Bad day!

Jahapp då vände allt, dagen började bra och jag fick till och med till några fönvågor på våran läckra docka på praktiken. Hade en kund och det gick väll hyffsat bra tycker jag. Sen fick vi sluta kring 4 kanske och då dalade det. Vädret, en fin lapp som väntade vid bilen, tappade ytterligare en lösnagel, dåligt väglag och så vidare... Isället för att träna som jag tänkt så tänker jag slå på en film och tycka synd om mig själv! Orkar inte köra till korpen i det här vädret speciellt när våra vindrutetorkare är sämst. Så nu stänger jag och kajsa in oss och myser till en film. Finns att nå på mobil och förmodligen msn.


Soft helg

Fredag:  Såg luftslottet som sprängdes på bio med några folk. Filmen var helt okej men dock sämst av alla tre filmer :) men ändå värd att se på bio. Efter bion blev det chill hos isso.



Lördag: Så vare förfest hos issna, var där och hängde och var nykter. Hade några andra nykterister med mig :). Kring halv 12- halv 1 så blev det en jädra massa skjutsande. Efter jag skjutsat folk så for jag till erik där några styckna var. Så där hängde vi ett litet tag å såg nån film på tv. Sen så skulle erik hämta sina päron så jag, emsan, carro och eve + oscar som vi skjutsade hem dirr for å cruisa lite ini stadN. Sen for vi till emsan å slog på en julfilm. Kring halv 3 så vare dags för party folket att dra sig hemmåt så jag skjutsade hem carro (och eve fick stanna hos emsan medans jag körde massa folk) sen så kring halv 4 så hämtade jag upp eve hos emsan och dumpade henne hemma hos sig och kring 4 så var jag hemma. Såg lite paradise XL och så somnade jag väl kring halv 5.



Söndag: Vaknade väl kring halv 2 (efter att jag drömt att jag vakna halv två, så det var lite skumt). Sedan efter ett tag kom isso och jag klippte henne. Sen blev det new moon igen ♥. Efter det for jag till alex där han å issno satt å såg yes man och efter det blev det paradise hotel. Nuså äre nästan läggdax för mig så jag är pigg och kry imorgon då jag inleder sista praktikveckan för den här veckan, tråkigt nog. Trivs så otroligt bra på praktiken :).



Bio ikväll igen, det gillas!

Idag så har jag inte gjort allt för många knop på salongen. Eftersom jag var rätt öm i armen (är fortfarande) så blev det mest sopande av hår och sådant, lite små städning. Sen så fick jag nagelförlängning minsann för att Therese behövde någon att träna på nu när jaquline (vet inte riktigt hur hon stavar sitt namn) åker till stockholm. Så jag har lite svårt att föra mig nu eftersom jag är ovan att ha långa naglar (nagelbitare som man är..) Sikken lyx va ;). Synd att carkan var sjuk idag annars hade behandlingen gått åt henne. Ikväll så äre bio som gäller, luftslottet som sprängdes och den lär vara awesoome! Dock är jag lite rädd att jag kommer somna under filmen för jag är så sjuuuuuuuuukt trött! Sen börja jag må lite illa nu, hoppas det inte är de förbaskade vaccinet som ställer till det. Jaja ska äta middag så kanske det hjälper ?

Lägger ut bilder från dagen så fort ellan lagt ut dom på sin blogg :)


Den lär dock va för spännande för att somna till!

Svinbakterier

har man i kroppen nudå. Pappa tvingade mig att ta sprutan efter praktiken så här sitter jag med ett liiiiiiiitet plåster på armen. Väntar på nervryckningar, svårigheter att tala, tappande av lukt och smak osv osv. Och nu kommer pappa med aftonbladet och säger: "jag ville inte att du skulle läsa aftonbladet innan du tog vaccinet". På första sidan av aftonbladet så står det en stor rubrik: HAN DOG AV VACCINET! . Tack så mycket pappa, vill bara säga att alla mina vänner och min släkt betyder otroligt mycket. Sista måltiden blir tacos, det känns väl helt okej..

Nä nu ska jag inte vara dramatiskt, men faktist så är jag lite orolig och jag ville faktist inte ta sprutan. OCH dom som säger "det känns inte" har fel, för nog känns det. Okej det kanske inte tar sjuuuuuuukt ont men det känns, sen så gör det faktist lite ont såhär i efterhand. Det återstår ju bara att se hur jag mår i morgon (om jag överlever).


Utväxt = borta

Fick utväxten färgad idag på praktiken = skönt. Sen har vi kämpat på lite med fönvågor, det är inte det lättaste kan jag meddela men övning ger färdighet som sagt :). Annars så har jag förflyttat mig till pappa eftersom han åker på fredag. Sen så kommer mamma till salongen imorgon så vi får se vad vi hittar på med henne :). Kan åxå meddela att jag tog en FET powernap när jag hade landat i pappas soffa. Jaja ska läsa lite nu sen blire sängen :).


B I F F

Började dagen med praktik från 9-17 ingefär, hann med en kund som jag hoppas blev nöjd och glad med sin klippning :). Sen så for jag upp till carro på peppercorn för att snacke lite och sen bar det av till farmor. Där bjöds det på stuvade mackaroner och stekt fläsk av nå slag (typ skina jag vet it, skitsamma SJUKT gött!). Sedan hjälpte jag farmor att måla lite tomtar, sjukt söta blev dom :). Och sedan efter det så bar det av till korpen kring halv 8 och då gällde bodypump för första gången. Var väl lite vilsen å förvirrad men kul å jobbigt var det så dit ska vi fler gånger. Nuså har mamma tagit fram sockerkaka (tyvärr) så jag sitter å smaskar på det och ska väl börja dra mig mot sängen.


Kom hem och såg ut såhär ungefär = S O F T !


Bra helg!

Fredag: Nodo med trerätters, new moon och eftersnack hos carro med brudarna

Lördag: Förballe hos mallan sen vart det pentan, KUNG!

Söndag: Palt hos fammo, sen holiday + paradise hos carro med nå brudar å alex :)

Sammanfattat en sjukt bra helg! Nu äre läggdax imorgon påbörjas andra veckan på praktiken.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Fet disco!


New moon!

Den var awesome!!!! Skulle lätt kunna betala för att gå å se den igen.. Fällde några tårar lite här och var medans issna bara skratta åt mig -.-. liiite jobbigt vare ju med alla småbrutchor som aaaaaaww, ooooh, hihihi, *fniss* osv -.- hela tiiin.. Men hursom helst varen grym! Middan på nodo innan var åxå grym men speciellt förrätten! MUMS! Efter filmen for vi hem till carro och snacke lite om allt möjligt :). Nuså ska jag lägga mig och slappa på soffan, är sjukt trött fast jag sovit så pass länge :S


Tänkte bara meddela..



Nu går jag och lägger mig gonatt!


Vårdcentralen..

Besökte jag idag. Var och kollade upp om de är nå fel på mina halsmandlar för jag har fortfarande ont i dom. Dock (tackar gudarna för det) så har det börjat bli bättre idag och läkarna sa att det borde ha gått över till nästa vecka. Så vi hoppas på det! Annars så vare soft dag på salongen idag. Ganska lugnt, så jag och carro gjorde lite frisyrer på varandra och diskuterade lite löshår. Är sjukt sugen! Sen så var vi in hos grannen (lefthandtattoo) och kollade på lite skisser och sånt. Är sjukt sugen på en tatuering! Sugen på mycket men ack så lite pengar.. Får hoppas att tomten känner sig generös i jul.. Slockna på soffan i 2-3 timmar och sedan så kom emzan förbi och vi kolla lite paradise hotel och spela lite skippo. Nuså ska jag väl sova eller slänga i en tvätt eller kolla på 90210. Lär bli sista alternativet. Men sedan sängen!


Somsagt ni får stå ut med sånna här bilder i brist på fantasi (och nyaretagna kort)

Praktiken är påbörjad

och det är kul :) orkar tyvärr inte uppdatera. Nu är det läggdax för Tina Lundmark Wacker såååååå gonatt

Lär bli en massa sånnahär bilder eftersom jag inte har så mycke bilder som jag inte redan visat osv.. :P

Varför...

Ska jag alltid lägga mig så förbaskat sent?! Det blir att ställa väckarklockan imorgon så jag inte sover bort hela dan och kanske vänder tebax på dygnet..


gonatt

ÄNTLIGEN!

Igår blev det idol hos mig med issna, carro, petra, alex och erik. Äntligen åkte eddie ut! Det var på tiden. Sen så for vi å gled lite i stan. Sen tillbaks till mig för att se paranormal activity. Tredje gången jag ser den men man måste ju ställa upp för dom andra som ville se den :). Idag så har jag sovit FET länge. Kring 2 klev jag upp. Dock så gick jag å la mig gaaaaaaaanska sent åxå så jag får väl skylla på det. Ska hoppa i duschen nu sen börja styra planer för kvällen. Ciao!


UNDERBART! 1.45 börjar sången..♥

Nu är jag less på att vara sjuk!

Sitter här och väntar på middag, pjamaskläder och tofflor är vad jag har på mig och har haft i fyra dar nu typ. Sjuuuuuuuukt uttråkad och rastlös och imorgon blir det skola kan jag meddela! Har inte gjort något intressant alls idag eller på hela veckan (som gått hittills) så jag har inte så mycket att berätta om. Det enda är väl att jag har börjat se true blood, hur intressant de nu är för er att veta..


Är det ett sjukt skämt?!

Somnade väl kring 5-6 igår. Vaknade kring 7, kan inte somna om föratt det gör så JÄVLA ont i halsen och i öronen. När smärtan äntligen har gått över i den vänstra halsmandeln. Vad tror ni inte händer då? Det börjar om i höger halsmandel. Sen så har jag börjat  hosta en del åxå. Vill som bara gå under gjorden... Ser filmen bilar just nu i hopp om att jag ska somna så jag slipper känna det onda. Fast just nu så känns det omöjligt. Får väl hoppas att iprenen börjar funka snart.

Nä nu ska jag sluta klaga tänkte bara uppdatera eftersom jag praktist taget inte har så mycket annat för mig.


Inte min dag!

- Sjuk
- Fryser   i h j ä l   typ
- Somna om = hann inte städa innan mamma kom hem
- P-böter
-Bara skit på tvn
-Orkar inte göra något annat än att sova typ = får inge vettigt gjort..

Hoppas verkligen jag är frisk nog för skola imorgon. Är så sjukt jävla less att vara hemma.. (tro det eller ej)


Sjuk!

Mår inte allt för prima.. Misstänker att jag har feber, öm i hela kroppen, fryser, mår lite illa, ont i öronen,lite hosta och som om inte det var nog så har jag fruktansvärt ont i halsmandeln.. Sitter å ser gossip girl just nu, håller på att somna efter som jag inte sov mycket inatt eller i morse.. Förhoppningsvis mår jag bättre så jag kan fara till skolan imorgon..


Har iallafall köpt honung så jag kan dricka en jädra massa té. Sen så finns det glass kvar i frysen som jag åxå kan lindra mitt halsont med..

Skitjävlahalsmandlar!

Får panik, vågar knappt svälja för det gör så ont i vänstra halsmandeln. Ont i öronen har jag fått på köpet åxå och som om inte det var nog så har jag en torrfläck i halsen som gör att jag vill hosta och svälja = mer smärta.. Hur ska jag kunna sova inatt? Ska iallafall göra ett försök nu så jag kan pallra mig upp imorgon kring 5 på morgonen. Kan ju älska att jag måste stiga upp så tidigt ♥


Får väl dricka en jävla massa té imorgon i hopp om mindre smärta..

Hej mitt vinterland

När jag tittade ut idag för första gången så blev jag lite chockad, ALLT var vitt och det snöade massor. Kul kul, annars så har jag spenderat min dag inomhus framför tvn. Hehe, men så äre sen så har jag sjukt ont i halsen så jag har väl hällt i mig några liter té/varm chocklad. Ska snart hoppa i duschen och göra mig redo inför kvällen. Nyktert ikväll med så vi får se vad vi hittar på :).


ONT I HALSMANDLARNA!

Vågar knappt svälja.. Men nu är de läggdax så kanske man slipper skiten. För under natten känner man ju inte så mycket. Sååå gonatt


EMA

Idag sov jag till halv 3, inget jag är stolt över.. MEN skönt var det! Annars så har jag softat sönder, sett tv och plinkat på guran. Ikväll blire EMA på mtv, tror jag då iallafall. Har som inget viktigt å skriva om.. Långhelg är underbart är väl de enda jag kan säga :) hihi hejdåå


One tree hill ♥

Är på snabbvisit på annelund för att mysa med tarzeman. Har just sett senaste oth avsnittet, har sovmorgon imorgon och sedan efter den lektionen så får jag helg! Nu ska jag tillbaks till pappa sen blire nog sängen. Herrå


Favoriten!


Mcfly, gitarren, gossipgirl och jag

Ungefär så spenderar jag denna morgon. Så här kommer några gamla godingar:

och även:
-Obviously
-Walk in the sun
-Star girl
-I'll be OK

OSV.. Så nu vet ni vad jag lyssnar på denna morgon :)

ÄR DETTA ETT SJUKT SKÄMT?!

Har sovit ungefär 2,5 h inatt. Sliter mig upp ur sängen, som tur var går jag in på facebook och ser att hanna har skrivit att hon är ledig. Hm.. tänker jag varför är hon det. Går in på fronter och ser att vi har hemma uppgift! KUL LIV, sitter här 6 på morgonen färdig sminkad, färdigklädd och sjukt nära på att fara till skellefteå i onödan! Jaja, är ju pigg som en lärka nu så vad ska man göra? Kanske likest att göra klart hemma uppgiften redan nu ?=)

Om jag nu hittar den nånstans. Jaja här kommer lite halloween bilder som jag snott av issnoooo:

HAHA ALEX!


från vänster; Henke, hitman, fånge1, fånge2, sjuksköterska, doktor mugg, fånge 3, alex

Alex, chafförn för kvällen, chafförns shotgunare ..

Lollo var läskig (utklädd till a clockwork orange)

Raggare, sjuksköterska, fånge1, alex

Doktor mugg!

Gissa vad issno var?

Badass_rockstar_coolgirl

Fotbollsspelare, raggare, sjuksköterska, fånge1

fånge1, mimmi pigg, anton, hippie, fånge2

Hälften av bilderna försvann men jag orkar inte göra om et.. Ska göra något nu (lär ju inte kunna somna om, är hur pigg som helst)

RSS 2.0