Skönt!

Är äntligen aktiverad på facebook igen ;). Idag så blev de volley på norrstrand sen ett litet dopp för min del. Sen så såg vi 7-manna finalen typ 97-killarna (summergames). Sen så handla jag på ica å nuså har jag cyklat hem å äntligen blivit aktiverad på facebook! Ska laga tacos nu, kvällen är oplanerad hör av er om ni vill hitte på nå!


Pdol två år sen, LÄNGTARSOMFAN TILL PDOL!!! :)


Hemmaaaa

De blev partyparty hos martin, jävligt sööft :). Sen så drog vi till stan. Där sög de mer eller mindre (som vanligt). Det blev max sen så fick jag skjuts hem av emil. Sjukt skumt väder, de ösregna så vi var tvugna att springa in till max, sen nu när jag fick skjuts hem så vare typ bra väder.. Jaja lika bra å få skjuts, sjukt skoent. Får hämta cykeln imörrn. Fanå hade ju tänkt hinna med å se nån summergames match, kanske tar en prommis å hämtar cykeln imorgon åså kanske man hinner med att se nån match :). Nuså ska jag slå på en film eller nå.. Tråkigt att kvällen sluta såhär men de kändes ändå skoent att komma hem. Imorgon går jag å ica-kortet å köper gofrukost tror jag ;). Aja peace out..


Är nästan taggad å fara till skelet lördag nästa helg å se på kristian, missar ju fan salem, sahara å sådär för jag ska jobba på fredag men lördag kanske man drar om man får med sig nån å hänga med? :)

Bra jobbat..

Har typ sovit bort heela dan, har inte varit ute många minuter. Kanske lika bra, att jag skona mina axlar..   När jag gick ut såg jag att himlen var typ svart mot stan sen hörde jag muller så jag gick in å slet ut alla sladdar. Sen så gick jag å la mig (med duntäcke?!). Har drömt massor om att de spökar hära så frågan är hur jag kommer våga sova här inatt själv.. Hursomhelst vaknade jag av att emelie ringde och jag höll på att dö av svett nästan :P nä men de var varmt! Ska gå å duscha å äta nu sen försöka styra planerna för ikväll :P.


Göteborg förra året, saknare!!!

Kvällen..

Ikväll så blev de att sitta på nodotaket å kolla på psg-paraden. Sen så blev de prommis till kvantum/hemmakväll. Sen så blev de en snabbsväng i småstaden. Efter det blev de volley på norrstrand å nattdopp på grönan. Helt okej kväll, lite kallt när jag skulle cykla hem men. Är hungrig å trött nu, att vara ute hela dan i solen tar på krafterna (inte för att jag klagar men :) ).


Grönan (mobilbild tagen för typ två år sen :P)

Sommar på rikt! :D

fyfan vädret är underbaaaaaaaart!

Igår:

- Cykla till stan halv 8
-Riskettan
-Cykla till ica
-Cykla till fårön
-Cykla till svartudden
-Segla till borgarudden med alex, astan å catarina
-Sjöblöt
-Segla hem till astan
-Nådig bränna, inte att leka med!
-Palt hos farmor
-Gå till svartis för å va med jossi
-Fara till södra hamn
-Strillemeny på sunes MED räksallad ;)
-Film
Cykla hem till bergsviken sådär kring 3

Idag:

-Cykla till räkan
-Bad, sol (dock inte axlarna), volleyboll
-Cykla hem
-Mat
-Datorn (nu alltså)

Sen så ska jag väl snabbduscha fixa mig lite å SMÖRJA IN MIG så inte allt flagnar bort! Sen så bär de väl av till stan igen.
Har typ skavsår under fötterna av allt cyklande (Y)

Oj långt inlägg men när de är såhär vacker väder har man inte tid å sitta vid datorn så då blir de allt i ett :)


Bad på räkan i slutet av förra sommaren, jag å issna..







Körskolan och farmor

Började dagen med körlektion 10.20. Sen for jag till farmor och satt vid datorn lite och sov en hel del. Sen 15.45 var jag tillbaka på körskolan för att göra manövertestet. Sen hem till pappa och åt och softa framför tvn (känns som att jag spenderat hela sommarlovet framför tvn, det ska bli ändring!). Snart äre läggdax eftersom imorgon 07.00 äre tillbaks på körskolan för att göra halkbanan. Är rätt nervööös hehe meen hoppas de går bra!


Ta mig till varmare ställe eller ge mig gräsligt mycke pengar :)


B A R K !

Fanå min facebook har avaktiverats och jag vettefan varför. Skulle logga in idag och hipps vipps så gick inte det, nån som vet hur man gör föratt aktivera det igen? :P

Tusen myggbett senare..

Började med körlektion 10.20 sedan lunch med papi på adana kebab (bra början på veckan). Sen så snabbkolla på em möbler (dom har utförsäljning för ni som är intresserade) sen så for jag till jossi. Guitar hero, körkorts teori plugg, lite mer guitar hero, middag, ännumer guitar hero sen hämtning av alex. Vi for å spela volleyboll med några och kan väl gissa att jag tappat nån liter blod och fått massor med myggbett i utbyte. Nuså är jag hemma hos papi, äter vitlöksbröd (när man är hungrig så tager man de man haver). Imorgon väntar körlektion 10.20 och sedan manövertest mot eftermiddan. Det blir spännande :P.


blandannat denna har man briljerat i idag ;)

Söndag

Steg upp kring ett, vi har ingen frukost i kylen. Snart kommer farmor med gravad lax, tänkte snålåka med henne till ica och tillbaka. Sedan så är det härligt väder, vad ska man göra idag då ? =)


Midsommar

Gårdagen var helt okej, började hos jesper med mat och dricka. Avslutade på havsbadet. Imorse var inte att leka med, jag brukar inte bli bakis men idag så lyckades jag. Har sovit och sett tv idag ungefär. Ska väl försöka få i mig nå mat eftersom tidigare idag så var det ett stort problem. Sen så ska jag se klart harry potter den flammande bägaren som jag börjat se. Så sammanfattat kommer jag inte göra många knop idag.



Kan väl också säga att jag hann med ett dopp i havet på havsbadet och återfick väl värmen ungefär imorse :P. Tänkte väl inte allt för lång när jag fick för mig att bada..


Nu när man vilat upp både kropp och knopp så börjat man tänka igenom gårdagen och kan väl säga att ångesten smyger sakta in.

Volleyboll!

Inatt så kom pappa hem kring tre från fisket och jag var fortfarande uppe så vi gjorde lite varma mackor och te. Gick å la mig kring halv 4 och emzan ringde å väckte mig kring 12. Det var volleyboll på g så kring ett blev de volleyboll på norrstrand. Efter det blev de besök på max sen så åkte jag med visse hem :). Nuså väntar jag på att papi ska komma hem så de kan börjas laga mat. Midsommarn verkar vara planerad nu åxå känns skönt! Är fan trött tror jag ska ta en pn in our sofa nu TJARRÅ!


Madagaskar 2 !

Påbörjade den hos carl men fick inte se klart för papi skulle hem och nu ska han ut och fiska (?). Ska hursomhelst se klart andra halvan men jag kan väl säga att det lilla lejonet ibörjan var GRYMT! Sen efter det lär det väl bli att påbörja en till harry potter film ;). Tur att man har vänt på dygnet och tur att de enda man gör när man väl fått sommarlov är att se film?!





Så förbannat bra film! :D

HP!

Påbörjade ett harrypotter-maraton igårnatt såg klart halva första filmen sen somnade jag. Sen vaknade jag klockan 9 idag och kunde inte somna om, slog på de vises sten och när den var klar så somna jag om och vaknade kring 2. Har känt mig lite halvkonstig idag frusit och tyckt att de är jättevarmt om vart annat. Så i ena sekunden så springer jag omkring i leggins å linne å andra sekunden åker tofflorna, tjocktröja, mjukisar och täcke på. Tror dock inte att jag är sjuk men de känns bara konstigt. Victor kom till mig kring 3-halv 4 och vi slog på Harry Potter hemlighetens kammare. Victor for hem och jag åt grillat till middag M U M S! Sen så nu har jag sett klart den och funderar på om jag ska slå på en till eller kanske att man ska hitta på nå ikväll ? :) Får se ska iallafall plocka ut saker ur rummet för nu ska de börja målas :D.


Gonatt

Kvällen:
-Mjukglass på kioskpirre
-Lek på havsbadet i lekparken med typ 13 pers till
-Tjuv å polis
-Röda vita rosen
-Äventyr under pitsundsbron
-cruising
-Varma mackor och kort hos alex
-Planerat midsommar utan resultat

Nuså ska jag gå å lägga mig så jag orkar med en till springrunda på grisan imorgon klippa anton ska jag åxå hinne med :).

GO-NATT!

PINSAMT!

De är klargjort, jag har jordens dåligaste kondition! Vafan skulle man sluta med fotboll å handboll för?! Nä fyåfan jag å alex var på grisan idag, de var nästan så han fick springa bakom mig å putta på mig typ :S de ska bli ändring på de! Eftersom de inte lär bli nån träning på korpen nu under sommaren tyvärr :/ så får jag väl satsa på springningen för de här är fan illa. Hursom helst efter springrundan på grisan så for jag å alex å sola. Nu har jag ätit och duschat och försöker styra planer för kvällen. Ingen mer soffpotatiskväll gårdagen var så uttråkande att jag ville spy ungefär. Så nu vet ni :)



Vaknar och får läsa två konstiga sms och kan inte svara på dom för jag har inga pengar..

Efter typ 8 timmars sömn :). Gårdagen var gode jävla dek och jag hoppas att den här dagen inte blir samma! Så öppen för förslag hör av er! Ska väl hinna träna med alex på korpen också :) De behövs! Sen så har jag väl som typ alla andra i piteå inga planer för midsommar. Känns lite småjobbit att inte veta vad man ska göra :P hoppas de löser sig. Nuså äre frukost time vi hörs :)


Examen! :)

Sjuk dröm!

Haha idag har jag varit på informationsträff på ålderdomshemmet där jag ska sommarjobba, efter det for jag hem till mami och tog en powernap eftersom min jag hade mensvärk för typ andra gången i mitt liv nämen nästan. Iallafall så drömde jag att jag fått typ över 10 000 kommentarer på alla inlägg jag skrivit å att jag hade massa massa massa läsare. Haha de var skumt :). Drömde massa andra skumma saker men de orkar jag inte berätta om. Idag så har jag å papi köpt färg å tapet till mitt rum så förhoppningsvis så kommer de hända grejer i veckan! Nuså ska jag kolla hure går med maten, är lite höngri..



Sööft låt avslutar jag med OCH

Hani å sar3 även fast ni inte kommer i veckan så hoppes jag ni dyker upp i piteå snarast! Å alla andra hvfare är varmt välkommna, i miss you! :)

I PROMISE..

att uppdatera bloggen snart, men just nu så orkar jag inte :). Fredagen var sjukt bra! Kvällen med chips dipp å systrarna sohlman har varit grymt bra de åxå :)

@ annelund

Är hos mamma nu, vi ser grannfejden. Orkar inte skriva så mycket jag har sommarlov, vädret kunde varit liiite bättre och imorgon är de FEST!


SOMMARLOOOV!

10 underbara veckor av ledighet framöver, visserligen äre jobb och plugg till körkortet som väntar men även soliga dagar på stranden och långa nätter med kompisar och annat kul :). Nu så sitter jag hos mami och väntar på att kim ska gå å duscha, ska nämligen fixa hans frisyr till balen :P. (Det är därför jag inte dykte upp på skolan hvfr men vi ses på torsdag!!!) Ikväll ska man nog å kolla på balen sen så får vi väl se vad som händer :).

DET UNDERBARASTE JUST NU ÄR ATT DET ÄR SOMMARLOOOV!


Carro och brormin förra året pdol :)

Barnhemmet sen sova

Hola igår såg jag alex å johanna anastasia sen kom emelie å vi spela lite kubb.
Idag så steg jag upp kring 12, for till mommo å moffa å började klippa gräset. Gräsklipparn barkade efter halva gräsmattan typ så jag fick 100 kr och sen kom papi å hämta mig. For å kolla på tapeter osv sen så blev det middag. Sen så har jag sööftat framför tvn = slöat & typ halvsovit. Nuså ska jag vänta på papi sen så ska vi se barnhemmet och sen så lär de bli sängen för mig, är rätt så trött :P.


Hur är det möjligt?

Hur är det möjligt att jag behöver sova så många mindre timmar när jag har festat? Vaknar alltid så sjukt tidigt, nog föratt jag blev väckt idag men ändå. Gårdagen började hos emelie, söfta hos henne till 12 kanske. Sen så bar det av till stan å vandra omkring där. Nattmat på max, känns som att man besökt max 4 gånger denna vecka (åt bara tre gånger MEN ÄNDÅ?!). Sen så vandrade jag å alex lite till, träffade folket som varit på pentan och hängde med dom ett tag. Åkte hem kring 4-halv5 så när jag kommer hem och ska stänga av datorn så steg pappa upp för han skulle jobba :P. Haha och sen kom katarina klockan 11 och skulle hämta nå grejer på vindan och de var liiiiiiiiiite svårt att somna om när de klampas på vindan. Så satt å såg lite talang å annat kul. Nuså ska jag äta frulle och se vad dagen har att erbjuda. Idag kommer kim hem och jag ska till mamma å äta grillat och få träffa min kära bror litegrann :D.


HAHA sjukt nytaget kort -.-

Lördag

Steg upp alldeles för sent idag, klockan var efter 12 kan jag ju då meddela. Igår så blev de lie bilkurragömma, lite glidning med bil och avslutade med kort hos johanna :). Idag så har jag sööftat framför tvN hela dan typ så nu ska jag ta tag i livet å hoppe in i duschen. Vad som händer ikväll återstår att se :)


H E L G !

Känns underbart och sista skoluppgiften för den här terminen är inskickad!
Nu drar jag till mami för att tvätta fönster.
Ikväll så är jag öppen för förslag så hör av er om ni vill hitte på nå :)




Ring på mobilN ! :D

Glömde!

Mitt på stan så kom jag på att jag skulle missa sluttiden på en grej på tradera, jag gick alltså miste om att få detta...




Det sög lite eftersom tröjan är helt underbar och det hela slutade på 450 spänn, lite surt men äre inte menat så äre inte...

Onsdag

Sådärja nu äre färsigskurat, mitt rum är väl kanske inte att tala om men resten av huset är i bra skick! Idag så hämtade victor upp mig sen så hämtade vi upp carl på svartudden och drog på stan. Hittade väl inte särskilt mycke kollade och blev rätt less direkt typ. Vi åt på thaigarden och kom på den sjukt braiga idéen att vi skulle dra till luleå :). Så sagt å gjort så for vi tre till luleå. Första affären jag gick in på var monki och där var jag väl i ungefär 40 min kanske :). Pojkarna var sjuuuuuukt glada på mig :). Ut kom jag iallafall med en påse kläder. Sen så blev de inge mer shopping för min del men victor hittade både en skjorta och en adidaströja :). Sen så for vi på rusta för att köpa lite snarra och sen så bar det av hem till piteå igen. Han knappt landa så blev det att ta bussen till korpen, sen efter det så klippte jag farmor och blev 100 kr rikare. Skjuts hem av farmor och har nu hunnit se lite tv och skurat lite. Pappa borde väl komma hem vilken minut som helst nu och jag ska rensa datorn sen så ska jag sova.

Dagens köp:



Fast samma färg som shortsen




Allt från monki!

Städning

Skriver om dagens bravader och visar dagens inköp sen, nu så väntar lite snabbstädning för papi kommer hem snart :)

What planet you on - Bodyrox & Luciana

Sweet låt, hitta ingen normal version på youtube men ni som har spotify sök på den ;)

KÖNG



Så sjukt bra program :D

Jaja

Har nyss varit på sista körkortsteorilektionen, sedan blev det att pumpa i gymmet, jag å typ 15 killar. Efter det så gick jag upp till farmor och vi for till max föratt köpa sjuukt bra middag/eftertränings mat.. naaaat. Sen så vare meningen att jag skulle klippa farmora men hon har ny permanentat sig så då frågade jag henne när hon gjorde det. Igår säger hon glatt, jag föreslog att vi skulle skjuta på det eftersom både vattnet och massa kammning i håret kan dra ut lockarna och det ville hon inte! Sen så har även farmor anmält mig till en tävling om att vinna cirkusbiljett i PT, jag helt ovetande gav gladeligen biljetten till farmor eftersom den dumpat ner i våran postlåda :P. Så den fick hon, eftersom hon och mina två kusiner ska på cirkus. (En liten tradition att se cirkus varje år, förr så följde även jag med men känner inte riktigt att det är min grej längre :P)

Nuså ska jag rensa datorn på grejjer och föra över till tusentals usb minnen eftersom imorgon ska min kära bärbara lämnas över till skolan som ska ha dom över sommaren (U). Hur ska jag klara mig?! Nämen de känns nästan så ^^
Vi har ju en annan men det är så skönt att kunna ha datorn överallt = musik överallt typ :). Jaja blir nog bra ändå, sommaren ska ju vara fylld med massa äventyr och händelser så jag lär väl inte ha tid med någon dator (hoppas jag). Peace & Love verkar vara nedröstat :/ vi får väl se, håller tummarna hela veckan ut, har inte biljetter bokats då så äre klart. Då blire ingenting :/.


När man väl pallrar sig iväg å tränar så ser middagen ut såhär........

Musiiiiik!

Sommarklassiker:

- Sommarnatt - Snowstorm
- Vågorna - Uno Svenningsson
- Hej Monica - Nic & The Family
- Sommaren i City - Angel
- Sommaren är kort - Tomas Ledin
- Oh Boy! - Peps Persson
- Sol, vind och vatten - Ted Gärdestad
- Oh, vilken härlig dag - Ted Gärdestad
- Down under - Men at work
- Ramlar - Håkan Hellström (alla håkan låtar egentligen, han passar alltid, året om alla tider på dygnet!)
- Dina färger var blå - Tommy Nilsson
- Sommar och sol - Markoolio
- Miami - Will Smith
- Island in the sun - Weezer
- Sweet honey - Slightly stoopid
- Åt samma håll - Lars winnerbäck

Andra låtar som spelas flitigt i mina högtalare:
- Save the trees - swingfly
- Touch and go - swingfly
- Pusher - Henock Achido feat. Sophia Somajo
- Never seen the light of day - Mando diao
- Crack the shutters - Snow Patrol (rix fm låt jagvet men den är sweet)
- Back in your head - Tegan and Sara
- Dead and gone - T.I Feat. Justin Timberlake
- Fredag hela månan - Afasi & Filthy
- Shake it - Metro station
- 17 år - Veronica Maggio
- About you now - Timo Räisänen
- I like what you say - Nada surf
- Sen massa The kooks, Håkan, Sugarplum fairy, Razorlight, Deat cab for cutie å massa annat ! :)




HAHA!

Så jälva sööft, minns detta program! Gillar introt ;)



Videoklipp


Inte så bra kvalla men johanna tar sig ett dopp iallafall, eller hon doppar kroppen ^^



Gjorde ett tappert försök att dra ner pojkarna eftersom anton puttade ner mig -.-

Söndagens bravader..


Jag å sarah lagade tacos lördagnatt klockan två


Frukost ute i solen


Hoppa studsmatta på pottan yeee


Johanna gjorde sig redo för årets första dopp!


Det tog  väl ungef'är en timma för johanna att doppa kroppen


Vi väntade tålmodigt


HAHA cjuuuuuuuutie -.-


Sarah å anton


Mnååååå :)


Jag hann med ett andra dopp


Glassätning hemma hos mig efter pottan


SötiZ, jag, sarah, johanna, anton och carl åt middag hos mig. Johanna åt fiskpinnar, jag å sarah åt tacos, anton åt hamburgare och carl åt billys och nudlar. Man tager det man haver ungefär. Sen så lämnade vi johanna hemma hos sig och skjutsade hem sarah till skelet.


Glassen i bergsbyn var SJUK!


typ 24:- (mycket för pengarna eller?)


Jag slickade av strösslet sen var jag nöjd :P


MÖMS!


Sötan!


Klet


Skulle tagit servett kanske?


Spillde lite?


Glassgubben :)


Gosade lite med glassgubben


Ny trend, gå å dra upp bikinin/tubtoppen all the time...


Fin outfit, huvan på, foppatofflor och glass på benet/foten


Vitberget


"i belive i can fly"


Kände även på vattnet i skellhell


Rätt så mysigt place

Sen så for vi hem och på hemvägen lyssnade vi på alla gamla skivor som pappa hade i bilen. Midsommarklassiker var en favorit ;)

RSS 2.0