Torsdaag och helg

Godmorgon, eller tjaa morgon... Har hunnit med:
- Väckning av farmor
- Morgonspinningen, som kändes tyngre än vanligt
- Frukost, skagenrörsmackor <3
- Powernap på en timma
- Dusch osv, är rätt dek idag ( varnar de jag kommer träffa idag) men jag orkade inte anstränga mig så mycket eftersom träningsverken käns varje gång jag rör mig.
- Dunka musik, vakna till lite
- Ska snart åka med fammo. Hem en snabbis å hämta busspappret, lämna lite grejer sen ska jag på bussen som tar mig till skell.
-Skola, permanentrullning (?). Det blir ju jättebra med mina armar som jag knappt orkar lyfta ovanför axlarna. (ironisk)
- H E L G hihihihihihi

Ingen mer dator i helgen och helgen tillbringas i malå, så Ringggggg på mobilen!

(hela texen blev kursiv eftersom jag råka trycka på nån jääävla knapp -.- sorri)



Glad tjej på fotosession ;)

Klump i magen

Snabbinlägg med känslosam youch och litet släng av musik.

Har inte insett det förens nu, eller har som inte velat tänka på det. Men blir riktigt ledsen när jag tänker tanken. Att det inte kommer vara som förr. Saknar er redan och ni har inte flyttat än, huset kommer kännas otroligt tomt och det kommer inte bli samma utan er.
Ni som inte visste så ska mina låsas syskon Carro, Marie och deras mamma Katarina flytta från vårat hus. Blandade känslor men det känns mest tungt. Nog med depp...

Det blir malå till helgen!!!

Musik tips:

x
Big day coming - Bad cash quartet
x If she wants me - Belle and sebastian
x Something in the way - Nicolai Dunger
x Fun & games - Ceasars

Mestadels låtar från filmen festval, som jag förövrigt fullständigt älskar! Passar finemang medans jag sitter här och sommartaggar! Sedan Funkar ju håkan alla gånger!!

Två andra låtar som inte är lika somriga men braaaa!



Eskimo joe - from the sea



Coldplay - lost

Löningsdag

Tjoho idag kom lönen, inte föratt det var mycket att hurra för och måste betala räkningar/ spara den. Kul liv.. speciellt nu när monki öppnat i luleå. Har dock inte hunnit besöka det än, kanske lika bra med tanke på min ekonomi just nu.
  Det ser ut som att jag blir utan datorn hela den här veckan (är hos farmor nu å lånar hennes dator), roligt ens....... Jag som laddat för att göra bort mina icke inlämnade uppgifter osv.

Tidigare :
Har inte gjort så mycket än så länge denna vecka, tränat agerat fotomodell osv.

Idag :
Skolan, där inget speciellt hände. Snart träning, styrkemix FTW!

Helgen :
Var sjukt sugen å fara å se the hives osv i umeå lördag men självklart så vare slutsålt. Så vi sket i det. Istället ser de ut som att de blir malå med favvofrisörerna, kanske borde kolla med mami först hehe men tror att det är nemas problemas. Hoppas he iaf. Söndag äre att agera frisörassistent inför visningen på måndag kul kul :).

Mobilen funkar fortfarande prima, ifall ni vill mig något.
I övrigt lär det väl vara lika snålt på inlägg som tidigare eftersom datateknikern beställde laddaren idag och den kommer om 2-3 dagar ifall den finns i sverige....



Liiiiite sugen blir man ju, sitta på farmors stuga en varm sommardag å bara leva livet :). (synd att den är såld :( )

Vad ska jag nu göra på kvällarna?

Jahapp ingen uppdatering från mig på ett tag då antar jag ? Kanske om jag hittar en annan dator att sno. Min laddare har iallafall sagt upp sig = ingen ström på min bärbara förutom de 19 minuterna jag har kvar. Så vad ska jag nu göra ikväll? Inge msn, inge pet society och inge o.c. Lär väl bli en jäkel på gitarr efter ikväll kanske? Hade permanent kurs idag, ganska intressant. Trodde det fanns typ en (?) teknik på rullning av permanent men oj vad fel jag hade.. Intressant som sagt, fast det är ju inte min favoritsysselsättning direkt. Imorgon så blir mitt hår färgat av eve, suweet eller slingor blire nog. Vill ni veta mer får ni vänta tills resultatet ;). Ska sluta skriva nu så jag hinner kolla lite annat på datorn innan den dör :(.


VILL NI MIG NÅGOT SÅ NÅS JAG PÅ MOBILEN (som äntligen är laddad)


Bästa vän!

At eves crib..

Tjaba har just tränat och sitter nu å väntar på middag. Stekt palt = mums!! Idag så har vi fått klippa och rulla permanent på skolan, lite permanent teori hann vi med åxå eftersom vi har kurs i det imorgon. Kan väl säga att rulla permanent inte är min favoritsysselsättning men.. Efter heldag i skelet så blev det att somna dirr efter att bussen lämnat busstationen typ. Vaknade till vid havs, "snooza" och vaknade på piteås busstation. For upp till eves lägga lämna grejjom och sen drog vi till korpen för ett hårt styrkemi pass.
 
*Middagspaus*

Och nu har jag just slukat palten som tyvärr inte smaka så gott som förväntat. Ikväll ska vi väl hänga, kanske jag ser american history x eftersom eve redan sett den två gånger får jag nog inte hennes sällskap. Annars så tror jag vi ska lira lite kortspel så som 500 osv. 
Imorgon blire morgonspinning, TAGGA!!



Dagens middag..
typ

Satansatansatan!

Det var meningen att jag skulle på aerobics och afropower dance men vad tror ni att jag gör?! Jag la mig ju å vila kring 3 typ och sen så drömmer jag till och med att jag sover för länge och att jag missar båda passen. Vaknar lite halft panik där kring fyra men pustar ut när jag ser vad klockan är. Jag somnar om och vaknar typ nu föratt mamma kom in och väckte mig, är fortfarande trött till döden och känner skuld till mina två kompisar som jag skulle träna med.
Dåligt tina!



Ungefär så här pigg och lycklig känner jag mig just nu...

Tjohoo!

Har kommigt hem från friluftsdagen som pågick i kanske 2 timmar? Började vid isen på norrstrand med att äta, sen gick vi vidare och bowla lite. Jag kom 3a (alltså näst sist). For på stan för lihi skulle göra några ärenden sen blev de å fynda på kupan. Två t-shirtar, ett par killjeans i size tobigforme, ska klippa av dom vika upp dom och trasha dom lite så blire perfekta shorts till sommarn (i hope) och sedan hittade jag även ett par "leggings" som tidigare tillhört en gymastikdräkt skulle jag misstänka eftersom jag hittade överdelen åxå ^^. Ska vila nu för jag steg ju upp före 10 idag till och med!
Hade dock varit roligt ifall jag hade fått rida idag men att stanna hemma i kära piteå är inte helt fel heller! Träning ikväll, aerobics och afropowerdance ska jag utöva idag och jag kommer kinga på båda! Eftersom min kordination inte är den bästa så vet nog de flesta som sett mig i något liknande pass att det är en lögn eller åtmindstånde överdrift att jag kommer kinga, meeen vi kan väl låsas. Sedan kan man väl inte göra mer än sitt bästa? :D



Hälsningar från Piteå .. och godnatt för ett tag.


Godnatt!

Med den första säsongen av o.c sedd, en tår på varsin kind och en klump i halsen somnar jag nu till en klassiker.



Fin låt!

Utmattad

Har kommit hem från ett svettigt spinning pass som höll på att ta livet av mig. Hann inte äta någon middag innnan så jag kände mig halft svimfärdig efter den 1 timmes långa spinningpasset. For hem, slukade maten åså in i duschen eftersom jag inte var allt för fresh. Så nu har jag nyss färgat mammas utväxt, eller penslat i färgen iaf. Resultaten återstå att se... Imorgon blire friluftsdag på egen hand här i piteå. Vi börjar med fika på isen vid norrstrand och sedan bowling. Vi får hoppas på lika fint väder som idag och igår : ).



Min kar den här veckan :)

Wihoo!!

Solen lyser och jag är uppe. Har varit vaken i ungefär 2 timmar nu :D. Ska väl ta en promenad eller något i det fina vädret. Tyvärr så är min balkong fylld med snö så man kan inte ens öppna dörren, så sitta där och sola är inte ett alternativ :/. Efter promenaden ska jag väl ta tag i mitt rum, städa det lite. Sen ikväll blire väl spinning med ac, han frågade just på sms meeen jag kan inte svara för jag har inga pengar. (som vanligt hehe). Ska pysa nu, kanske svänga förbi kupan å kolla om de finns nå skoj som jag kankse kan sy om osv. Jag ska få låna mormors symaskin, äntligen :D. Känns som att det kommer bli en kanondag idag! När det är blå himmel och solen skiner så skjuter jag alla problem åt sidan och bara njuter. Kan inte må dåligt en sån underbar dag, våren är påväg OCH sommaren<3 :D!




Bild från examen i 9an (inte den finaste bilden men..) ger mig pirr i magen :D, man hade hela sommarlovet framför sig. UNDERBART!!

sovdags jag vet men..

måste bara säga..



Så himla bra program!

uppdate söndagkväll

Kvällen blev väl inte helt så dekig som jag trott. Fick besök av alex, satt å diskutera sommaren lite och lyssna på håkan. Sen tog vi en promenad in till stan och hamnade hos carro j :). Hängde där en liten stund med ida,carro chips och dipp (och alex förstås). Hans papi kom och hämta oss efter ett tag och jag fick skjuts hem :). Har just busat med tarzan lite och sitter nu och lyssnar på kent.

O.C väntar!!



Du och jag döden är ett bra album!

Here comes the sun

Det har varit sjukt fint väder idag och det verkar som att våren är påväg :D. Vad har jag gjort då medans alla har avnjutit det underbara vädret? Tjaa Sovigt bort halva dan och sett huset fullt på 3:an. Kan väl inte säga att jag är speciellt stolt över min syselsättning denna fina dag. Det ska dock bli ändring framöver, eftersom jag är ledig måndag-tisdag så ska jag se till att ta tag i mitt liv OCH mitt rum! Eftersom jag lovat mamma att städa rummet så äre väl bäst att det är gjort innan tisdagkväll.. Sedan ska jag lova mig själv att inge sovande efter 12 ! Känner mig som en dålig människa när jag sover bort hela dan, otroligt onödigt och ändå kan jag inte pallra mig upp ur sängen :S. Sedan ska jag försöka träna till och med 4 dagar kommande vecka eftersom jag är ledig och det inte blev någon träning idag. Om jag nu inte får något ryck och sticker iväg till gymmet, men mest troligt så lär jag ligga hemma och deka framför datorn. Se x antal o.c avsnitt och varva detta med dunkande av partymusik :P. Eftersom jag inte har något speciellt planerat för idag så lär ni väl höra av mig senare ikväll.

Pussåkraam


Jag vill ha sommar, pdol, långt hår, bra artister till pdol!, sommarlov och vara bruun! (inte för att jag var speciellt brun på bilden men.. )


YOOO!

Hejhejhallå : ) väntar just nu på att eve ska hämta upp mig så ska vi dra till issna_snäckstiken_hood å hänga med henne å alex. Vad vi ska göra har jag ingen aning om, jag hoppas på nå spännande.. INTE film eller tv då lägger jag mig i en snödriva å strejkar :) Jag käkar godis och de är bäst att dom kommer snart för annars kommer mitt godis att vara slut och jag kommer att ligga på toan å spy :) nämen nästan..



Soft låt som jag lyssna på för typ två år sen kanske :)

Photoshop



Sarah åkerström aka sar3 :)

Typ godmorgon?

Sov lite väl länge idag, dock inte till kvart över tre! Har sett lite o.c nu på morgon :) grreat. Igår var jag, johanna, anton, kalle, henke, pep, sabri och emil hos anton och hängde. Vi gjorde psykologen, kejsaren gillar kaffe och inte te, systemleken (tror jag den hette?) och liknande lekar. Ändå roligt men jag får h e t s när man inte kommer på knepet :) haha men roligt vare. Kom väl hem kring halv två typ (?) sen såg jag lite o.c och sen sova. Idag vet jag inte var som händer, var meningen att jag skulle se innebandy med johanna men jag sov lite för länge och sen har jag inga peningom :S. Såå inge planerat alls.. eller kanske städa rummet vore en bra grej :P. Ska iallafall äta något nu sen försöka ladda mobilen så jag är kontaktbar ifall att någon skulle vilja mig något :) .

pöss


Kingade med den här låten på piano, eller tjaa "kingade" är väl att överdriva :) Bra låt förövrigt...

Helg!

Äntligen så äre helg :D:D Har dock inga planer men är så sjukt otaggad på skolan just nu så helg passar finemang. Ska ta en liten powernap nu så kanske jag är pigg nog föratt hitta på nå ikväll. Vad vet jag inte? Öppen för förslag så hör av er :) (Ring inte smsa, kan inte svara eftersom jag inte har nå pengar på mobilen :) ).

Tre vill ha:
-PENGAR!
-Sommar!
-Ett sommarjobb

See ya



Slänger upp en sommarbild eftersom jag hatar blogginlägg utan bilder :D

Nyduschad och glad

Hola, steg upp tjugo i 7 som planerat och drog på morgonspinning, rätt skönt faktist :). Detta ska bli av varje vecka. Styrkemix onsdagar, sova hos eve sen morgon spinning torsdagar. Jag satsar nu för beachen ;). Har hunnit äta frukost och sen dusch å fix. Ska snart på backa å lämna grejjom till johannsipannsi :) sen ska jag hämta pengar hos farmora och sen bär det väl av med bussen till skell klockan kvart i 11. Funderar helt seriöst på att se twilight på bussen ännu en gång! Det blir nog tredje gången inom loppet av två dar. Vissa kanske tycker jag överdriver men jag älskar den! hihi kan dock inte förstå varför jag väntat så länge med att se den ?! Jaja ska försöka få med mig evert till backa nu.

Heirååå



Har skaffat pojkvän :)

Sovdags

Ligger i sängen nu hemma hos evert, vi ska sova nu så vi orkar stiga upp klockan 7 å fara på wake up spinning. Var helt död efter styrkemixen och har nu byggt på min träningsverk i armar och axlar så jag knappt orkar hålla upp armarna. Kommer passa fint ifall vi ska klippa imorgon :P. Iallafall efter styrkemixen så tog vi mitt pick och pack och gick upp till eves lägga. Jag som höll på att hungra ihjäl var redo att laga middag. Eve erbjuder korv å spaghetti som jag fick laga själv eftersom hon redan ätit. Motvilligt lagade jag maten och när den äntligen är klar la jag upp den på tallriken och ska sätta mig i soffan. Precis när jag gått fram till soffan redo att sätta mig lyckas jag av nån konstig anledning tippa talriken lite och all spaghetti åker i soffan och lite på golvet. Tror ni att jag ville bryta ihop? Som tur var så var eve sugen på spaghetti så hon lagade nytt till både mig och henne, men hungern var inte att leka med!
Har sett lite o.c nu och ska sova så vi orkar med att stiga upp, tjugo i 7 ringer väckarn å då äre bara å klä på sig och promenixa till korpen då passet börjar 7. Sen ska jag hinna förbi backa å lämna linne å kofta till johanna innan bussen till skell går kvart i 11. Sååå hello john blund here i come :)

Godnatt ♥


Avslutar med king låt, jagvilljagvilljagvill att dom ska komma på pdol :)

Ledig idag,

Steg upp sent idag, hur sent vågar jag inte säga... Har diskat och packat och snart far jag å tränar och sen sover hos eve i läggan i stan :D. SKirver väl sen eftersom det


HAHA

Lol hitta en bild på mig från skolish idag..



Trötta tjejjor

Hemma för första gången sedan 20 över 6 imorse..

Tjodiloo.

Kom just hem från anton, där vi åt tacos och såg film med några :). Jätte trevligt fast alla inte var jätte nöjda med filmvalet och jag somnade i slutet hehe. Så gåre när man inte sover på natten. Anledningen till att jag inte sov inatt var att jag äntligen fick se twilight så den var klar kring 3 (underbar film!), sen så lekte jag lite med spotify som jag nyligen fixat åxå :) (tackar anton). Så jag ansåg att det var lika bra att skita i å sova en och en halv timma eftersom jag bara skulle vara mindre pigg på att stiga upp.
När jag kom till skolan hade vi svenska och jag gjorde inte ett skit som vanligt. Åt lunch vilken inte var en hit, hade idrottsteori som jag sov igenom och sen fyspass på gympan. Sen efter skolan blev jag upphämtad av kallebio å vi for till anton. Har haft vissa irritationspersoner idag men ändå har dagen i överlag varit bra :). Höjdpunkten var nog kalles soetiZ hund <3 :D.

Nu blire att lyssna på musiik ♥ lär väl slockna inom kort..


King låt!


Här har du bilden hanna!



Horseface eller...



Carola smile ;) . Här haru ..

Tagg!

wihoo The kooks kommer till peace and love :D, jagvilljagvilljagvill fara!!

Håkan!

Hola, sitter här å lyssnar på håkan/drömmer om sommarn/leker i photoshop medans jag väntar på tvätten. Steg upp kring halv två kanske, hehe grymt skönt att sova :). Jag har ta mig tusan vaknat före 12 alla dagar på lovet tror jag :). Iallafall nu tvättar jag, mindre roligt men det måste göras annars har jag inga kläder att ha på kroppen och mamma lär väl få ett raseriutbrott annars eller nå :). Det var tänkt att jag å issa skulle å träna kvart över 5, styrkemix och bodyjam men hon var tvungen å plugga å jag tvätta såatt blir väl träning imorrn eller någe.

Så min dag lär väl se ut såhär:
-Tvätta klart
-Middag
-plinka på gitarrN
-Leka i photoshop
-Lyssna på musik
- KANSKE göra bokrecension som skulle vart inne före jul
-sova

Kul liv...

Skola imorgon.. Jag är jätte inte taggad! Men men har inge mer att skriva för tillfälle (de kanske inte gör nå eftersom typ ingen läser min blogg men.. ) kanske skriver sen

PuZzZzZzzz


Syns de vem de är ? :D

Hejhoe

Haha yes nu har tillochmed  jag skaffat blogg :). Kände att jag invarderade hvfr lite väl mycket såatt.

Helgen:

- Fredag så var vi hos johanna hon hade 18års fest. Grymt kul hade jag!
-Lördag jobbade jag från 17.30 till 22.00 (inte värt), drog sedan till öjebyn å träffa mina homies men där sög det, att polisen kom och körde ut alla gjorde ju inte saken bättre och som körsbäret på glassen så var vi tvungen att ta taxi därifrån. Därefter mellanlanda vi på sunes och for sedan till kallebio. (kanske inte min favoritkväll av alla kvällar i mitt liv med hade trevligt sällskap å då blire ju mycket bättre :D.)
- Söndag, chiilll !

Bilder från fredag:


Födelsedagsbarn får kram av issna


Anton, lollan å issa


Loehoeice å isekwä


Dancefloor


Taggget!


Rasmus å emmzan


Snömän


Galet


=)


Rossna, sofia å anton


Lite brottning sådär på kvällskvisten


Egendesignade leggings


Lohoe å jeeg

Bild från lördag:

Klängapan ekman wärja ;)

Förövrigt har jag haft ett bra lov :) Ledig imörrn sköönt :) hehe

Tjarrååå

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0