Ljuuuuuuuuuus!

Har färgat utväxten idag och den är HELT väck. Tidigare har jag gjort folieslingor och det gör att inte utväxten försvinner helt. Idag testade vi att ljusare färga den och minsann allt är borta MEN jag känner mig som en alien. Är så van att ha utväxt och personligen så tycker jag att ljusa hår är som snyggast när dom har 1-2 veckors utväxt. Så det är bara att vänta, om två veckor är jag snygggg. Hehe, ikväll så ska jag träffa Alex innan han var till Oslo. Får ångest när jag tänker på att han verkligen ska flytta. Men jag är glad för hans skull och jag tror att han kommer stortrivas, såklart så hoppas jag att han inte trivs så han kommer hem igen (man kan ju alltid hoppas)!

Nu har jag beklagat mig ännu en gång över att mina vänner ska flytta, ha en bra dag. Finns risk för ett tårfyllt avsked ikväll...


Kommer sakna dig massooooor!


3 timmar senare..

vaknar jag. Har haft färgkurs på skolan idag vilket innebar att sitta och lyssna en heeeel dag. Detta resulterade i huvudvärk och när jag kom hem slog jag på gårdagens idolavsnitt och somnade sedan kring halv 6. Vaknar sedan 3 timmar senare. Har tydligen pratat med farmor i sömnen, avvisat ett samtal från alex OCH stängt av datorn (?!). Har inget minne av detta så jag måste verkligen sova djupt ibland. Härom natten hade tydligen carro ringt till mig också och jag hade svarat (?!) har inge minne av detta heller. Sjukt pinsamt, kan ju säga vad som helst i sömnen. Som tur var så hade jag bara mumlat en massa och sedan lagt på..

Nu mina vänner ska jag äta middag sedan invänta kungarna av tylesand och sen är det väl bara att lägga sig igen.




Missar idol IGEN

Har missat idol två dagar i rad nu, inte likt mig! Har helt enkelt inte tid, det är skola, vänner som flyttar, städning av rum osv. Ska skynda mig nu så jag hinner träffa evelina innan hon flyttar till Stockholm! Har som inte riktigt insett att så många vänner redan har flyttat och att så många är påväg att flytta. Som tur är har dom flesta av dom vett att flytta till samma stad. Måste nästan göra en lista för att ni ska förstå vad jag går igenom..

Har flyttat:

Ida & Linnea
- Göteborg
Emelie - Stockholm (fast just nu bor hon i Uppsala men jobbar i Stockholm)
Carro - Stockholm
Anton - Oslo (fast tror inte riktigt han bosatt sig där än?)
Malin - Stockholm
Astrid - Kalix (tack och lov att det är någorlunda nära)


Flyttar snart:
Evelina
- Stockholm
Petra - Stockholm
Alex - Oslo (INTE OKEJ ALEX!)
Carl - Stockholm
Anders - Thailand (!!!)
Johanna - Stockholm (dock så vägrar jag släppa iväg na förens i Januari, Å HÖR SEN!)

Har säkert glömt någon, men jag känner att det räcker gott och väl!



Tänkte bara beklaga mig lite, hehe ha så kul mina vänner kommer snart!
Ska städa gärnet nu, PEACE


Projektarbete

Här kommer en liten sneakpeak på mitt och Linns projektarbete.
Modell: Astrid
Hår, makeup och outfit: Jag
GRYMMASTE FOTOGRAFEN: Johanna Hägglund


MAAAAAT

Hungrig som en varg eller något, har hursomhelst varit och agerat assistent åt favoritjossi! Sitter nu och väntar på middagen som tydligen består av älgfärsbiffar. Hade tänkt kräva nån bild av johanna så ni kan få en liten sneakpeak på mitt och linns projektarbete. Intresserade? Stay close


12 timmars sömn inatt

och det var underbart skönt! Dock somna jag på soffan så nacken fick ta stryk litegrann. Nuså har jag varit vaken i kanske en timma och snart kommer astrid hit och vi ska testa frisyr till projektarbetet. Är riktigt taggad inför vårat projektarbete, kommer bli skitkul. Ska sätta mig med ståltråden och börja förbereda till frisyrtestandet.


JAG LEVER!

Dålig uppdatering men jag har som inte riktigt tid, har knappt tid att sova. Ikväll äre en riktigt tv kväll som började med halv åtta hos mig. Fortsatte sedan med idol, berg flyttar in, välkommen åter och efter det äre kungarna av Tylösand som gäller. Sedan ska jag slänga mig i sängen föratt sedan stiga upp 05.00 igen..


Foto: Johanna Hägglund


Städa städa stääääda

Håller på att städa rummet och det är ett HIMLA projekt kan jag meddela. Sjukt tråkigt och jobbigt, men behövligt!

Tack och lov att jag har bra musik som kan göra proceduren så himla mycket roligare!


Idol ikväll

förhoppningsvis hittar vi på något spännande efteråt.


Har fått lite bilder från min å jossis photoshoot i våras när vi gjorde stopmotionfilmen.
Lär bli några sådana bilder i bloggen nu ett tag eftersom jag inte har så mycket annat att erbjuda när jag inte äger en kamera.
Fotograf: Älsklings Jossi


Rapstars (?!)

Har sett idol hemma hos Jossis pappa, fick även massage och nacken mår betydligt bättre nu. Efter idol sysselsatte vi oss med lite kortspel och låtskrivning. Har påbörjat två låtar och vi släpper nog ett album lagom till jul. Den som väntar på något gott...

Ska sova nu iallafall, verkar som att jag får äran att spendera ännu en natt med kajsa.


Sovkompis ♥


Snälla vänliga själ där ute

kom och massera mig! Har typ nästan nackspärr och väntar bara på att nacken ska fastna nästa gång jag tittar hastigt åt något håll. Heldag i salongen och jag har gjort folieslingor på Linn och nyanserat hennes hår. Sedan fick Fanny sig en makeover i form av ny hårfärg och noppade och färgade bryn. När jag och Linn sedan ska gå till bussen i lung och ro (trodde typ att vi var tidiga till bussen?) så börjar den rulla. Som tur var stannade den när den såg oss vinka hejvilt. Hemma nu har ätit hemmagjorda köttbullar. Har även fått besök av en viss våldgästare, var dock bara en trevlig överraskning! Nu ska vi börja ragga ställe att se idol på, hade!

SOOOOOOOOFT Jossi har lovat att massera min nacke ifall jag noppar hennes ögonbryn, DEAL!


Jag inom kort elle?


Nyduschad och otaggad!

Har duschat för ett tag sen, nu sitter jag och kollar facebook och glömmer helt bort tiden. Måste alltså slita mig ur sängen nu så jag blir klar nån gång. Hade GÄRNA stannat kvar i sängen och sovit!


Sadface!

Har just tagit farväl av Emzan som drar till Stockholm imorgon.. Blir lite ledsen i ögat när jag inser att jag förmodligen inte kommer träffa henne på ett tag. Att fler vänner är påväg bort från Piteå gör inte saken bättre. Tagget till mitt sista år kvar på gymnasiet blir mindre och mindre. Vill också flytta iväg med mina vänner till en ny stad, nytt folk och nya äventyr. Jaja bara att bita ihop, ska sova nu iallafall eftersom väckarklockan ringer 05.00 imorgon bitti. KUL!



Kommer sakna våran Donna!

På tal om sakna, Astrid besök Piteå GENAST!


Hejdå Stockholm, hej Piteå

Sitter nu hos mamma och har packat ner allt jag har shoppat. Flyget lyfter 22.40 och landar 23.55. Ska börja bege oss snart mot arlanda. Har haft en grym helg med karusellåkande, hoffmaestro, mingel och en hel del shopping. Skola imorgon vilket inte kändes lika roligt..

Ses i Piteå mina vänner..


För övrigt så har jag sett lite kändisar på stan/tunnelbanan: Hoffe, Dollyblond (nån bloggare som emelie läser), Paradise Erika och Peter Siepen.


Nattsudd

Det kommer bli en låååååååååång natt. Hursomhelst idag har det varit ännu en dag i salongen på skolan. När jag kom hem fick jag erbjudandet att äta sushi hos alex vilket man inte tackar nej till. Maten blev klar kring halv 9 och då hade vi hunnit se halv åtta hos mig och halva idol. Efter idol gjorde vi klart löshåret på eve och spelade lite egengjord galenpanna. Nu är jag hemma och ska packa och städa mitt rum. Imorgon lyfter planet 06.55 mot stockholm. Är det nån idé att jag lägger mig ens?!

Ska lägga på ett kål nu så jag kanske får nån sovtimma iallafall!


Det blir inga stora mängder wasabi på mina sushibitar


Morning

Är nyvaken och nyduschad, ligger nu i sängen för att värma mig lite. Rätt dumt drag egentligen eftersom nu kommer jag aldrig att vilja stiga upp härifrån.. Jaja min buss går från bergsviken om cirka 30-35 min. Ska käka frukost nu och sedan slänga på mig nå kläder och fara. Måste bara få kroppen att lämna sängen.


En skön låt sådär på morgonkvisten


I behov av massage!

  • Somna halv 2
  • Upp klockan 6 (fetförsovning, men hann till bussen ändå)
  • Skolan = folieslingor på eve + jobba på docka
  • Somna på bussen hem, vakna av att emma väcker mig 2 min senare (enligt mig) och då var man framme i Piteå
  • Upphämtad av jossi på bussis
  • Klippning
  • Mat med eve från sushi&the (tack för middagen eve!)
  • Idol
  • Insättning av löshår på eve
  • Hemskjutsad av anton (tack anton!)
  • I säng innan 12 !!!!

= DÖD RYGG

Godnatttttttt, upp 05.00 igen..


Efterlängtade body talk pt.2 har äntligen kommit up på spotify
 (kanske jag som är seg(?)men ändå)
 tjejen är kung!


I rymden finns inga känslor

Har varit på bio ikväll och sett I rymden finns inga känslor, kan starkt rekomendera den! Fick träna skrattmusklerna lite ;)


Utvilad?

Igår så steg jag upp mycket tidigare än jag ville för att åka till skolan. Som tur var så körde emma bil så en liten sovmorgon blev det ändå. Hade samhällskunskap och åt fin fin tacos som skolan serverade till lunch fredagen till ära. For hem och blev avsläpp på cirkus sale. Fyndade lite där och sedan gick jag till farmor och satt i massage stolen innan det var dax att pallra mig till jobbet. Tog bussen hem efter jobbet, slängde i mig middag och sen följde jag med brudarna  till boda borg. Efter boda borg for jag hem och slöade framför en film och somnade kring halv 2.
Vaknade imorse kring 06.00 av att pappa skulle ut och jaga, trodde typ klockan var kring 12 så jag fick lite panik. Kunde dock med gott samvete somna om och vakna kring halv 12 hyffsat utvilad. Har slöat framför film och lirat på guran lite fram till nu. Ska fara och köpa balsam så jag kan hoppa in i duschen och reda ut mitt FETA fågelbo jag kallar hår.

Middag: Kräftor



Snodde från carros blogg


ÄNTLIGEEEEEEEEEEEEEEEEN!

Äntligen så har jag vi fått våra bärbara datorer. Har dock lektion nu men skulle bara berätta att jag lever trots blogg uppehållet.

RSS 2.0