Super mario!!

Anlände igår hos Johanna och Emzan, idag har vi en liten bakisdag med super mario och datalan. Är såååååå glad att äntligen får vara med mina tjejjor! Snart ska vi fara och handla lite middag och sedan säkerligen något gott att äta till våran filmkväll ikväll.


Så här awesome var Jossi igår, det var knappt att jag våga kolla henne i ögonen på hela kvällen..


Sickkkkk

HAHAHAHA måste bara berätta att jag drömde att jag åkte snowboard vid christinaskolan och sedan helt plötsligt skulle jag ställa ut min kanin på en kaninutställning, promblemet var att jag ju inte har en kanin så fick akut springa till djuraffärn och köpa en. Observera att jag sprang i snowboard utstyrseln och jag sprang ruskigt snabbt kan jag meddela..

Kanske inte så intressant att veta men tyckte ändå att det var en liten hetsig dröm..


Snart så får jag träffa mina underbara vänner, Johanna och Emelie!!
Längtarrrrrr


Men en sak har vi nog gemensaaaaaaamt.. DISNEY!

Eller hur Johanna?

Hursom helst, surströmming till middag, gott var det men tyvärr inte lika gott som det brukar.. Vet inte varför men hur som helst, annars så har jag städat. Har även sett både Alladin, Skönheten och odjuret och har nyligen slagit på Tarzan. Med tanke på att jag har hemmastudier imorgon så får jag ju chansen att sova ut lite så då gör det inget om man nattsuddar litegranna.. Lär dock inte vara vaken allt för länge till eftersom ögonlocken blir allt tyngre.

Ska återgå till Tarzan nu men nu vet ni iallafall hur jag har spenderat kvällen..


Städa städa städa

Sov till 1 har sedan sett film och nu har jag påbörjat tvättning och städning. Surströmming till middag ikväll!

Skriver nog ett lite längre inlägg senare men just nu måste jag fortsätta med städandet medans jag har flowet uppe !


För det är ingen vanlig dag, nej det är hws 18års dag, hurra hurra huraaaa!

Tidigare idag:
- Bil till skolan = sovmorgon ♥
- Hanna bjöd på fika på skolan
- Samhällslektion med Johan
- Skollunch = hamburgare
- Bil hem och heeeeelg!

Nu:
- Dusch

Sen:
- Fix
- Drar till skell för att fira Hanna 18 år!


Grattis!


Händelserik kväll.. noooooot

Ikväll har jag vilat (oväntat, typ inte). Hade iallafall världens mensvärk och var tröttast i världen typ så en liten vilostund behövde jag. Sen blev det havregrynsgröt till middag, lite paradise hotel och en hel del avsnitt av life unexpected. Just nu sitter jag och ritar, filosoferar och lyssnar på musiik.


Gammal goding som aldrig blir dålig!
Får upp lite gamla minnen i skallen av denhär låten


Morninggg!

Fyyyyyyyyy säger jag bara! Fryser jätte jätte mycket och är jätte jätte trött och vill jätte jätte mycket bara ligga kvar i sängen. Hursom helst ska jag dra mig till bussen om en kvart för att fara till älskade John bauer för ännu ett roligt samhällspass med Johan ♥ SUPERTAGGAD ÄR JAG!

Kortfattat om helgen:

Fredag - Idol med grabbarna hos Martin
Lördag - Förfest hos Carro sen en snabbis hos Elin, utgång på penthouse
Söndag - Jobb och sedan film med issno


Miss you


HA HA HA!

Tidigare idag..

Johanna ringer mig:

J: Hej, vad gör du (osv osv)
T: Inte så mycket dudå?
J: Är påväg mot tunnelbanan ska och lämna lägenhetsnyckeln (dom har bara en) till Emelie som är på jobbet för hon är hemma före mig
T: Jaha okej vad ska du göra sen då?
J: Fara hem till lägenheten igen å äta (eller nå minns it riktigt)
T: Hur ska du ta dig in i lägenheten om du lämnar nyckeln till Emelie?
J: ..... FAN, åååååååh (hon vänder och går tillbaks till lägenheten igen)

HEHEHEHEEHEHEHEH söt du är gömman ♥ IQ fiskmås ;)


Bild på mig och fröken smart ;)


Vill åka bräda!


Älskar att skid och snowboard filmen nästan alltid innehåller sköna låtar!
Wake-Keep this town alive - Finn Riggins


Överlevde men det var knappt!

Tog mig iväg till skolan trots snöstormen, kylan och den härliga slasken. Vi stylade och sminkade lite äldre damer inför en modevisning som vi sedan kollade på. Fick ta 25 över 2 bussen hem, underbart! I Skellefteå var det slask-kalas men här i Piteå verkar snön ha bestämt sig för att stanna. Vet inte om jag kan tillåta detta eftersom att det set HELT FEL ut att det är snö på backen men löv på träden. Helt knas i min hjärna!

Mina converse vilar på elementet (dyngsura)
Jag har krupit ner under täcket och försöker få upp värmen. Ska slå på en film nu i hopp om att få tina upp lite.


Ja tack ge mig!


Kungen av skype!

Idag så har vi varit i salongen, har haft kunder hela dan. Kom hem och maten stod på bordet, tack och lov! Höll nästan på att svälta ihjäl. Har skypat med jossi och alex, sett kungarna av tylesand, 90219 och one tree hill. Ska nu göra sällskap med min sovpartner för natten. Kajsa sover med mig inatt och skyddar mig mot alla spöken.

Godnatt!


Men först!

Måste jag borsta tänderna!


Jag har något att erkänna

Jag är satsumasmissbrukare. Helt beroende, köpte en påse igår och nu är dom slut! Äter dom delvis för att dom ÄR SÅ HIMLA GODA men också ihopp om att jag ska bli lite friskare och piggare, har mått konstigt nu i tre dar ungefär. Tänkte bara meddela detta, ska återgå till filmen nu. Ser Vinterviken och den är kanonbra!


Haha älskar att första googlebilden när man skriver sökordet "satsumas" är från ida och linneas blogg : idaandlinnea.blogg.se


Tröttt

Helt sjukt hur trött jag är har ändå sovit säker 11 timmar inatt. Har iallafall lämnat jossi på kallax för nu ska hon bli storstadsflicka. Ännu ett tårfyllt avsked men jag är glad för hennes skull, kommer dock sakna henne så otroligt mycket. Annars så har jag kollat lite O.C säsong 1, kommer nog fortsätta med det hela kvällen. Har FET huvudvärk och trots mina många sömntimmar inatt så är jag ändå trött. Får väl se ifall jag rycker upp mig lite senare..

Saknar mina vänner massor men ni nyblivna Stockholmare, ses om tre veckor!


Söt-Walle
Foto: Johanna


Ska ta en dusch för man får inte lukta usch!

Ska hoppa in i duschen nu för sen så är jag bjuden på middag hos favorit Jossi som flyttar imorgon. Får se vad kvällen har att erbjuda, men nu måste jag lägga på ett kol för jag hade tänkt hinna plocka upp i rummet mitt också..


Audience of one


O.C !!

Har minglat med Jossi och hennes lillkusin Ted (som inte börja gråta trots min närvaro!!). Färgat jossis hår och spelat lite spel på hennes iphone medans hon gjorde sig klar. Måste nästan skaffa mig en iphone men det skulle vara endast för spelen typ.. Kom hem kring halv 11 och har nu sett lite O.C, läggdax NU så jag orkar upp imorgon.



Muuuuuums!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Hade skrivit ett jättefint inlägg men MIN LAGGDATOR GJORDE SÅ ATT DET FÖRSVANN! Hur som helst, sovmorgon imorgon + att vi bara går halvdag. Inventering i salongen står på schemat. Borde sova men känner jag mig rätt lär jag nog se senaste oth avsnittet först. Godnatt!


Godnatt

Tyvärr ingen lycka på spökfronten men ändå en mysig bilåkarkväll med tjejerna.
Säger godnatt med denna låt:


Kan inte annat än älska denna låt! Så kuuuuuuuuul!


Nytt försök

Igår försökte jag, Jossi, Sabine och Carro att leta reda på galgbacken så vi yrade omkring på alla möjliga vägar (både skogsvägar och vanliga) i Norrfjärden. Idag gör vi ett nytt försök och idag lär vi hitta det för nu har vi letat fram på google map vart det ligger. Det är nästan så att jag ändå hoppas att vi inte hittar dit..

Förövrigt oförberett färgprov idag var tacken att man pallrade sig till skolan..

Ska dra nu wish us luck !


Googlade fram en bild på nån galgbacke, har inte tid att hitta nå bättre!


Livet leker INTE

Tydligen så flyttar Johanna till Stockholm nästa vecka, ännu fler tårar pressade sig fram.. Har nog gråtit mer under dom här två veckorna än jsg gjort på hela sommarn. Jag är jätteglad för hennes (för alla vänner som har flyttat) skull, men det känns rent ut sagt förjävligt att jag måste stanna kvar här medans alla vänner far en efter en. Att en sträng på min ena gitarr (favoritgitarren dessutom) gick av gör inte saken bättre. Inte för att det är hela världen men det verkar som att allting motarbetar mig just nu..

Ska hursom helst umgås med ett gäng brudar ikväll, lite ljus i denna dystra vardag..


Bakishäng

Utgång igår på Pentan och jag känner att jag har gjort mitt på Penthouse aka RYTET.. Förfesten hos Jessica med brudarna var king! Nattkäk på Sunes när Max hade METERSLÅNG KÖ! Dock likabra eftersom vi fick typ mat för 5 personer när vi bara var tre. Tror att dom slängde med allt som var kvar eftersom vi var dom sista som handlade..

Idag har jag och Jossi slöspelat Guitar Hero, traditionell bakissyssla när jag och Johanna får bestämma. Promenad med Waldemar och nu sitter vi här med varsin dator och är otroligt sociala med varandra..


Yesterday

Igår så kom Johanna och åt på restaurang Wacker, sedan for vi till henne för lite guitar hero och idol Efter det plockade vi upp issno och for till erik där det var grabbhäng med live musik. Stannade där kanske 40 minuter och sedan skulle alla dra sig hemåt. Så vi släppte av issno hemma och for tillbaka till jossi. Där slog vi på pocahontas 2 och både jag och johanna slocknade efter en halvtimma ungefär. Vaknade kring 3 och drog mig hemåt.

Idag har jag sovit ut ända till halv 1. Otrooooooligt skönt var det! Har nu ätit jätte sen frukost och sett The last song (för kanske 5e gången).

Ska våldgästa jossi nu herååååååå.


RSS 2.0