Uppvärmning

Igår så började jag med att sprätta en cider där kring halv 6, åt gomiddag med pappa. Sallad, grillade revbensspjäll och fetaost i ugn. MUMMA! Efter middagen drog jag mig till Elin där brudarna hade frisörsalong. Kring halv 8 fick jag skjuts till svartudden för att hämta upp min cykel och cykla till svartuddsbryggorna. Där var vi ett gäng härliga vänner o ch förfestade innan vi drog oss in mot PDOL området. Jag och Issno invigde karusellåkningen med extreme fly! Sedan vare häng på 1906, käka oxfilérulle och sedan ännumer häng på 1906. Efter det cyklade jag och alex till mig här i bergsviken, två stycken på en cykel och det tog typ 20 min kanske. De gick fortttt! Klunka vatten och resorb sen slockna jag kring halv 4 kanske. Vaknar kring 6 och då är alex borta men har lämnat en liten lapp, då hade han dragit till Isabell. HAHA chockad jag blev.

Jaja då kör vi igen då!


Gänget på bryggan från vänster: Oscar, Mallan, Martin, Anton, Carl, Issno, Anders, Kalle

Mästerfotograf: JAG


Snäll dotter jag är ändå

Imorse när jag vaknade for jag till stan för att köpa en smörgåstårta och lite lotter till min pappa som fyller år idag. Sedan så har jag städat bilen så jag tycker ändå jag förtjänar en liten guldstjärna. Annars så har jag kollat på bert♥ så jäkla bra, borde börja gå på tv igen tycker jag! Har käkat smörgåstårta och fika så nu håller jag på att spy lite grann för att jag är så mätt!
Har även varit på ring jakt, köpte en ring i skell i lördags som jag nu är lite förälskad i, ingen speciell så men tycker om na! Hur som helst så märkte jag när jag satt inne och kolla på bert med mina småkusiner att ringen var borta. Hade innan det varit på ica så jag leta igenom huset och for till och med ner till ica för att kolla om jag tappade den på parkeringen där, eftersom att när jag gick in i affären så tutade en bil lite hetsigt. Den var iallafall inte på ica men när jag stiger ut ur bilen så ligger den där på marken på våran uppfart. Lite tur har man väl, eller så vare karma med tanke på hur duktig jag varit tidigare idag.


Trästocks

Sammanfattas:

Plus:

+
Underbara vänner

+ Lagomt berusad

+ Sol

+ Kycklingspett och potatissallad till frukost

+ Träffa saknade vänner från skellefteå

+ Kristian Anttila

+ Souvas

Sett Idol Tove minglandes på campingen
+ Allsång till en ostämd gitarr
+ Mingel med sociala och trevliga främlingar
+ Alla gratulationssånger som folk sjungt till mig
+ Daniels stjärna till kompis som orkar hämta oss i skellefteå kring 4 för att vi ska få sova i våra egna varma och underbara sängar!

 

Minus:

-
2,5 timmes kö för att checka in på campingen

- Brännässlor

- Uthälld alkohol

- BRUTALT kalla nätter

- Vidriga bajamajor

- Folk som ska förstöra och sno saker

 

Har säkert missat att nämna massa saker men faktist har jag haft otroligt roligt i helgen.

Bara att tagga upp till PDOL! Hoppas vi ses!




Sådeså

Har jobbar idag, började 06.30 och slutade kring 14.00. Sedan efter jobbet for jag hem och däckade på soffan och sedan så har jag plockat upp lite här hemma eftersom det såg FÖRJÄVLIGT ut! Nu så sitter jag och väntar på emzan som är påväg hit. Vad kvällen har att erbjuda återstår att se!


Men spyyyyyyyyr

Skrev just ett lagom långt och fint inlägg, orkar inte skriva om men det innehöll dessa ord iallafall:

-Silvershampo
-Bra kväll igår med förfest hos anders, utgång på 1906
-Inga direkta planer för kvällen
-Jobbar på havsbadet imorgon bitt, efter typ ett års uppehåll

Ska inte skriva så mycket mer eftersom jag är rädd att lila slingor ska uppenbara sig i mitt hår.


Mobilbilder!


Jossi måla zebra nagel på mig :)


Jossi var mattesnille redan på yngre dar..


Anton plastikopererade sig på öjeby kyrkmarknad


Antons kråkfälla


En dag på jobbet


Spykids 2

Började jobba igår 19.00, vi kollade såklart på kronprinsessans födelsedags firande på tv. Hade lite problem att sova och värmen gjorde inte saken bättre. Slutligen somnade jag på golvet med en filt och en kudde som sovredskap. Sov väl där någon timme innan jag vaknade till och förflyttade mig till soffan. Efter några få timmars sömn steg vi upp och började städa, tvätta osv. Hann även med TRE vändor till stan, en för lunch på challange, en för att handla och en föratt käka glass i gallerian. Fick då pröva på kulglass med smak av bubbelgum, rätt skumt vare. Hursomhelst slutade jag kring halv 9 och hade då jobbat 25,5 timmar i sträck. For hem och slog på spy kids 2 som jag nu sett klart. Funderar på att inta sängläge, men det sjuka är att jag typ inte är trött? Jaja imorgon och hela helgen är jag ledig, känns skönt! Vad som hittas på imorgon återstår att se, jag var lite sugen på att fara till umeå och shoppa lite, men får väl se om jag får någon med mig.

Herrå!

 


Softar på balkongen, igårkväll på jobbet.


Olidligt varm men man ska inte klaga antar jag..

Slutade jobba 06.30 imorse, åkte hem och sov kanske 3 timmar sedan ringde Astrid och volleyboll stod på schemat. Efter en svettig match for jag en snabbis förbi salongen och sa hej och sedan en jättesnabbis på stan. Bror min och pauan har varit förbi för att få sig en uppfräsching av håret. Nu så ska jag göra mig nå middag eftersom det enda jag fått i mig idag är en macka där kring 7. Hur jag dock ska kunna äta något i denna värme vet jag inte.

Klockan 19.00 börjar jag jobba och slutar 17.00 )kanske senare, på torsdag. Riktigt långpass på ca 22 timmar. Hoppas på lite fler sömntimmar än tidigare nätter, men i denna värmen så ve jag inte.

Hade!





MAAAT

Har jobbat natt inatt, sedan for jag hem och vilade nån timma. Sedan har jag städat lite i huset och lagat middag till mig och anton. Nuså ska vi å äta glass på kioskpirre och sedan börjar jag jobba igen. Det var allt jag hade att säga, intressant jag vet!


Bilder från min och jossis roadtrip till ica!

Såklart så är alla bilder snodda av Jossi MEN den här gången så äre jag som är mästerfotografen ;)








PEZ♥


Stekhett

Har varit ute och klippt gräset och jag kan säga att svetten rann floder! Nu har jag tagit en dusch och ska börja bege mig mot jobbet. Så synd att jobba när det är såhär fint väder men sånt är livet. Hoppas på samma väder imorgon och fram till fredag då jag jobbar nästa pass. Lördagen får gärna bjuda på fint väder eftersom jag är ledig då också. Alltså beställer jag sol alla dagar utom fredag mellan 06.30 - 17.00 och söndag, under den tiden är det fritt fram att regna hur mycket som helst!


Nu börjar de likna något

Jossi har meckat på med min blogg nu ett tag och enligt mig själv så ser den awesome ut !

Idag så har jag skjutsat pappa till kallax, sen så for jag till alex med lite bakis Cola åt stackarn och vi har kollat på lite mumin. Sedan så Har jag hunnit färga och klippa issno och klippa jesper åxå. Nu har jag ätit thai garden resterna från igår och jag är SPY mätt. Ska börja göra mig iordning för kvällen och vad den har att erbjuda.



Tack Jossi för bloggmeckandet :)♥

Fotosession med Jossi en fin longboardkväll

Alla bilder tagna av Jossi:

RSS 2.0