på skolan nu (inte taggad på en ny skolvecka och jag längtar redan till helg!). Har just ätit en mellis och kexchoklad. Min morot ligger i soptunnan för den smakade S K I T tyvärr.. Jag som var så sugen! Men de kanske var föratt jag inte hade nån skalare föratt skala av skalet :(. Nu börjar vi! Herrå..


Domhär umgås jag med idag :)

Städning

Håller på att städa för fullt och tro det eller ej men man ser golvet! :) Tur att man har musik som håller tagget uppe så jag orkar bli klar nån gång! Nog föratt jag misstänker att det inte kommer bli idag eftersom jag har ett till rum efter detta att ta hand om. Filmen igår var bra, fast det hade jag ju väntat mig dock. Synd bara att jag var så himla trött så det var lite jobbit att filmen var så lång, fick kämpa föratt hålla ögonlocken öppna och rumpan domnades bort. Efter bion for vi till issno och kollade lite på vma awards (igen). Det är nu typ varje dag vid midnatt på mtv, så man har ju sett det några gånger vid det här laget. Beyonces uppträdande är fortfarande lika grymt! Nu ska jag forsätta städa tills middan är klar. Sen hoppar jag in i duschen och börjar försöka styra planer för kvällen.




Skolannnn



Såhär kul har jag på lektionen, har ingen aning om vad jag gör eller ska göra..

HEEEEEEEHE Lunch snart sen H E L G !

Ikväll ska jag se flickan som lekte med elden på bio hihi.

Morning

Alex ringde och väckte mig 12.00. Likes, MEN gud så skönt det var att sova ! ! ! :). Sjuka drömmar hade jag åxå. Bland annat att jag fick bläckfiskungar fast dom såg mer ut som typ småsmå sjöhästar. Sen så skulle jag hålla i en och då sög den sig fast som en blodigel mot min hals typ :P. Sedan efter att jag hållt den en timma så skulle jag lägga ner den i korgen igen men jag märkte då att den hade sugit blod haha och att jag hade ett stort hål där det flödade blod. Helt sjukt, det hände massa annat hets men jag orkar inte rabbla upp de :). HIHI jag å alex har just fikat snart drar jag till farmor.


T r ö t t !

Ovanligt? Svar = nej..

Hade otroligt ont i huvudet när jag kom hem från skolan och jag slocknade direkt på soffan. Vaknade när pappa kom hem och vi har ätit middag. Issno kommer sen och vi ska se idol :). Hoppas att man ser någon man känner igen nu när dom ska vara i umeå :). HIHI och imorgon är jag ledig ♥ så då ska jag sova länge och sen ska jag penta farmora. Sådåvetni :)



Asshole!

Satt just och såg VMA awards på mtv, vilket jävla asshole kanye var! Dålig stil.. Dock har alla säkert redan sett de men tycker ändå att det var sjukt lejt!


Dålig kvalla svar = ja! Men jag orkade inte leta upp nå bra klipp så jag tog första bästa :P

Städar dax!

Även fast jag är sjuk tänkte jag göra liiite nytta. Ska ta tag i mitt rum för just nu ser det it som att andra världskriget skett här inne.. Lite less på att man inte ens ser golvet och alltid måste vara försiktig vart man sätter fötterna eftersom det finns chans att man kliver på något. Så städardax! (Tyvärr..). Sen har jag faktist nyss varit och  hämtat ut mitt körkort som har kommit :) No more lapp som man måste ha här och var :). Skönt!


Nog vaaaaaare väl ändå..

Så har man fått svininfluensan åxå.. Nä skoja men en förkylning har man dragit på sig jajjemän.. KUL!
Just nu känns det som att huvudet vill sprängas litegranna, ipren nästa! Har som inge å säga kanske kommen en liten uppdatering sen :) HErråå


Hehe fjortisar elle ?


varmt, kallt, varmt, kallt...

Ena sekunden fryser jag och andra är det varmt. Fan jobbit, tror dock inte jag har feber fast jag idag har yrat lite haha det var jävligt skumt. Det var som att jag sov fast jag var vaken. Tror inte de är nå allvar och jag är nog tebax på skolan imorgon :). Har just färgat ögonbryn och ögonfransar (dock inte så stor skillnad men..) Ska snart gå till idis och hämta tredje twilight boken. Sen så borde jag ta tag i mitt kära rum :P hehe.. Justja ! Måste till mammsen i stan å kolla till tarze åxå :) lillgöbben.



Ps. Har sett familjen jetsons varvar med sovning idag (Y) ;)

Gårdagen

Var kung fan :). Somsagt tog vi en liten roadtrip till finland. Hann med både att äta lunch på ikea och lite gambling i finland (alexander stod för spelandet), shoppning av alkohol och skämma ut oss lite granna han vi nog med åxå :). Det var faktist en trevlig trip som borde göras om! Sen så var det hem å in i duschen å sen fara till sabine på förfest. Brudfest vare minsann och jag hade grymt kul! Sen vare penhouse som gällde som var helt okej de med :). Sen så blev de "efterfest"(typ sovparty) hos mig på annelund :P. Nuså har jag just ätit lite oxfilérulle och ska snart slå på en film och softa :). Ha en bra dag..


Lite galet var de :P

Gonatt

Kom just hem och nu äre sängdags :). Kvällen har bestått av idol med issno + chirre, dirre och cola. Sen så for vi å lekte lite bilkurra. Girlpower säger jag bara ;). Nuså ska jag sussa så sött för imorgon blire en liten roadtrip till finland :P.


TAGGA! Är det bara jag som tycker att musiken i refrängen låter som en annan låt (kommer dock inte på vilken och det stör mig så gudförbenat!)?



Haha förlåt mig menar inte låten som är ovanför utan skulle egentligen sätta in en video på sexy bitch med david guetta, jaja :) så ni vet iallafall ;)

H E L G !

Och jag är nyklippt :) tackar så mycket för det evelina. Har köpt en foundation och en applicerarborste från makeup store nu åxå, känns lite proffsigt ;) hehe. Fick en glitter eyeliner på köpet, den var grön. Den kommer väl till användning på haloween om ens det, men gratis är gött :). Just nu softar jag @ annelund. Har just sett klart tretton och funderar allvarligt på en pn :). Vad kvällen erbjuder för äventyr återstår att se. Några förslag? Hör av er :).




Ps. Ny favvolåt eller den är underbar iallafall :)                                :

Freaking awesome!

Har just sett idol, nu står one tree hill på tur. Sen har jag även läst ut min bok idag (U). Nu måste jag hitta en vänlig själ som har den tredje boken och som känner för att låna ut den till mig :). Annars får jag pallra mig till en bookstore och köpa den! Jaja har som inge intressant att säga alls men tänkte att en uppdatering skulle va på tiden :). Höres när jag har mer att berätta!


KUUUUUUUUNG

Hitta fan en video där jag var med fan :)

http://sendables.jibjab.com/view/lfOPGPhVzQKUy56d

Pics från gårdagen


Hemma

Började kvällen med att fara till issno. fixade håret där sen drog vi till sabban där vi hade förferk ;). Efter sabbis for vi till pentHOUSE och ägde dansgolvet! Åkte med PeLiNs mami hem (såååååå snäll för de) och papi var hemma efter de rajtantajtan han varit på. Han har gjort strille ini fritösN och sen så har jag snört i mig en billys! Bra nattmat... KUNG kväll förövrigt! Och jag taggar till nästa helg när de är girlparty! Kommer bli grymt! Gonattsi nu äre nära till sängen känner jag :).


F E S T !




Twilight (beroende så de nästan är pinsamt?)

Ser filmen nu, har även påbörjat andra boken. Fick dock höra av idis att det var den sämsta av alla fyra böcker. Det sög ju..


Hjälpte fanny med photoshop på skolan (jackis bild)

Skolfoto


Som vanligt lyckas jag se störd ut men resten av klassen var HOOOOOOOOOT! :)

JOBBIIIIIT!

Försov mig till morgonspinningen men det kanske var likes eftersom det var sååååååååååååååååååå skönt att ligga i sängen och dra sig :). ÄLSKA SOVMORNAR!♥ Idag så har vi skolfotot och flyersutdelning. Känns otroligt onödigt att fara till skell föratt ta skolfoto när man ändå alltid lyckas se lejd ut :P. JAJA får ju då boken av hanna å så jag kan börja med tvåan :D:D:D. UNDERBART! Ska sminke mig och ha mig nu för bussen till stan går ju snart fan :).

HErråååå


I brist på nya bilder tar jag en från skoter-VM i vintras ;)

Nyduschaaaaad och mör i kroppen :)

Idag så hade vi sovmorgon = loveliiii! Så vi hade engelska b och sedan bar det av hem till piteå. På bussen så läste jag ut min bok (som jag lånat av ellan) så nu vill jag bara börja på tvåan. Måste dock låna den av någon först men jag hörde en liten fågel som viskade att hanna åhman har den :). Sen så blev det snabbt hem och slänga i sig varmkörv med mos och sedan dra iväg till korpen. Styrkemix stog på shcemat och det var sjuuuuuuuuuuuuuuukt jobbigt. Jag svettades som en gris och jag gissar att morgondagen kommer bestå av tusN kilo träningsvärk. Nuså har jag nyss duschat och sitter här med alexander som sitter och ritar medans jag datanördar mig :).

Imorgon väntar wakeup spinning klockan 7 (håll tummarna att jag drar mig upp ur sängen) och sedan är det skolfotografering på skolan, efter det är det flyersutdelning och sen börjad helgen :).


Bild från förra helgen, lite lagom glansig met mittbena (läckert..)


Godmorgon

Steg upp för kanske 15 min sen och ska nu äta frukost :). Farmor kommer kvart över 10 och hämtar mig eftersom jag missade att kolla om det gick nån buss till stan. Har sovmorgon idag nämligen och det var/är LOVELI. Igår fick jag besök av alex å issnopissno och vi såg kenny begins. Rolig film haha :D. Emil och kalle kom förbi en sväng och for när filmen var klar. Efter filmen kom anton och carl och vi 5 satt ute och softade ett tag. Sedan for alla och jag bänkade mig i soffan med min kääääääääära bok. Som snart är slut :O fick höra att det finns 3 böcker till att läsa så jag känner mig hyffsat lugn :). Jaja ska äta frukost nu osv, vi HÖRSSSS


Har inga bilder på datorn typ så jag tar en bild från ett äldre inlägg

HEJ LINN !

Linn ville att jag skulle uppdatera men jag har inte något vettigt att skriva eller någon rolig bild att lägga ut så :)

Eller... Började läsa en bok i söndags och har nu läst snart 200 sidor. Det är rätt otroligt för att vara mig.




RSS 2.0