Pics

Här är lite övriga bilder som fanns på min nya mobiil :)


Papi


Issno


Gjort om i mitt rum (målat väggarna och taket vitt åså en fondvägg med denna tapet på :) )


Påväg till jobbet, pigg som en lärka :)


Ma pink shoes ;)


Astan på heden


Alex å emil på heden


Hedens hockeyplan ;)



Pics!

Lite mobilbilder från gårdagen och dagens bravader ;)
Igår:

Min hand och mina fossingar ;)


Skellefteå by night


JAcki och långeman


Jag och jacki


Dagen efter, iväntan på bussen (var tvungen att låna ut mina leggings till jacki så jag fick ha tunnstrumperna hennes, kände mig lite smått naken)

Idag:

Efter surströmmingsätandet så for vi till astan och såg mumin :D

Strandsatt typ

Det känns som att jag är strandsatt iallafall. Sitter hos jacki nu, bussen till piteå går om 25 min och jag måste ta mig till stan. Sen så har jag inga batterier på mobilen, alltså det måste vara nå fel på den för fan det tar ju slut batterier dirr! Hur som helst så tror jag jag söftar här hos jacki och tar 25 över 4an hem. Kan jag gå på ica å köpa nå å äta för jag är fan hungrig, trots det rejäla nattkäket. Det som suger är att jag har varit inne och sovit hela dan medans det har varit kanonväder ute.. Sen nu när jag vaknat och ser mig i spegeln så ser jag hur jävla blek jag är! Hel sjukt, typ blekare än vad jag var i vintras...  Jaja nu när jag bestämt mig föratt inte stressa till bussen som går nu snart så kan jag ju faktist vara vänlig å städa i jackis lägga lite :)


(bilden har inget med texten att göra)

Sen kan jag väl tillägga att sådär kring 12 mådde jag väl inte prima skinka, men det sov jag bort å nu äre kanoners! Lite trött fortfarand dock men...

Finvädret utanför och jag tänker gå å lägga mig..

Gårkvällen var fan kung trots omständigheterna, drar en sammanfattning eftersom jackis säng längtar efter mig (eller kanske tvärtom):

-Anländer till skell och jag och jacki går på stan en sväng
-Hem till jacki föratt äta spaghetti och kötfärssås
-Söfta som slutar i en powernap
-Vaknar kring 7 (lite senare än planerat)
-Fixar oss och startar festen
-Sarah kommer och hänger med oss
-Vi övertalar henne att följa med oss ut (hon hinner alltså på typ en halvtimma hinna pimpla i sig alkohol så hon blir berusad (kung!)
-
När vi kommer till station så äre kråktjockt med folk utanför och vi såg inte ljuset att få ta oss in
-Drar på olles (sportbar med cool snubbe som spelade gitarr, munspel och sjöng)
-Blir typ lämnad med några okända killar eftersom tjejerna tydligen tyckte att det var värt att betala 100 k för 40 min på station
-Hittade en kille med lockigt hår som spelar gitarr och hade converse ;)
-Olles stängde och vi jag och jacki blev bjuden på mat av jackis tvåmeters kompis
-Åker taxi till hans lägga och trycker maten
-Slocknar och sen var det bara att stiga upp efter två timmar
-Följde jacki till stan, tog bussen till hennes lägga och nu sitter jag här med et STORT glas vatten
-När jag vaknade kände jag mig fortfarande full för övrigt, hur är det möjligt ? Annars så mår jag faktist prima!

Med andra ord bra kväll ;)!

Vi får väl se om jag kanske lägger in nå bider från gårdagen (typ två egobilder på mig) när jag kommer hem till piteå.

Blir det surströmming ikväll? =)


Bilden har ingenting med texten att göra..

SES I DIMMAN

Själv är jag i dimman, men besök mig där! Vi drar snart till station i skellhell ;) ja sarah och jacki kommer ha de GRYMT!

Pdol är över, taggar redan till nästa.

Pdol är över och det känns sjukt tråkigt. Även fast inte vädret har varit på våran sida så har det varit en otroligt bra helg. Det tar dock på krafterna och kroppen är väl inte på topp. Alldeles för få sovtimmar i helgen, regnigt väder och en jädra massa skrikande till artister och karuseller har gett resultat i en sjukt jobbig rethosta som aldrig tar slut. Hes röst och en rätt trött och sliten tjej.

Igår: Sista kvällen på pdol och jag hade besök från skell av hannaw, linnsan, amanda och alex. Det slutade med att det blev förfest här igen efdtersom inget annat dök upp. Det var en rät salig blandning av folk: Pitebor, skelleftebor, arvidsjaursbor, skåningar (?), ännumer skellefteåbor. Hursom helst så lämnade vi ett lika grisigt hus som kvällen innnan (inte till min förtjusning) och drog in på området. Såg promoe, hängde på kittel, träffade folk och pentan han vi åxå med en stund. Hade kul största delen av helgen. Förutom att jag blev på sjukt konstigt humör på slutet av kvällen (?), förlåt alla för att jag var så sjukt neg. Tror det beror på sömnbrist och kanske att jag nog har fått mig en förkylning på halsen. Nattmat blev oxfilerulle♥ och sen när området stängt så drog vil till max för att träffa lite folk. Jag, carl och oscar bestämde oss för att checka in campingen så vi gick mot södrahamn. Dessvärre så gick vi åt fel håll och när vi insett det så gav vi upp och skildes åt. Dom gick hem och jag gick till stan för att ta taxi hem till bergsviken (faktist så övervägde jag att gå hem till bergsviken men jag kände att det kanske inte var en sjukt smart idé. ensam tjej mitt i natten..). Sen när jag kommer hem så hör jag både kill och tjejröster (?). För det första så trodde jag att alla hade somnat, men icket tjejerna var vakna och två killar hade de hittat på vägen hem åxå. Satt uppe ett tag och pratade sen så gick jag å la mig kring halv 6.

Idag: Idag så vaknade jag kring 12, inge bakis med mådde ändå skit tack vare supermega hosta. sedan kom resten av tjerna och vi städade lite smått. Kring halv 2 åkte dom med astrid till stan (hon kom förbi och hämtade kläder). Jag slumrade till på soffan och vaknade när pappa kom hem. VI fortsatte städa och nuså har vi fått främmande. Pappa fyller nämligen år idag. Är väl inte sjukt taggad på att ha en massa folk här men.. Nuså ska jag fika, smörgåstårtan får bli min frukost :). Ikväll blire nog att hyra film med fadern och bara sööfta.

Bilder från helgen kommer..

Den första är sprättad! 15.00

Nu kör vi igen!

Gårdagen: Vi började hos mig, jag hade då roligt (hoppas dom andra hade de). Lämnade ett rätt så grisigt hus bakom oss och drog in på området. Hann med kittel en stund, en svängom i batman och typ 30 sek av melody club. Helt okej kväll, synd att man tappade bort de flesta bara :S. Åt även en halv langos och det var väl inte lika äckligt som jag mins. Efterfest hos nicke p och på vägen hann jag å issna stöta på en och anna underlig figur. Väl framme hos nicke p så ligger alla och sover när vi anländer (?). Kring 5 anländer kommer nicke hem och han och anders sprättar en öl. Jag och issno tog nickes säng så stackarn fick sova på en hård träsoffa.

Idag: Issnas mamma kom och hämtade upp mig å issna, jag fick skjuts till mami och vi for å hämtade hw och linnsan på busstationen. For hem till mig städade upp och åt lunch/middag. Nuså smuttar vi på cider och snart så ska jag gå å köra gärnet. SISTA KVÄLLEN FAN! Förfesten är oplanerad och jag har lite smått panik. JAJA ses i regnet...

Förövrigt så är min röst tillbaka och tog med sig en rethosta på köpet. Hellre hes än hosta!

http://www.pdol.se/wp-content/uploads/flv/pdol-610.jpg


Myndig tjej bakom tangentbordet!

It' my birthday and i'm gonna party like it's my birthday ;). Hinner fan inte skriva mycket är sjukt stressad men iallafall.

Igår: Så var vi först hos eve och förfestade. Sen drog vi oss mot stan, på 12 slaget fick jag ett telefonsamtal och några vänner bröölade "jaa må hon leva", sjukt vackert. Sen så klockan 12 använde jag mitt leg för första gången och gick in på sommarlandet, issna bjöd på en cider och sen så gick vi ut igen. Jag, issna, martin och carl åkte extreme fly och sedan var det typ hemfärd för mig sisådär kring 1. Bra kväll!

Idag: Så steg jag upp 07.15, typ ingen röst och det var bara att pallra sig till jobbet. När jag kommer upp på min avdelning (där jag jobbar) så bemöts jag av "ja må hon leva" sedan var det tidningsläsning nere i foajen klockan 10 vad bemöts jag av då om inte "ja må hon leva". Sen åt jag sara och carro älgwook på lunchen (sjukt gött, rekomenderas). Lite snabbshopping och sen tillbaka till österbo. Fika klockan ett för gamlingarna och ännu en gång så får jag höra "ja må hon leva". Slutate kring 20 över ett och tog farväl av gamlen. Tro det eller ej så kommer jag sakna vissa av dom :). Sen så åkte jag buss hem, in i duschen å nu sitter jag här (vet inte varför har egentligen inte tid). Folket kommer snart och jag har blött hår, osminkad, pjamasshorre och tjocktröja :S. JAJA nu måste jag gå har massa att göra ses i dimman! :)

Bilder från helgen kommer sen!

Därför slänger jag upp en bil från trästocks lördag morgon eftersom jag inte har så mycket mer att erbjuda :)

PDOL!

Sådär nu har jag besökt pdol färdigt för iår. SKOJA nämen et började med fika hos mig, farfmor, farfar, wilma, alexander, niklas och ann och pappa å issno. Fick prellesenter, en mobil (har alltså nytt nummer å typ inga kontakter) och en jädrans massa pengar :). Sen drog jag å issno in till pdolområdet. Vi mötte upp emma å eve för att åka lite karuseller. Träffade även alex, emil, martin, jossi å oskar. Så vi har sööftat omkring åkt karuseller och bara kollat läget. Imorgon kommer hannaÅ och imorgon börjar det på rikt :). Är sjukt taggad för helgens bravader och det käns otroligt skönt att sluta jobba om TVÅ dagar. Om TVÅ dagar så fyller jag även 18 och om TVÅ dagar kommer sarah å hannaW. (Hoppas även att någon mer hvfare dyker upp på pdol). Nuså är jag hos farmora, ska gå å lägga mig snart och musik och skrik från karusellområdet som är nedanför får vagga mig till sömns.


Torsdag pdol förra året (min 17-års dag) Jag å carro J

Nu äre godnatt!

Trästocks
Fredag



Lördag



Vi får se om de blir nå mer bilder, just nu är facebook cp så jag kan bara se bilderna från trälle som jag taggats till (alltså inte alla). Sen så har jag nya cepe msn och jag hittar inte delade filer. Men nuså ska jag sova men håll er i närheten så kanske jag uppdaterar. Kan ju om inte annat skriva några rader om vad jag gjort men som alla vet, en bild säger mer än tusen ord (det är iallafall roligare att se på bilder än läsa text) !


GONATTTTTTT
Tro det eller ej men jag tycker mammas gata - promoe är helt K :)

VARNING, nymålat!


klet

höger fot

Vänster fot

Peace..

Man kan ju ställa sig frågan vem som fått mest färg på sig, färgen eller jag. Men nu är det målat ett varv med vit grundfärg. Sen så äre bara att måla ett varv till sen smacka upp tapeten på fondväggen. Hoppas de kan bli klart till på onsdag :)


Linas kvällsbok NU, berättar om helgens bravader SEN..

Linas kvällsbok + godispåse = nu :)


Erkänn.. Han är gaaanska söt :)

Keep in touch, uppdaterar sen om helgen. Förhoppningsvis kommer bilder åxå om issna nu skickar dom någon gång :)

Nu drar jag ! :) eller snart..

Snart så bär det av till trästocks efter en veckas arbete. (tiden har gått sjukt fort och hips vips så var det helg). Orkar inte skriva något långt inlägg eftersom mamma ringer väl vilken sekund nu och ska hämta mig (är hos farmora). Har väl inte gjort allt för coola grejer i veckan, hp som var nästan en besvikelse. Sen så har jag hunnit med att hänga på nodo två kvällar tillåme. Nu ska jag fara heirååååååå se ya :)

Åskarr är på besök..

Så därför blire nog ingen uppdatering ikväll. Egentligen hade jag å issna tänkt fara en snabbis till skell å se john me men de blir nog inte av. Däremot så blir de nog kanske linas kvällsbok och FET chill ikväll å tagg till imörrn :D. Då bär det av för en fredag-lördag och tältning = Trästocks. Ses där!

ps. Jag har bakat åt gamlingarna idag, lite sånt och lite sånt var mitt recept ungefär. Tur att dom inte är allt för kräsna, de flesta av dom iallafall (tror jag).

HEJDÅ

Harry potter ikv och halva jobbtiden är avklarad.

Ikväll ska vi se harry potterrrrr, före det ska vi på nodo (favoritställetnummerett) och förhoppningsvis planera trästocks så de blir klart. Har ett dilemma fan, vill se john me på torsdag men jag jobbar fredag. What to do, what to do. Vi får väl se vad som blir planerat, bara sovplats löser sig så är jag nöjd. Alltså måste säga att dom här tre dagarna har gått otroligt fort, två dagar till så är det helg. OCH jag har bara 7 jobbdagar kvar att jobba ;). Det känns skönt men lite sorgligt. OCH sen så är det inte alls så länge kvar innan Tina Josefin Lundmark Wacker fyller 18 år :D:D!


Min vackra vän johanna har skaffat blogg http://injohanna.blogg.se/ (hennes bild som jag snodde eftersom jag är för fattig för att skaffa egen kamera)

För slö för att uppdatera :P

Har typ inget intressant att skriva om eftersom jag ungefär kliver upp halv 7, far på jobbet. Vilar middag hos farmor, sen hem å slöa framför soffan tills läggdags. Är inte skapt för att stiga upp såhär tidigt :S. Är trött heeela tiin. Men på begäran från jossihossi så skriver jag ett inlägg :). Var nyss ute å gled med issna som just tagit körkort :D. Med i bilen var även alex å sabine. Vi for på kvantum, dumpa av sabine och sen for vi till erik. Dit kom även lollo. Såg på kronprinsessans partey ett tag och sen så fick jag skjuts hem till bergsviken. Ska göra f-fasen nu en gång å se va de är förnå. Sen så äre gonatt och så jobb imörrn igen. En och en halv vecka kvar nu, känns skönt fast de är så roligt på jobbet. Känns dock som att man missar massa för när jag kommer hem orkar jag knappt göra nå om kvällarna :S. Aja imorgon äre även bio besök och harry potters nyaste ska visas på duken. Trästocks i helgen (?) jag vill men det måste planeras. Fan, ska de regna så kändes det inte lockande att sova i tält. Jaja den som lever får se :).


Grattis, issna har nu license to drive :)!

Gonatt

Wow hittade en hyffsat ny bild på mig :P Den här är från midsommar hos pep. Nu går jag och lägger mig, jobb imorgon! Förresten så tror jag jag börjar bli lite virrig av mig, tror att jag hör min ringsignal till mobilen hela tiden men de kan ju somsagt inte stämma eftersom den är bortaaaa.


Slö!

Jävlar så slö jag känner mig. Helt seg, borde ta en dusch å piggna till litegrann. Igår så kom vi hem från luleå och på kvällen så såg jag film med carro. Eller carro såg väl mer film än mig jag somna efter halva ungefär. Men det kanske inte är så konstigt om man fått sova ungefär 4 timmar natten innan :P. Jaja hursomhelst så vare kul i luleå! Orkar inte skriva så mycket mer funderar starkt på att ta en dusch.


Girl gick på tv igår åxå, den såg jag minsann sen somnade jag på soffan. Lagom middagslur.

TRÖTT!

Idag:
-Frukost servering
-Tidningsläsning
-Sångstund med de gamla
-Lunch
-Promenad
-Ritning
-Pusselbyggning
-Slut på jobbdagen
-Fika hos kusinen som fyllt 11
-Hem
-Sova på soffan x antal timmar
-Middag
-Tvättning av kläder

Sen... SÄNGEN!
Imorgon blire luleå dirr efter jobbet...


Mobilen är inte återfunnen, kanske ett tecken på att det är dags att skaffa en ny?

Om ni ser en rosa sony ericsson med lucka som sett sina bästa dar, hör av er! Drömde att jag hittade min telefon i min ficka och dessutom så frågade jag mamma i drömmen "drömmer jag?", i drömmen så svarade mamma nej men tydligen så var det en dröm trots allt. Annars så var drömmen rätt så konstig. Drömde att jag hade jobbat klart för dagen och det var onsdag på pdol. Det var sjukt mycket folk överallt och jag träffade johanna och amanda som sprang omkring i vita klänningar och festade (?). Jag var så avensjuk att dom festade så trots att jag hade jobb dagen efter så festade jag för mig själv. Mitt i dimman så såg jag jacki som då skulle bo hos mig. Hon tog med sig ungefär 15 stycken till som jag inte ens kände igen som tydligen åxå skulle bo hos mig ^^. Sen så hann jag även typ slänga mig in på monki. Vakterna höll på att sätta för kedjor för rulltrapporna som gick upp till monki. Men smidig som jag var snörde jag min under kedjorna och åkte upp till affären. Helt udda dröm, men blandannat detta fick jag vara med om under min middagstupplur. Idag har jag klippt mami åxå och nu är jag hos pappa. Ska sova nu, jobb imorgon. Kan väl säga att jag längtar till helgen (dock så har jag rätt kul på jobbet) men längtar till att få sova ut!<3


Brist på nya bilden så här är från julen förrförra året (?), blek och jävlig. SNYGGGGGTTTt...... naaaat

ORK IT!

Mobilen är ute på vift -.-

Dagens bravader

Började dagen med att servera frukost till de gamla. Fick även ett nytt smeknamn isamband med det, "mat-tina". Sen så var det tidningsläsning och sånt där. Åt lunch hos farmor (plattfisk å potatismos). Sen så tillbaks till jobbet och där fick jag i uppgift att göra fruktsallad. Efter det så gick jag på en liten promenad med en av de som bor dära på äldreboendet. När vi kom tillbaka så fick jag sluta. Jag kan väl säga såhär, jag gillar de gamla mer och mer. Har varit lite skeptisk tidigare men jag gillar dom :). Nuså har jag tagit en rejäl poewrnap på ungefär  2 och en halv timma. SKÖNT! Nuså väntar stuvade makaroner och stekt fläsk hos farmora. Hehe jag är inte bortskämd får bara mina två favoritmåltider (som jag brukar äta hos farmor) på samma dag ;). Alex skulle ringa när han ätit så vi får se vad som händer ikväll. Kan väl säga att jag taggar till fredag iallafall! :D


Sär bild men vafan :)

Ska på jobbet snart

Började jobba igår (kommunjobb) på österbo som solflicka. Igår fanns det inte allt för mycket att göra, läste tidningen för de gamla och målade lite med en av dom. Efter jobbet så for jag till farmor en sväng och fikade med farfar. Sen så for jag till patrik och på vägen så träffade jag ida och carro j. Hos patrik så spelade vi kort och lagade middag :). Hans kompis susanne från arvidsjaur (?) var åxå med. Sen så kom jag hem till farmor och satt vid datorn ett tag. Sen så blev de en powernap till 9 då alex ringde. Det var bio-time med han, emil å kalle. Vi såg Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser. Filmen var riktigt bra faktist. Nä nu ska jag börja pallra mig till jobbet, men ha det så skönt ni som är lediga och kan sova hur länge ni vill.......


Fanå är redan trött hur ska detta gå?!

Stadsfesten!

Började med att ta bussen till skell som gick 5 över 4. Anlände kring 20 över 5. Jag å astan gick då på ica sedan vandrade vi ner mot vattnet för att fortsätta förfesten (vi började lite smått på bussen). Efter ett tag så sa carl att dom hade hål så vi for till deras hotell och förfestade. Jag å astrid gick väl in kring 9 kanske. Där inne träffade såg vi lite ase of base, en halv låt med lena & orup och sedan Kristian Anttila, träffade även lite känt folk typ hanna w som vi hängde med en stor del av kvällen. På slutet så hängde emil med oss och när allt stängt sådär kring halv tre for vi till busstationen för att träffa sar3 :D. Sen drog jag, astan och emil å sov på carls och oscars hotellrum eftersom dom inte behövde det eftersom dom jobba hela natten lång. Blev väckta sådär kring 6 att dom kom instormandes och hade jobbat klart. Så det var bara att ta sitt pick och pack å dra hem till piteå. Här hemma så såg jag en film som gick på tv sen så la jag mig kring 9 å vakna 2 av att alex ringde. Har nu sett bröderna lejonhjärta och lite annat på tvN, ätit middag och nu ska jag väl fortsätta deka sönder framför tvN/datorN. Imorgon börjad jag jobba så det blir förmodligen en tidig kväll ikväll.



Jobb

Första jobbdagen på sommarlovet. Imorgon blir det skellefteå, ses vi ?


Imorgon så ses vi! :D

Äre så illa att man ser ut som en knarkare?!

I måndags frågade en nork dam som kanske var 30 + om jag å anton hade nå cannabis å sälja till henne, eller om vi visste vart hon kunde få tag på nå. Jaja så kan de gå. Glömde fan å säga, jag har ju shoppe en jacka idag :). En nike windrunner. Asså jag tror jag tar mitt liv (skämt), skulle in på caliroots å kolla om de fanns nån bild på just den jag har. Ser nu att dom har dunder rea och typ alla windrunner kostar kring 400 kr. Jag köpte min för 550 och dessutom finns de såå mycket coolare färger på caliroots. Turen är inte på min sida känns de som.

Snart så väntar grillat som ska mätta min mage, vad kvällen har att erbjuda återstår att se.

Ny hårfärg..

Blött just nu och ingen hårtork får väl se när de har torkat hur de blev :)

Bild KANSKE kommer sen..


Astans stuga!

Orkar inte skriva ett dunderlångt inlägg för vi försöker styra kvällens planer men sammanfattning:
-Astans stuga
-Tennis
-kvällsdopp
-Övernattning
-Roberts (plugga teori i två timmar)
-ont under fötterna (spela inte tennis barfota..)
-snabbis på stan
-astans stuga
-bad
-glass på havs
-Hem
-PN

RSS 2.0