Valborg!!

Sitter just nu och ser på disney channel, och det är sjukt bra. Har varit vaken typ en timma tack vare att papi kom instormandes klockan 10 och ville fråga massa saker. Konstigt nog så kunde jag inte somna om så då steg jag upp och la mig framför tv:n i nysoffan ;) med kajsagömman. Ska snart göra mig klar, ska en snabbis på stan med issna. Jag och pappa satt igår och diskutera hur han ska möblera och tapetsera osv och det låter riktigt bra. Sen så ska vi på ikea imorgon och köpa massa nya grejer, även till mitt rum. Känns skönt att äntligen få slippa sova i en 90:s säng. Iallafall, ikväll så ska vi först till linn och dricka, mysa ute på hennes inglasning sen så får vi se vart det bär av. Förmodligen till isabell. Är riktigt taggad för ikväll och tack och lov så är solen framme och himlen är klarblå, hoppas det håller sig hela kvällen. Jaja ska äta frukost nu, känns som en bra idé. Ha en bra valborg!!



Dock lite besviken att vi inte ska grilla, det här hade suttit fint i magen! Men vi får väl se...

Bergsviken

Tjoho, ska börja packa nu snart. Flyttar till papi den här veckan eller flyttar och flyttar. Ska iallafall bo mer hos pappa än hos mamma, hittils har jag bott hos mamma och farit till papi typ varannan helg och sånna saker. Nu blire som tvärtom typ, så massa kläder ska packas ner och annat som jag behöver :). Såå det ska jag göra nu iaf så ni vet...


Jag å älsklingspälsklingssnuttegulleplömsigubben
Kommer sakna mannen i mitt liv

SKÖÖÖÖÖNT!

Har fem dagars ledighet framför mig!! Så ni vet :) Sen så klarade jag praktiska delen av permanentprovet, känns bra eftersom den gick dåligast! Var 100 på att jag skulle få ig men tydligen så har jag license to permanenta ;). Aja Godnatt för en stund...



Håkan och the kooks får nog vagga mig till söms :)

Sådärja!

Nu efter maten och sådär så har jag hunnit med en liten springtur. Eller "springtur" kanske jag ska säga, efter typ en tredjedel av vägen jag sprang/gick så gjorde sig min förkylning påmind. Förkylningar och dålig kondition går inte hand i hand så att det blev en långpromenad med springning som uppvärmning typ. Får väl ta nya tag på torsdag eftersom imorgon äre styrkemIxZ ;). Sen efter springprommisen så har jag å mammsen sytt in en väst och planerat vad jag ska göra med de andra kläderna från kupish. Nuså ska jag lyssna på musik ett tag och kolla hur lasse har det sen så ska jag sova :) Intressant eller hur? Inte så värst... Aja bjuder på lite music som spelas i mina högtalare noow


Soundtrack of our lives - thrill me



Kleerup - hero



The killers - spaceman



Timo räisänen - about you now

enjoy

UNDERFUCKINGBART!

Kul att man åkt hit till skellefteå för att ha svenska b med kära huldran. Steg upp sisådär 20 över 5 föratt sedan åka med bussen 20 i 7. När man kommer hit till skolan så får man vet att vi ingen lektion har eftersom de vi har svenska med har nationellaprov i typ engelska. WIHOOO! Jaja lika bra, har ändå restuppgifter att sysselsätta mig med. Värre är det för carro och linn som får sitta och göra ingenting. Ska ta tag i det hära nu såååååå heirå.

Några bilder från helgen :



Carl med blåögat



Härlig tjej, nina tror jag hon hette ?=)



Nån, erik, victor, jag och patrik



CRAZY DANCEFLOOR!



Emil är på g

Det var allt, nu ska jag och håkan umgås och göra läxor

Och så vare en ny vecka

För mig är det fortfarande helg eftersom jag alltid är ledig måndagar. Så måndagar blir som en extra söndag för mig. Somnade igår kring 10 halv 11 typ. Vaknade upp kring 12-1 idag. Riktigt slödag lär det bli idag. Ska väl ta mig an symaskinen och sy in lite kläder. Kanske läsa lite i teoriboken, men annars så händer det väl inte allt för mycket. Känner jag mig riktigt uttråkad kanske jag tar tag i mitt rum åxå, städar det litegranna. Det behövs kan jag meddela! Har inge mer viktigt att säga så jag hör väl av mig senare här på bloggen om det är nåmer jag vill säga.

Haha hörde mamma skrika från nedervåningen, när jag kommer ner och frågar varför hon skriker så säger hon
-Det regn/haglar ute. Har vi kanske varit lite bortskämda med det fina vädret ?



Hoppas att regnet kan ta bort den snö som är kvar och göra gräset lite grönare kanske? (nog föratt det har slutat regna nu)

Söndagskväll

Har klippt mami och broder min, sen så blev det impuls att följa med bror min på korpen åxå :) Det var ganska skönt ändå, åså sen en prommis hem :) Nu gör jag ingenting typ, lär väl fortsätta så hela kvällen. Men det är ju så söndagar är och ska vara. Ville ingemer blir väl å se the hills nu eller NÅÅ :)



Himla bra program! Går att se på mtv.se

Hemmaaa

Tjoho kom nästan nyss hem, fick skjuts av farmor. Jag, johanna, carl och emil har haft picknick på bryggan uti tages. Riktigt mysigt eftersom vädret är underbart. Jag och johanna gick sen hem till henne och softade lite innan farmor kom å hämtade mig. Igår så var vi i en lokal långt borta i ingenstans, nämen i långnäs typ? Erik och victor har ju fyllt 18 och det skulle firas :). Jag johanna och oskar åkte med carro dit. Johanna och oskar var väl där kanske 10 min ? Så jag och carro stanna där till ungefär 12 när alla skulle börja dra sig. Så då for jag carro emil och carl hem till carl och softa där :). Helt okej kväll ändåe :). Ska ner nu å hälsa på mormor å moffa sen ska jag väl ut i det vackra vädret eller nå ?=) Blir nog att klippa bror min ikväll åxå, det blir ju spännande :P.



Erik och victor :)

SWEEEEEET!

Jag har ett sommarjobb :) SKÖNT! Peace and love here i come (i hope)


Just gjort mig klar för kvällens bravader, nu ska man bara vänta på carolinesohlman i två timmar. Grrrrrreat :)

Fyndat!

Woho har varit på kupan idag och shoppat lös. Kom hem med 5 plagg för 110 kroner. Inte illa! Ska bara leka lite med symaskinen innan jag börjar använda de :). Riktigt nöjd är jag iaf :). For sen och sola, och det var behövligt eftersom jag såg typ ut som ett spöke. Och jag vet att det var onödigt att sola solarium när det är så fint väder ute MEN när man bor där jag bor är det inte så jävla kul att ligga ute och sola på framsidan (där solen lyser). För våra grannar röker, ungar som skriker och annat jobbigt. Så jag valde att sola solarium idag, sådeså!



Lady gaga i photoshop


Hem ljuva hem, typ

Hej kom just hem. Har varit i skell å ätit pizza med trevliga brudar och alex. Vissa drack, det slutade med att typ de flesta drack förutom jag och alex :). Jag och alex for hem kring 10 i 10 och var hemma i piteå kring 20 i 11. Drog förbi chrille en sväng, tog en cykeltur runt stan och sen så fick jag skjuts hem av alex :). Och han är sååå snäll för de! :) Ska se the hills nu och sen sova gott :) HEJDÅ



Hade sommarkänsla idag ! Underbart!!!!!!! L Ä N G T A R

Jag och alex ska kolla upp det här med peace and love på riktigt! Det ska fan bli av!! Hör av er om ni vill hänka :)

Helg!

Yoo blev att följa bror min på korpen och biffa lite ;). Gymmet var typ smockat och ändå lyckas jag vara den enda tjejen där typ :P. Ska duscha nu sen så åker jag å alex till skell :). Hade tänkt hinna vila lite innan åxå och sen så ska jag göra lite skivor som vi kan ha i bilen och skivor till imörrn :). Sååå hejdå :)



See ya tonight

Morningggg

Godmorgon fast jag steg faktist upp klockan 11 :). Ska å hämta tvätten nu sen ut på prommis tror jeeg :). Sen ska jag besöka kupan hade jag tänkt :), det var ett tag sen. Sen ikv bär det av till skell! Aja lär skriva sen, men ska gå nu iallafall :).  Tjarrå


Taggaa för helgens bravader :)

Gonatt pårikt!



Jätte jätte trött !

Tja ska sova typ nu ska bara skriva snabbt. Idag hade vi permanentprov, det praktiska gick åt helvete och teorin gick okej. Har inga förväntningar på resultatet men jag känner att det inte blir en positiv överraskning direkt. Men den som lever får se, just nu kan jag inte bry mig mindre faktist :P. Det enda jag vill är att ha sommarlov! Sen ikväll så blev jag upphämtad av victor och vi for till patrik. Gick sen till stan och köpte mjukglass, gick tillbaka till patrik. Sen så for vi å cruisa (vet inte hur det stavas så mobba mig inte..) med tre bilar till en jätte kort sväng. Sen dumpa vi två bilar och drog till emil. Sen så blev jag hemskjutsad. När jag kom hem så stekte jag bacon, satt fint i magen! Såg lite tv och sånt och nu så sitter jag här och ska sova gärnet! Är huuur trött som helst! Imörrn är man ledig, känns LOVELY. Men även fast man är ledig så ska man liks förbannat till skell. Men för lite roligare saker än skola :) Sarah har sitt 18års partajj :) blir nog bra även fast det verkar som att alla typ bangar och tänker vara nykter. Aja sånt händer blir nog bree ändå :). GODNATT nu för i tusan!



P ö s s

HAHA

Film från malå ;)
 

Lisa i slutet med ciggen är nog det bästa ^^

Jagorkitjagorkitjagorkit!

Jag orkar inte pluggaaaaaaaaaaaaaa -.- Permanenprov imörrn både teoretiskt och praktiskt. JAAAAAAAAG ork it säger jag bara -.- .

Vill bara vakna upp och ha sommarlov!



Trästocks 08 KING !

Nej det är ingen vanlig dag ...

För det är carrosunk's fördelsedag hurra hurra hurraaaaaaaaaaaaaaaaa ! Carro får nu lagligt köpa snus, äntligen... Satans alla fyller ju år så jävla tidigt, alla i kompiskretsen iaf. Det är jag jacki och eve som får fara ut å glida på cyklar medans andra kör bil. KUL ENS, tur att dom som har körkort är snälla och låter en åka då :). Erik och victor klara körkortet idag också grattis till dom :). Känns som att dom kommer att ge ut alla körkort innan det är min tur och sen när jag kommer så är dom så less på at alla ska klara det hela tiden att dom kommer kugga mig over and over typ :D. 
Ska snart och fika hos hojna carro, eller om en timma typ :) ska bli gött att fylla magen med lite onyttigt. Alltså fortsätta med det jag redan hållt på med hela dan. Blir bra till beachen känner jag. Lär bli att sola i shorts och linne hela sommarn. Nämen bara jag blir lite friskare sååååå ska jag taggaaaaaa att träna! Jag å linn ska ju iallafall cykla till pitholm, det är ju alltid någonting. Ska vila lite nu tror jag bestämt! Eller plinka på gitarrn :). HEIRÅ

Ps. Tack vädergudarna för solen som förgyllt min dag. Keep it coming ..



Födelsedagsbarnet! :)

Sommarlov nu tack!

Torrhosta höll mig uppe halva natten typ. Så imorse försov jag mig och missade både tjugo i 7 bussen och 8.10. Kände inte att det var någon idé att fara till skolan för att typ halft vara med på gympan eftersom jag är sjuk. Så en till hemma dag blev det, lika bra tror jag eftersom jag inte mådde så jätte prima. Iallafall så har jag dekat och sett 90210 avsnitt, eftersom jag hittade en sida man kan kolla på de nya avsnitten online :D. Sedan nu så har jag å pats promenerat till bergsviken. Vi hälsade på victor och fick sedan skjuts hem av han :). Så nu sitter jag här och längtar efter sommarlov så mycket att jag inte har ord att beskriva. Härligt vare iaf med en promenad, inte allt för kallt och solen sken. Det är alltså fortfarande ljust ute och klockan är snart 9. Känns underbart! Det är typ det jag älskar med sommaren, att det är så gott som ljust dygnet runt :). Passar mig prima eftersom jag är ganska mörkrädd tyvärr ^^.  Imörrn äre skola, frisör hela dan :). King! Ska ställa alla klockor jag har nu så jag inte försover mig, sen så ska jag se the hills :) pösshei



Vill ha lång lugg igen!


Slödag :S

Hej hej hallå, har ätit lunch med papi och maria idag på thaigarden. Lunchbuffé och tallriken bestod väl mestadels av friterad kyckling, glasnudlar och ris. Innan jag skulle iväg så berättade jag för mamma hur mycket jag såg fram emot friterad kyckling. Sen så säger hon att dom kanske har tagti bort kycklingen efter all hysteri om glas. Så kommer ´min bror med ett dåligt skämt "men om du hittar en glasbit får du garanterat behålla panten". Det tog ungefär 3 min för mig innan jag fattade "skämtet" han drog. Men jag är glad att min kära bror är hemma :D FAST han drar dåliga skämt ;). Annars så har jag övningskört med papi, gick ganska bra och jag gjorde en king parkering hehe. Sen så var vi in på roberts en snabbis, så nu är första körlektionen bokad och jag ska på teoristart den 4/5. Så se upp i trafiken ;);). Sen så har jag inte gjort så mycket varit hemma typ spelat gitarr, vilat med tarzeman (i ganska många timmar) sett film osv. Imorgon äre skola och jag är inte så speciellt taggad. Meeeeeen kan vara kul å träffa gullungarna från hvfr ändå :):). Dags å sova nu kanske ? Förmodligen, har sovigt typ halva dan å är ändå trött som ett as. Jag är på god väg att bli sjuk och det är inte så jävla kul..




Gullan fick jättesött sovset av sina kompisar i lördags :)


Créme bonjour tacosmak och digistive

äter jag nu å det är sjuukt gott :). Kände att magen inte var redo för en riktig middag så det fick bli detta istället. Ganska underligt egentligen eftersom jag mådde prima imorse. Brukar ofta vara så, mår typ mer illa på kvällen eller dagen efter "bakisdan" hur konstigt är inte det?! Inte föratt jag mår jätte dåligt men det tar ändå emot när jag anstränger mig hårt ^^. Iallafall så igår så var vi hos linn några brudar, drack, pratade, dansade lite och hade allmänt trevligt. Senare mot kvällen så drog vi oss in mot stan, och såklart så var pentan slutdestinationen. Dansade loss där en timma ungefär, sen så stängde dom. Vi drog på sunes och åt, alex starta typ halft bråk i kön. Han hjälpte då till att putta bitchen i kön, blev lite rädd när han sa att han var taggad på bråk haha :D. Anyways efter sunes så drog jag, issna, lollo, alex, jim, carl, anton till lollo på efter feeeeest (typ dekfest men aja). Nisse kom efter ett tag och vissa åt kvällsmat i form av spaghetti och köttfärsås. Sen så blev det slumberparty i lollans rum. Typ 6 stycken i hennes mysiga rum. Hon har även en underbar telefon!! SJUKT SNYGG ÄREN! En pussmun som är typ metallicrosa :D. Iallafall så imorse när vi vaknat, så såg vi sunes jul (missade när som såg sunes somman :(:( eftersom jag sov förlänge) och åt spaghetti och köttfärsås till frulle. Mysigt vare. Sen kom mamma och hämtade mig och vi skjutsade hem alex. Sedan efter det så har jag typ sovigt mesta delen av dagen. Håller på att bli sjukt åxå KUL ENS?! Har även hunnit med prommis till ica, Ska se film nu typ tjarråååå



Typ som lollans fast hennes var mettalic rosa :D

Yesterday...

Igår så hämtade alex upp mig kring 4 med bilN så jag emil och nisse åkte med en stolt körkortsägare till stan. Vi gled runt lite, bestämde oss för att äta mjukglass men kioskpiraten hade inte tagit fram mjukglass maskinen :( så vi for på gottis. Sen efter det så gled vi runt ett tag, hämtade upp issna och sen for vi och åt på abarillo (vet inte om det stavas så). Sen så gled vi runt lite till och lämnade av emil nisse och issna, hämtade upp partyskivan hos issa som vi dunkade i bilen sen ;). Vi gled omkring lite i bilen jag och alex och sen så hämtade vi upp astan. Vi skjutsade även hennes papi till stallet. Sen så hämtade vi upp issna och lollo hos lowhoe. Vi var där kanske två min innan vi for till lösviktshuset. Sen så for vi en sväng till astans stuga vid havsbadet och checka läget. Sen så lämnade vi astrid hos karin och for och hyrde en skräckis. Vi drog till alex, väntade på att emil och nisse skulle komma. Sara och my kom också och sen äntligen kunde vi börja se filmen. Sjukt konstig film, minns tyvärr inte vad den hette.Kanske inte värd att minnas riktigt?

Iallafaaaalll så vakna jag typ 13.00 (ganska pinoo vet inte hur det gick till) men iallafall så ska jag snabbätaa frulle och sen övningsköra till stan där jag ska skaffa e-legetimation. Pappa ska på bolaget och sen så ska vi till fammo och fika eftersom hon fyller år :). Sen så ska vi hem och grilla! Det kommer bli sååååååååååååååå gott :D:D:D
Ikväll vet jag inte vad som händer, den som lever får se :)



Jag vill se sunes sommar!!! :D

Grattiiiiis....

Farmor och Saraaaaaaaaaaaaaaah :D



För det är ingen vanlig dag nej det är sarahs 18års dag hurra hurra hurra!

GRATTIS TILL ALEX

som just tagit körkortet!!!



Och han är såå glad för dee :)

Love the weather

Härligt väder idag :) lite varmare kunde det gärna har varit men annars så vare great. Har varit med astan på stallet och ridit lite, sjukt kul! :D Och sen så har jag övningskört till och från stallet också, det känns som att det går ganska bra ändå :) eller ganska jätte bra. Tar mig fram iallafall något motorstopp här och var men vafaan alla är inte perfekta.

Igår så körde vi bil kurragömma, riktigt roligt var det. Vi hann dock inte köra så länge för det blev en massa tjorv och bilar drog ut sig osv :P. Vi började med typ 6 bilar sen så blev det två bilar så vi la ner det hela. Så jag, astan, carl, henke, pep och anton drog till mig och såg film. Åter igen så trängs vi typ 6-7 st i mitt lilla rum, framför min lilla tv. Samma var det i måndags. Men men så kan det vara, längtar till vi får soffan så vi kan he  tillbaka tv:n där den ska vara så man kan se film där istället för att trängas i mitt rum :). Men trängas är väl mysigt, så mysigt att jag och astrid delade på min 90 säng inatt. Det gick ganska bra ändå, det blev inte så trångt som jag trodde.

Hursom helst så ska jag väl försöka hitta nå vettigt att ta på mig och sen plocka upp lite saker från mitt golv (ganska stökigt är det ju). Ikväll så vet jag inte vad som händer, öppen för förslag med andra ord :)



En glad astrid i 9an (på den tiden när min mobilkamera tog kort som man kunde se vad det var)

Hej allihopa!



Idag har jag tagit egobilder och jag är så glad för de :D

Resten av filmerna från gårdagen



Klättra upp i ett träd och skrik som en apa


Gör 5 bakåt kullerbyttor och 5 framår, hjula sedan 3 gånger


 

Ring nummerupplysningen och be om nummret till dig själv
 

Stoppa någon och fråga om vägen till lösviktshuset, medans dom förklarar säger personen i laget som pratar med han/hon, "saru?" tills han/hon blir märkbart irriterad. Kör sedan därifrån medans ni sjunger "pojkarna som busar"

det var allt, det andra hanns antingen inte med eller så finns de på johannas mobil

give it to me


Burträskbingo

Som rubriken tyder så körde vi burträskbingo igår, i det vinnande laget var : Jag, emil, johanna och eve. Förlorarna hette Alexander, carl och nils :). Eftersom det blev ganska sen påkommet och lite oplanerat så tog vi listan härifrån http://skelleftekillar.blogg.se/2009/march/burtraskbingo-ftw.html och suddade ut vissa saker och gjorde den piteå anpassad.

Här kommer lite bilder och kanske filmer om jag lyckas få in dom :



Johanna testar kameran på mig



"ta kort framför alla ica butiker i piteå (vi hann bara en) emil och johanna på bilden



Tag kort framför de klassiska hastighetsskyltarna (30,50,70,90,110)
Genomför hela tävlingen utan byxor (johanna har långkalsonger och jag är barbent



Jag och eve framför 50 skylten



Ja och eve framför 30 skylt


Emil testar tutan och förbereder sig för att köra tre varv i en rondell och samtidigt tuta melodin smoke on the water

 

Växla en 500:ring till 20-lappar



Smeta in valfri kroppsdel med senap



Hämta tillbaks en kiwi



Gör en bitch-slap på någon i laget



Ta ett kort när du har på dig 7 t-shirtar och ett par stövlar


Klättra upp på valfritt tak och sjun "fångad av en stormvind"

Resten får ni se sen för de verkar inte funka att lägga upp nå mer filmer just nu -.- och jag orkar inte mecka, men håll utkik för det är dom roligaste kvar :D

Here comes the sun

TJoho kom just från en ganska härlig springtur. Hann till och med skaffa en kompis på färden. När jag sprungit lite mer än halvvägs av min runda så ser jag en förtvivlad liten pojke som säger hallå du.. Jag tar av mig hörlurarna och frågar vad han vill, han vill alltså att jag ska skruva fast pedalen på hans cykel (den hade lossnat av nån konstig anledning). Jag tänkte att visst kan jag göra det, det kan väl inte vara så svårt, men det var fan omöjligt att få på den. Så jag erkände att min kunskap om cyklar inte räckte såhär långt. Så han började cykla med en tramppedal och jag vandrade efter. Efter han cyklat en bit så väntade han på mig och sen började han prata skotrar med mig och allt. Sen skulle han till preem och jag var tvungen att visa vägen för han hittade inte (vi var typ några meter ifrån). Han förklarade att vi måste ta gångtunneln under istället för att gå över motorvägen så man inte bli överkörd. "Man ska vänta tills man dör av sig själv, så man får leva ett långt och lyckligt liv" smart pojk dedär! Sen när vi är framme så kommer han på att han har en mobil och ringer mamma sin som skulle hämta upp han. Jag frågade om jag skulle vänta med han med det behövdes inte, så då sprang jag hem. Nu så ska jag duscha och sen vet jag ej :). Mysa med kajsa i solen kanske ? aja see ya (don't wanna be ya) ;)

Bilder från lördag..



Jag vet inte vad jag gör ?!



Ebe som är brun året runt?!?!?!?!



Danne var inte jätte taggad att vara med på bild



Eve och emelie



Jag skiter (?) mitt på dansgolvet



Issna "värdinnan" ekman och henke



Astaan



Emiil



Fuffens på gång......



MEn lollo och issa dansa vidare



Födelsedags barnet for och invigde legetimationen på både pentan och nån tobaksaffär, vi andra drog på pentan typ : )

Slappis söndag

Igår for jag först till johanna (tack carl för skjutsen), å fixade mig där. Sen kom astan så jag fick agera stylist på både astan å johanna. Anton och carl kom förbi och sen for vi till issna. Förfest hos issa och sen blev de ut på tha penthouse. Hade mycket trevligt igår, fast det var sjukt trångt och svettigt på pentans dansgolv. Idag så vaknade jag och astan hos alex, sjukt varmt var det eftersom vi trängde ihop oss alla tre på madrassen på golvet. Detta eftersom jag inte vågade sova själv efter allt pratande om spöken och dylikt. Vi åt frukost och sen glass och oboypulver, slog på american pie the wedding och alex somnade om typ direkt. Pappa hämtade mig och astrid och vi släppte av henne på stallet. Hem och städa och sen en liten kort powernap, ganska ofrivillig eftersom jag somnade mitt i läsandet av körkortsböckerna. Vi fick främmande och åt surströmming som satt fint i kistan :). Frusen tårta till efterrätt (?) var helt okej och nu sitter jag här. Blir väl att se film eller nå ikväll, bara ta det lugnt :).



Gårdagens födelsedagsbarn :)

@ papas place

Sitter nu hos papi i bersika all alone (kajsa är ute och röjer som vanligt), det är ganska tomt eftersom typ alla möbler är borta. Mitt rum ser likadant ut - en dator och + massa dammråttor. I köket har vi ett köksbord och nå stolar men i vardagsrummet så är soffan borta och tv:n är för tillfället i pappas rum. Carro och maries rum är typ tomma, eller lite flyttlådor osv. Tavlor och sånt är typ borta så de ekar om man höjer rösten :P. Känns konstigt. Var förbi hos katarina idag och kollade på lägenheten, det kändes ganska overkligt på nogot vis men men. Fin var den iallafall :) Ikväll ska jag iaf hänga med alex antingen så ser vi kenny begins med issna och lollo på bio eller så kommer han hit å chillar typ. Så är det iallafall. Kommer nog att vara här hos papi en vecka typ, men vi får väl se. Ska äta middag nu, Herrå



Miss it!

Veronica maggio - 17 år

Påsklov dag 1 känns sweet!

Dagen började med ett pass afropowerdance. Lunch hos fammo, risgrynsgröt å bullens körv :). Sen for vi å hälsa på papi i bersika. For en sväng till jävre och hälsade på kussarna, blev bjuden på gigantiska paltar där borta och mycket gott vare.  For hem till mami fixa mig lite och sen så ringde jag till alex som var hos chrille så jag drog dit. Sen for jag erik chrille och alex till nisse där nisse och emil hängde. Danne kom sen och vi drog och hämtade upp elias, kalle och murm. Togga runt lite med bilen, sladdade och föföljde mopedister. Sedan landade vi hos issa och sen kom alex papi och hämtate mig å alex efter ett tag så nu sitter jag här i min käära säng hos mami på annelund. Blir att slumra snart eftersom jag är rätt trött :D. Ska dock käka mina mini-marschmallows som jag fick av mamma i påskprelle och se ett scrubs avsnitt men sedan så blire att kliva in i drömmarnas värd för jag å alex ska å träna imorgon, kanske inte allt för tidigt med ändå inte allt för sent. Jag får väl se när han ringeR sen blire och sola för jag ser ut som et SPÖKE! Inte så roligt, speciellt när hon som höll i afron var rätt så solbränd. Att se på henne och sedan se på mig i spegeln var inte direkt uppmuntrande. JAJA hehe det var allt jag ville säga idag :) tror jag (?)...



Hoppas vi ses i sommar!


PÅSKLOV!

Tjoho, sitter hemma hos farmor och framför mig ser jag en och en halv veckas påsklov framför mig. UNDERBART! Svenska nationella är åxå avklarat och tjaa vad ska vi säga om det muntliga? Lät väl ungefär som ett får (?) nämen jag var väldigt nervös såatt men klara g iallafall. Det var de vi fick veta men jag tror jag stannar där på g nivån eftersom mitt tal skrevs på bussresan till skell samma dag (hehe). Iallafall sååååååååå har vi klippt hela dagen idag, var alldeled för trött för att kunna njuta av det men de var ändå kul. Träning snart, ska p-nappa lite innan. Typ nu!

PöZz



Taggar till nästa fredag! :)
Fin utväxt på mig btw!.. Den åker under lovet!!

orkitorkitork!

Hola, jag har alltså svenska b nationella och jag ska hålla ett tal. Har jag skrivit en enda rad än? Svar nej. Känns jätte bra, istället för att göra det jag borde så har jag sett o.c typ. Jaja ska å träna nu en stund sen efter det ska jag skriva så tangentbordet brinner, ungefär. Ska iallafall få klart de där jäkla talet så jag får de bortgjort. Sen ska jag ju bara hålla det åxå, och det kanske inte är något jag ser framemot men när det är överstökat så har jag gympa sen en hel dag med frisör sen är det LOOOOOOV! Otroligt skönt. Ska iallafall fara på korpen nu så jag kan börja skriva de där talet sen.

Herrå

Har förresten pimplat en och en halv liter vatten idag (jag brukar max dricka typ 2 glas vatten/dag). Har varit x antal gånger på tossilossi :).



Ändring, blir å ta en prommis iställe.



Mumma, sommarlov och sitta i södra hamn å äte jordgubbar skulle inte sitta helt fel just nu.

Photoshop

Före


Efter

Söndagsmys

Tjoho, sitter å lyssnar på musik och kollar ut genom fönstret där solen skiner. Föredrar att se på det vackra vädret genom fönstret för då ser man bara solen och inte all snö som fortfarande är kvar -.-. Min bror som pluggar i malmö hade tydligen suttit ute i bar överkropp och solat, tur att de typ inte ens går att sitta utan jacka här utan att frysa. Såå orättvist. Idag hade jag tänkt skriva mitt svenska nationella tal, tänkte börja med det kring två men än så har jag inte skrivit ett enda ord. HATAR att hålla tal. Kanske får kraft från chipsen och dippen som jag tänkt köpa ikväll eftersom imorgon börjar det "nyttigare livet" . Ska snabbstäda mitt rum nu, måste ju hålla efter efter att mami så snällt städat mitt rum när jag var i malå. Slänger in en bra låt. Pöss



Spelas just nu på min dator :)

Godnatt!

Var hos jens ikväll, med några. Vi lira gh och kort sen såg vi en film eller "såg" somna efter halva :P. Fick skjuts hem av erkiboi och nu ska jag sova sova säng säng!!! Nightienight


Snabb uppdate

Tjo, ska snart till norrfjörn där eve å jens är, erik kommer och hämtar upp mig :). Eftersom typ alla mina andra homies var festsugna å inte jag så blire att dra till norrfjärden :). Blir nog att hitta på nå trevligt där med. Steg upp 7 idag så jag är rätt trött. Frisyrerna gick bra att göra nog föratt fantasin svek ibland men :D. Riktigt duktiga var dom som gick modevisningen åxå, och sjukt söta var brudparet:D:D. Kanske skriver ikv om jag inte slocknar dirr (som jag lär göra). Kan iaf säga att nästa vecka börjar satsningen på beachen 2008. Jag å pats ska börja gå ut och gå och sen så äre slut med snask för ett tag (lär hålla ungefär en halv dag kanske). Aja ska kläopåmig, känns som en bra idé med tanke på att vintern har fått för sig att återvända ?! Blir sjukt arg för några dar sen vare nästan sommar ju och nu äre snö överallt :-| .

Hörs sen PeAZ


Kanske ser jag ut såhär inom snar framtid?

Åkes crib

Tjabba, sitter hos sar3 har just skickat in mitt PM till svenska nationella, SKOENT! Orkade inte skriva igår eftersom jag var sjut trött. Anyway så tog jag, jacki, lisa, hanna å, fanny och malin gratis bussen till piteå. Att haffa sig en plats på en av de bussarna var inte de lättaste. Desperata tjejer/tanter är inte att leka med, men som tur var så tog sig alla vi till piteå. Vi gick på stan, jag var less efter 10 min typ. Alex kom efter typ en timma och vi drog hem till mig å åt kladdkaka. Han for hem sen och jag såg oc sen slocknade jag. Så kul hade jag igår. Ikväll ska jag hänga med sarah sen ska vi till kåge å sova hos hw. Imörrn ska vi göra frisyrer till nån modevisning för kågeskolan (?). Blir nog breee, ska packa ihop datorn så jag är redo att fara för sarahs mami kommer snarre å hämtar upp oss.

POUSS



Dom här fräschingarna får jag hänga med ikväll :D (Y)

Tjejkväll ikväll

Tjoho, ska snart gå till bussen som tar mig till skolan. Blev ingen morgonspinning imorse, valde att  ta sovmorgon istället. Min personliga väckarklocka (farmor) hade problem med att förstå att jag skippa träningen eftersom hon kom in var 5:e minut och sa - oj oj vakna nu nu kommer du försent. Jag sa likadant som jag sagt de tidigare 70 gångerna - Jag ska inte träna idag. När klockan närmade sig 7 (då spinningen börjar) förstod hon att jag inte skulle träna. Suck säger jag bara :). Det är tjejkväll ikväll i Piteå stad. Tycker det mest bara är jobbigt, men kul att träffa folk eftersom typ alla är där :). Sedan kanske jag får med mig nån skelleftebo som följer med mig på stan. Inge shoppande för mig dock utan bara spara spara spara... Inte lika roligt som att slösa. Aja lär väl uppdatera senare eftersom jag har min laddare= min dator funkar nuuuu :D



Jag och ida (blonda tider)
Har inte så mycket bilder här på farmors dator så jag tager det jag haver :)



Hej här kommer segertåget

Uppdate. Blev att stanna här hos farmor eftersom att när jag slappna av så orka jag knappt röra på mig. Så det blev att fastna framför det nya andra avenyn avsnittet som kom ut idag. Har förövrigt kollat över artisterna släppts till pdol än så länge :

  • A camp
  • Hammerfall
  • Hardcore superstar
  • Lorentz & M.Sakarias
  • maskinen
  • Calaisa
  • Olle Nyman trio
  • Lena & orup
  • Timbuktu
  • Måns Zelmerlöw
  • Euskefeurat
  • Eldkvarn
  • Dead by april
Börjar undra om det är ett elakt skämt, förhoppningsvis.

Jämför med Peace and loves artister (kanske lite elakt att jämföra med en så stor festival men ändå) :
  • Anna Ternheim
  • Hello Saferide
  • Håkan Hellström
  • Kleerup
  • Lars winnerbäck
  • Lykke Li
  • Mando Diao
  • Miss Li
  • Razorlight
  • Sugarplum fairy
  • The kooks
  • The sounds
  • The soundtrack of our lives
Och detta är bara dom "bättre" artisterna. Känns som att om jag får med mig någon och får skattåterbäringen ibörjan av juni så tar jag en tripp till borlänge. Någon som är på?


Nytränad, tyvärr inte nyduschad...

Tjoho, kom just från korpen typ, har svettats som en griis hehe. Skoent. Lite kortfattat om idag, vaknade efter en lång natts sömn sov kanske 13 timmar eller nå :). Svenska nationella på skolan all day long. Ganska tungt, trodde först jag skulle missa kvart i två bussen eftersom min dator krångla. Meeen som tur var så han jag :D. For hem en sväng, packade och sen kom farmor å hämta mig. Åt middag och sedan blev det korpen. Nu ska jag snabbduscha sen höra av mig till alex och kanske hitta på nå :)

GRATTIS TILL CAROLINE SOHLMAN SOM KLARA KÖRKORTET IDAG!



Elin, cs, jag och carro j :) (söt jag var visstdå ?=) )

JAG HAR VUNNIT EN MILJON!!!

eller så inte.. April April allehopen. Iallafall så har jag fått en laddare till datorn nu finally :D. Känns skoent. Ska snart på korpen å träna, typ nu skriver sen!

Herrå :)


RSS 2.0