Tackar carro för musiktips


Schema

Har fått arbetsschema för mina 5 veckor jag jobbar som personlig assistent, det ser helbra ut :). Ledig midsommar och sista veckan jag jobbar är veckan före pdol, klockrent!

Ska leta fram mobilsladden till dattan så jag kan föra över en viss film och överraska alex när han kommer hem tror jag minsann. Den kankse dyker upp nu när jag städar om jag har tur.

SomvanligtsnorjagbilderfrånJOHANNAmeneftersomdenvarpåmigtyckerjagändåattdetärOK?!


Ser fram emot att se videon!!

Så onödigt!

När jag kom hem hade jag en otrolig huvudvärk, tänkte vila middag på en halvtimma ungefär och jag vaknar nu av att alex ringer till mig. Känns så onödigt, har varken ätit middag eller städat rummet sen hade jag tänkt träffa alex idag för han åker ju tamigtusan utomlands inatt/imorgon. Jaja ska göra ett ryck nu kanske vi hinner umgås ett litet tag herråå..


Bild från igår som jossi tog :) FISK!

Salig blandning av bilder

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥






Tagna från lite varstans

Jag dog lite

HAHA hittade dessa bilder på mammas facebook ;) haha


Natti

Såklart lyckas man med ännu en sen kväll, SKÄRPNING! Ser fram emot ytterligare en dag på salongen trivs och det är himla roligt att nästan ha fullt upp med kunder. Benen värker (måste nog verkligen ta tag i tränandet på riktigt det här börjar ju bli pinsamt...) och nu säger jag godnatt.


GONATT!

Alldeles försen jagvet så därför ska jag hoppa in i drömmarnas land. Ikväll har jag, emzan, alex, carl och astan sett The children (som sög förövrigt). Sedan klippte jag alex och nu har jag just set klart Kick ass (den var kick ass kan jag meddela, värd att se ändå).






Lyssna!

Blir aldrig less


Awesome väder!

Sitter ute i t-shirt och wayfers med en kopp choklad en snurre och datorn med grym musik strömmandes från högtalarna. Att jag sovit bort typ halva denna underbara lördag har jag dåligt samvete men just nu njuter jag bara.. Grillat ikväll tror jag nog sedan blir det nog en grogg eller två i solskenet.



Premiääääääär

Ikväll så var det premiär dag på årets volleyboll spelande. Sedan spelade vi lite arsle innan det började SPÖregna och åska. For och åt på max och sedan drog vi till rossa och hängde där några brudar. Orkar inte rabbla upp alla som vi var med ikväll eftersom när vi var som mest (dvs när vi spelade arsle och resten brännboll) så var vi typ halva piteås 91or ungefär.

Nu är det ett avsnitt laguna beach sen ska jag sova.


Denna har dunkats i bilen idag blandat med eminem, backstreet boys, christina milian och andra gamla godingar..

Gonatttt


Fläckig!

OMG har varit och solat och innan så smörjde jag in mig med något som skulle göra att brännan sitter längre och att man blir brunare?. Smörjde in detta lite slarvigt på kroppen och när jag stiger ut ur solariumet så är jag rödfläckig över hela kroppen, hoppas jag inte är fläckig imorgon för då bryter jag ihop lite smått. Hur som helst så har vi spelat kubb ikväll och jag ÄGDE nämen vårat lag vann och jag bidrog till STOR del kan jag säga. Tror jag fick ner 4 av dom 5 kubbarna. Men såklart hade jag inte klarat det utan mina awesome teammates alexander och anton.

Imorgon är det egen hårvård och jag ska nog inte göra ett skit med mitt hår. En hårinpackning kanske jag ska skämma bort mitt hår med (som annars utsätts av ica-shampo, jag skäms jag vet!) och kanske lite färgning av ögonbryn och fransar.

90210 sen sova godnatt!


Sovdaaax!

Kom hem från skövde idag, tre och en halv timmas sömn på tåget. 4 timmars sömn hemma. Sedan så kom emzan och vi har haft lite syjunta, jag har sytt mitt löshår å mecka på med det och emmelie med sin studenklänning. Jossi anlände och sedan visse, anton, carl och oscar. Hände inte allt för mycket och nu ska jag lägga mig. Lägger nog kanske upp bilder på det jag shoppat i stockholm och göteborg senare, men jag är ju rätt bra på att lova att lägga upp saker och sedan inte göra det men ni får väl hålla utkik. Gonatt.


RSS 2.0