LOOOOOOOOOOV snart

Ursäkta för dålig uppdatering men jag har faktist ett liv. Kycklingsallad med currysås till lunch idag på skolan, gott!

Har engelska just nu men kvart i 4 får jag ett efterlängat påsklov. Hemavan är bokat så torsdag nästa vecka så åker vi. Tagagd till tusen! Ska jobba på nu eftersom vi kommer ha prov i engelska efter lovet.

PEACE



DekTröttHungrigHelvete

Fredag  - Utgång på station 8 i skellefteå = ball!

Lördag - Filmkväll hos issno prinsessa + antichrist, antichrist är en välldigt konstig och grotesk film!

Söndag - Är jätte trött å seg idag åxå, det blir nog mat från thai idag vilket kommer göra min dag♥





Salem får förgylla min dag

Maskerad dax...

Vill egentligen bara ligga kvar i sängen och sova, men måste göra mig redo föratt se ut som en kvinna från 1930-talet. HUR I HELA FRIDEN SKA DE GÅ ? Har typ inga kläder å ha ens men jag får väl lösa det på nå vis.


Kung!

English

Steg upp halv 10, tog bussen 5 över 10 till stan. Tog bussen kvart i 11 till skellefteå. När bussen passerat byske så strejkar den och vi får byta buss till en buss som går igenom alla byar innan skellefteå. Får ta skellefteåhamnbussen till skolan men de gjorde ingenting med en extra promenad eftersom solen har kikat fram idag♥. Stekt palt till lunch på skolan och nu har vi engelska lektion. Ikväll ska jag och pappa ha städdag och jag ser sååååååååååååå fram emot de (ironi). Fyndade två tröjor på kupan igår btw, visar bild sen.


Bild från förra året när vi sammarbetade med make up store, ewe som drake

L E S S

Kan säga att det var tungt att stiga upp imorse, av någon anledning så har jag vridit av elementet på nästan noll nämen typ på ettan varen = rummet var sjukt kallt = inte lockande att lämna varma sängen och täcket. Hursom helst tog jag mig iväg och nu sitter jag på skolan. Vi har haft redovisning hela förmiddagen och nu ska jag sysselsätta mig med att göra en annons i 1930-tals anda.


Hittade en sommarbild på idas blogg och jag är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt sugen på sommar!


Freaks and geeks

Har hämtat pappa så nu sitter han här och äter hamburgare och kolla på how i met your mother. Jag ska begemig mot mitt rum och slå på ytterligare ett avsnitt av den gamla tv serien freaks and geeks, grymt program som jag helt glömt bort! lär hända att jag slumrar till för jag är grymt trött..


Trött tjej bakom tangentbordet

Ska hämta pappa på älvsbyn och jag ska vara där 10 i 10. Jag är så sjukt trött, håller på att plocka ihop lite grejer så de inte ser allt för hemskt ut när han kommer hem. (Detta skulle egentligen göras igår, men självklart så slocknar man i soffan)


Pocahontas

Sitter å ser pocahontas just nu. Längar till senare för då blir det surströmming hos eve♥


Mums

Vadgörjagvaken?!

Jo jag ser alvin och gänget 2.

Hittade några bilder från när sarah var här förra onsdan


Middag


Folk


grogghörna


efterrätt + vaniljvisp


Challange


Challange


Dagen efter


Dagen efter


Lunch med ida å lihi på stan


Fin


Sötsarah






Biosalongen för oss själva!

Jag, carro, emelie och evelina har sett remember me ikväll, biosalongen helt för oss själva och det var grymt sööft! Tyckte filmen var bra och nog fällde man en liten tår i slutet, lätt värd 80 spänn!

Nuså ska jag och kajsa slå på en lite "gladare" film så jag kan sova gott inatt.


Hur snygg?

Bio ikväll!

Ikväll så blir det bio med brudarna och robert pattinson, kan det bli bättre? Ser verkligen fram emot det, ska dock ta en pn nu så att jag inte missar en sekund av robert on the big screen ♥


NU BLIR JAG GUD FÖRBANNAD!

Nu har det tillkommit en till spelningslista på MIN spotify som jag inte har gjort. Det sjuka är att "den" som är å härjar har döpt denna spelningslista till TINNA eller något sådant. Jag börjar bli rädd..


The Sounds!

Till pdol, kommer bli grymt!

Idag så har vi haft friluftsdag, jag spenderade den på vallsberget med alex, linn, issa och några andra sp3are från strömbackaskolan. På kvällen så for jag, carl och anton å kolla handbollsderby i norrfjärden. Såg typ 10 min av matchen sen drog vi för vi hade världelösa platser och såg ingenting. For på willys och sedan till ica för att möta upp emzan och alex. For till emzan för att spela tabu, vilket jag var helt världelös på. Nattkäk på bigboy, jag och alex delade på ett skrov (det var typ min middag, förutom de två kiwisarna jag åt vid middagstid). Nuså är jag hemma, lyssnar på the sounds och taggar till sommar!


Promenad

Snart kommer alex hit och då blir det promenad för oss två. Kan behövas för är så sjukt lat.


Nanana

Bra rubrik, hur som helst så tänkte jag bara säga att jag just såg klart the boat that rocked och jag kan säga att den var faktist grymt bra. Var lite tveksam mot den men kan absolut rekommendera den.


När åker snön?

Det är otroligt fint väder ute och jag önskar bara att snön var borta så jag skulle kunna sitta ute och äda middag. Vad jag ska hitta på att äta idag har jag ingen aning om än, men magen har då inte gjort uppror än så det är nog ett tag kvar till middagsdax. Har klippt erika medans alexander har suttit och kollat på johnny english. Filmen slutade just så nu ska jag och alexander hitte på nå att göra.


glömde av inlägget så det kom lite senare än planerat :P

Sugen

The kooks till peace and love, att jay-z är bokad gör ju inte saken sämre. Är så sugen att fara i sommar!


Pinsamma hollywoodfruar och ritning på issnos garderob

Middags date med alex, pasta bolognese stod på menyn. Sommar med göran har vi också hunnit se, helt okej film men det blev lite slumring från alexanders sida. Jag höll faktist ut till efter efter filmen innan jag slumra till. Sedan blev det tripp till ica och sedan bar det av till issno @ snäckstigen. Ritade lite på issnos garderob och käkade cheesecake. For på ica ytterligare en gång och sedan anlände emzan å linn och vi såg svenska hollywoodfruar. Kände för att bryta ihop litegrann för dom är så sjukt pinsamma.

Sedan vill jag bara förmedla min oro för alla mina vänner på strömbackaskolan. Jag ser gärna att ni står över skoldagen imorgon så ni inte råkar ut för någon skolmassak.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6782726.ab


denna dunkades i alex bil idag :)

Måndag och skola om några timmar

Ikväll så har jag, alex, emelie, linn, anton och carl sett världens sämsta skräckfilm! Bara så ni vet. Nu taggar jag till skola, älskar skolan♥ ses imorgon hvfr.


Se den INTE!

SletN

Frukost på max efter en galen kväll igår. Överlag så var den bra och jag är väl nöjd. Sedan att det blev typ tre timmars sömn känner jag av nu. Har dock hunnit slumra några timmar nu på dagen. Ikväll är det skräckfilm som gäller, om det är en bra eller dålig sak vet jag inte.


Då har den komme ut!

Hittade denhär på kenzas blogg, har helt missat att den kommit ut. Jaja är rätt taggad till premiären men däremot vet jag inte om trailern var nån hit. Men det kommer väl en bättre lite närmare.


Godmorgon!

Vaken och inte gråter, hur kan man göra det när det är sånt här vackert väder? Har skjutsat pappa till kallax och nu ska jag snart gå och lägga mig igen och sova en stund, eftersom jag inte sov så mycket inatt pga vissa saker.


Rädd

Det spökar hära och jag kan nu inte sova tack vare det.


SATAN

Skrev ett inlägg som försvann, som vanligt. Okej kortfattat:

-Väntar på middag, grillat, hasselbakspotatis, bea
-Somnade i solen idag med evelina
-Klippt gammelmorfar
-Kupan, fyndade en kavaj


Sticks!

Har klippt både morfar och pappa idag så kläderna är fulla i hår och det kliar och sticks! Just nu sitter jag och kollar på torkel i knipa och jag förstår inte varför folk tycker den är bra? Hursomhelst så ska jag snart gå på en promenad och sedan är det middag som gäller. Efter det så ska jag och pappa och hälsa på min kusin alexander som fyller 9.

Gårdagen: Följde jag issno och kollade på issnos mamma som gick modevisning. Efter det for issno hem å plugge och jag for och hämtade upp alex på statiol och sedan for vi till linn. Efter det for vi tre till nodo där carl, oscar och anders satt och softade. Jag for och hämtade upp eve medans dom fikade klart och sedan så blev det så att alla for hem typ. Så jag och evelina for hem till mig och såg 500 days of summer, helt okej film.



Duktig tjej

Det här blir tredje gången jag uppdaterar idag och klockan är före fem! Har även städat upp i köket litegrann, skurat duschen och sedan så är cv:t näst intill klart. Snart drar jag på styrkemix med evelina på korpen. Otroligt vad mycket man hinner med om man stiger upp på rätt sida om 12-slaget.


Kan ju älska att ha lov!

Det blåste alldeles för mycket utomhus så nu slår jag och alexander på bröllopsfotografen



Ändring: Skriver cv istället, kändes viktigare. Vill ha ett jobb i sommar!

Vårkänslor och kate nash!

Går ut i solen och lyssnar på gamla godingar i väntan på besök av alexander.



Lyssna även på:
Moutwash
Shit song
Pumpkin soup
Skeleton song
Nicest thing
Merry happy

Och egentligen alla hennes låtar typ

Alice in wonderland

Blev bio ikväll med jossi och issno, och tusen andra kompisar som satt på raden ovanför. Efter bion så följde jag å jossi, anton för han skulle äta på max. Sa hej till carl som jobbade hårt osv. Skjutsade hem jossi och sedan tillbaks till max föratt träffa linn och alex. For hem till mig och softade ett tag. Nu har gänget dragit hem och jag funderar på att dra mig mot sängen. Har lov imorgon och det känns awesome! Det som dock inte är lika awesome är att alla mina vänner (typ) har ju skola nu i veckan så dom kan ju inte vara ute lika länge om kvällarna som jag hade velat. Jaja kan hända att det blir skotertur med alexander och co imorgon, det beror på hur sugen jag är på att ligga kvar i sängen.


Skotertur pics



Fotograf: Johanna Hägglund

Skotertur!

Idag så har jag, jossi, eve, alex, emil å visse varit iväg på skotertur. Så vi har grillat körv och pinnbröd och även druckigt varm choklad. Skönt att komma ut i friskluften lite, nu så är jag rätt trött och funderar på en powernap eftersom jag hann sova ungefär 5 timmar inatt eftersom jag somna kring halv 5 av nån konstig anledning.

PN → NU


Förfesten hos visse


Jag å emme

Så trött så trött

Ska lägga mig inom kort tänkte bara berätta lite om dagen. Vaknade upp hos astrid och vi slog på björnbröder. Skjutsade hem lite folk och sedan fick jag följa astan till stallet och leka horse_girl_91. Mata hästar och hämta in dom från hagen osv. For hem och segade framför "sagan om ariel" på disney channel. Dock hade jag oturen att varje gång jag somnade så ringde det, skrev nån på msn eller så kom pappa för att prata. Ikväll så har vi sett new moon♥  jag och en massa kompisar. Sedan blev det lite skippo, kasta gris och en hel del prat.

Nu äre gonatt känner jag efter som jag inte fick riktigt så bra sömn som jag önskade inatt, kan bara säga att det är helt okej att snarka bara den som måste lyssna på det hinner somna innan den som snarkar!


Wihooo

Middag : Tacos
Förfest : Visse
Utgång : Kalles (en helt galen krog!)
Efterfest: Astrid
Efterfest käk : Kiwi !!

KUNG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


morningg

Skulle lätt kunna sova några timmar till men jossi ville att jag skulle följa på stan å köpa förköp till ikväll. Så att nu ska jag slänga på mig kläder och lite frulle och sen så drar jag. Det var iallafall skönt att slippa stiga upp halv 6, och jag har ju hela nästa vecka på mig att sova hur länge som helst ♥. Ska dock försöka att inte sova bort heeela lovet för det känns ju lite onödigt. Nä nu måste jag skynda mig!


LOOOOOOOOV!

Kan inte beskriva hur underbart det känns att jag har lov! Idag så har jag och camilla meckat på med jossis hår. Vi började med att färga utväxten, två gånger! Det fastnade inte första gången. Sen blekte vi upp slingor i hätta och färgade in dom i två olika färger. Skitfin blev hon. Har hunnit med en tupplur på ungefär två timmar och nu fick jag främmande såååå tjarrå!


PANK

SÅ var man pank ungefär. Har betalat bensinpengar till pappa eftersom jag tömt typ hela tanken som han tanka full innan han for och fyllt på mobilen. Har dock klippt emma men dom pengarna ska gå till mina nya leggings som emzan kommer med på söndag (tror jag?). Hursomhelst så for jag till skolan och sedan fick jag veta att jag skulle vara ledig. Får dock skylla mig själv för de står på fronter, fast jag kolla igårkväll så hade jag ändå lyckats missa det. Iallafall så stannade jag och kollade på deras esv redovisningar, lätt värt! Nu håller jag på att städa rummet så jag borde väl fortsätta med det. Snart vankas det middag.


RSS 2.0