För trött!

Ledsen mina vänner men jag är för trött för att skriva ett fint litet inlägg. Hann ju med 3 igår känner att det kompenserar litegrann. Lite kort om dagen dock:

- Bil till skolan = sova en timma längre typ

- Vitlöksdressingen gjorde skollunchen sååååå mycket godare

- Långhårsuppsättning och kund idag i salongen, emmelie var min kund och fick utväxten färgad. Prima resultat om jag får säga det själv!

- 98 bussen var full så vi fick stå ute i kylan och vänta på 100 bussen som var 40 minuter försenad, anländer till piteå en timma senare än vad vi egentligen borde

-8 skivor bacon till middag, hade inte ork med något annat

- Han en skotta upp en gång med snöslungan åt mina gäster (hann typ bli anfådd för det var ett himla meck att få ut snöslungan från det ställe den hade typ snöat in)

- Checka gamla foton och en eller två skippomatcher med Eumz

- Issno och Alex anländer och vi planerar helgen och det blev ytterligare nån skippomatch

- Godnatt!

Kryper i kroppen

Har inte tränat på tre dagar och jag har träningsabstinens, DET mina vänner har nog aldrig hänt förr. Att jag skriver tre inlägg på en dag händer väl inte heller allt för ofta och till det sjukaste av allt. Jag fick just för mig att städa rummet, frivilligt!



Think Pink!

Det tog ett tag innan jag kom fram till vilken film jag skulle se, men nu har jag iallafall slått på Grease 2.


Awesome music, awesome clothes.. Bättre kan det väl inte bli ;)

3 timmar senare och jag är hemma!

Gjorde bort engelska provet idag, det gick väl hyffsat hoppas jag. Sjukt skönt att alla prov är bortgjorda (för tilfället, lär väl komma fler närmare våren). Hursom helst, när vi kom till busstation i skellefteå för att ta bussen hem så är 98 bussen SJUUUUKT sen så jag, Ida och Julia bestämde oss för att ta 100 bussen som egentligen skulle gått för 5 min sen men fortfarande stod kvar. Ida hoppar in och jag letar upp en tia till mig å Julia. Bussen rullar iväg med Ida i den och jag och Julia får stå å vänta i typ 20 min på 98 bussen. Vi var alltså i Piteå en halvtimma senare än vad vi borde, detta resulterar i att jag får stå och vänta på bersika bussen i en kvart (i snöstorm!!). Landade hemma kring kvart i 7, alltså tre timmar efter att vi slutat skolan.

Nu så ska jag slå på en bra film och bädda ner mig i soffan och inte gå ut nå mer idag!


DET ÄR SPÄNNANDE NU!

Hur i hela friden ska jag kunna hålla ut till nästa veckas avsnitt av paradise, det är så sjukt spännande just nu! Fick sällskap av Jossi, Emzan, issno å alex under paradise tittandet, mycket trevligare än att se det själv. Nuså sitter jag här med gitarren, kollar scrubs och plinkar lite på pärlan. Ska väl lägga mig snart men innan det ska jag kolla igenom engelskan ytterligare en gång.



Hejdå, eller........?

Provet är avklarat och skell i hedensbyn har nog sveriges bästa försäljerska

Har just gjort bort frisörprovet som vi gruvat oss för i tusen år. SKÖÖÖÖNT och jag tror att det gick helt okej bra, hoppas det iallafall men jag tar det som de kommer. Sen på rasten så gick jag på shell och blir pålurad en ost och bacon korv, samma som ida igår som skulle köpa en frukt men kommer ut med en baguette. Dom vet hur man kan sälja! Nu börjar vi lektion så HERRÅÅÅÅÅå


Jag å linn börja diskutera utomlandsresor till hösten, kanske att de blir av ändå! Skulle va kung.

FAME!

Sitter å kollar på fame just nu, den nyare versionen. Har dock en timma kvar att se så jag tror nog att jag får pausa och fortsätta se imorgon eller något, för jag måste ta mig tusan sova nu snart. Tacka gudarna för att jag får åka bil med Idis imorgon, fara hemmifrån 20 i 8 istället för 6 gör ganska stor skillnad! Ikväll så har jag sovit middag rätt länge, pga. supermegahuvudvärk som jag hade när jag kom hem. Sen så kom Alex, Eumz å jossi å såg paradise hos moi. Har även kollat igenom det vi ska ha på provet som är imorgon. Så håll tummarna att det går bra!


Blev att ta bilen idag!

Har varit på salongen för att ta bort löshåret, tog lite längre tid eftersom Therese var tvungen å ta en dropin kund före. Så jag tar bilen idag till skolan, vilket ger mig en Halvtimmas slapp här hemma innan jag beger mig. Tror dock jag ska laga dagens middag redan nu så slipper jag göra det när jag kommer hem och är vrålhungrig, mycket smidigare att bara värma i micron. Så nu är jag kort och tunnhårig, nästan iallafall. Dock skönt att kunna borsta igenom håret ordentligt.


Söt bild på mig å EUMZ från sommarn, från jossis blogg

Ps. Lyssnar för tillfället på CajsaStina Åkerström, får lite nostalgikänsla. Jag å mammsen lyssna mycket på henne när jag var mindre ;)

SLÖÖÖÖÖÖÖ!

Fyy vad jag känner mig trött. Vaknade typ kring 9 och trodde att klockan var jättemycket, trots att jag var pigg så gjorde jag misstaget att somna om och steg upp kring 12. Har nu degat framför tvn och sitter här och gäspar.

Igår: Så for jag och eve till emzan å hängde ett tag. Kring halv 10 fick vi nån impulsidé att fara till skellefteå och hälsa på mina festande kompisar. Så vi for förbi ica för att inhandla färdmat och kring halv 11 var vi i skellefteå. Var först i nån villa på vitbergscampingen och sedan for vi och hämtade upp hannaW och SarahÅ som var på Brännanskolan (?) och så skjutsade vi dom till festen där vi var först. Sedan så for vi hem till Piteå och jag var väl hemma i kära bergsviken kring halv 2 kanske.

Idag: Så ska jag nog och hälsa på min kära mor och förmodligen äta middag där. Sedan hade jag tänkt träna och hinna klippa fadern min. Så nu vet ni hur händelserik min söndag kommer att bli.


Vill ha sommar NU!

Söndag?

När jag vaknade imorse (14.00) så var jag 100 % säker på att det var söndag, sjukt skum känsla. Men nu tack och lov så är det bara lördag! Ursäkta att jag inte uppdaterade igår men jag hade knappt tid. Men för dom som orkar, här kommer min fredag:

Gårdagen: Sov till halv 10, åkte till skolan. Hade lektion som slutade klockan 15.00. Vilket inte gav så mycket för mig eftersom bussen går från stan antingen 14.25 eller 16.25. Så jag satt och fördrev tiden med att se Hanna med H. Hemma kring 18.00 och då vare middag som gällde. Jossi kom till mig kring 19.00 och vi sööfta framför tvn ett tag. 19.40 for vi å picka up Insso och EumZ och sedan drog vi på bio och såg Snabba cash. Efter det drog vi till Astan och spelade spel med Carro, Petra, Alex (och Astan såklart). Var väl där till typ 03.15, skjusade hem Issno å Eumz och var hemma i bergsviken kring 4 kanske. Var vaken till 05.00 och såg bland annat klart Hanna med h.

Idag: Har jag ätit frukost och softat framför tvn och det tänker jag fortsätta med ett litet tag till, dock så har jag bytt ut tvn mot att dunka musik.



                                             MUMS!
                                                |
                                                v


Dagen..

Åkte bil med Ellan, Ida och Ida till skolan. Grymt skönt! Hade frisör på förmiddan, fromblåste och sorterade i färgskåpet lite. Jag å carro tog 12.25 bussen hem. Åt på max och sedan for vi till salongen för att vara med på färgkurs. Efter det fördrev jag tiden på stan och åkte med 17.15 bussen hem till bergsviken. Har inte gjort många knop här hemma, kollat one tree hill och softat framför dattan. Fryser massor och ska nu springa å hämta en tröja. PEACE


Tredje träningsdagen i rad!

Har hunnit fixa praktikpapprena och sedan så lagade jag å alex (å issno var med å titte på) en clubsandwich på lchf vis. Grymt god blev den! Sedan så for jag å Eumz å danse lite afropowerdance på korpen. Nuså sitter jag är och ska hoppa i duschen. Ikväll blir det väl att slå på en film eller något.


P3 kan vara grejer alltså, hörde den här idag påväg till korpen

Tacokväll!

Idag så fick jag minsann åka bil både till och från skolan tack vare att Alex, Linn och Sanna skulle göra något till sitt projektarbete i skellefteå. När vi kom till piteå for jag och Alex på korpen å pumpe i gymmet lite. Jag måste säga att jag är lite smått imponerad av mig själv! Två dagar i rad har jag tränat och imorgon ska det bli en tredje. Iallafall så efter träningen så for jag till Anton där det var tacokväll med en hel drös av vänner. Gott och trevligt och paradise på det var väl awesome, tills Fredrik åkte ut och Pontusjäveln är kvar. Helt fel om ni frågar mig och jag är sjukt irriterad nu. Kajsa kommer och vill tvångsmysa hela tiin men jag orkar som inte det eftersom hon är typ upp i ansikte på en och sen tycker hon att hon kan ligga där. Känner mig lite hjärtlös när jag knuffar bort hon, dock kanske lika bra eftersom det är läggdax för mig nu.

Så godnatt bloggen och alla läsare (alla typ 15?). Ni är kung ni som orkar kolla in iallafall ;)


Tänkte lägga upp en bild på Fredrik som åkte ut men hittade ingen tyvärr, såå det fick bli en bild på dagens middag (dock minus brödet för min del)

Slut för dagen

Har just slutat lektionen där vi blandannat skulle skriva så många saker som möjligt man kunde göra med en tegelsten. Vissa förslag var väl mer sjuka än andra, men 28 förslag kom vi fram till på den lilla betänketiden. Sitter nu och väntar på bussen som går kvart i 4. Fick sluta typ en halvtimma tidigare, inte för att det gynnar oss pitebor speciellt mycket men det är alltid skönt att sluta tidigare. Nuså när jag kommer till piteå så ska jag och evelina pallra oss på korpen å köra ett box pass. Det blir nog riktigt kul tror jag!

Jaja vi höres väl senare mina vänner och okända.



I brist på bilder såååå kommer min man :)

satansatansatan

Skev tidigare idag ett jätte fint litet inlägg om gårdagen men råkade komma åt nån knapp så allt är borta, orkar inte skriva om utan kan bara säga att grymt kul igår. Idag så hare blivit sööftning, klippte carl och ännu mer sööftning med johan falk och vänner hos alexander på fårön.


Kortet som Emmelie fick igår när hon fyllde år. Jossi som har knåpat ihop i photoshop, att hon är duktig!

Spelkväll med vänner

Idag:
For med bussen 20 i 7 imorse för att vara på skolan klockan 9 på en lektion jag inte behövde vara på. Var lite osäker så jag for ändå och deltog en stund. Sedan så for jag in till skellefteå centrum för att köpa mammas present som blev lite försenad. Kebab till lunch på skolan och sedan så hade vi pär på eftermiddan. Provet bortgjort, hur det gick har jag inga komentarer om. Fick sluta tidigare så jag var hemma i piteå kring halv 4.  Lax och blomkålsmos till middag som var helt okej. Blev dock en sen middag eftersom jag slocknade i soffan till klockan 7 ungefär.

Ikväll:
Issno kom till mig och vi satte på filmen sister keeper (andra gången jag ser den), otroligt bra film fick tårar även andra gången jag såg den. Astan kom och såg slutet med oss. Sedan droppade carl, anton, emmelie, jossi och alex in och vi spelade brainstorm. Riktigt kul var det och självklart var man i vinnar laget med eumZ, anton och alezz. Efter det så blev det lite snack och läste lite frågor och svar från spelet "hur fan visste du det". Gänget for just och nu sitter jag och ser alladin på disney channel.

Tänkte ta lite exempel ur speler "Hur fan visste du det" (emzan tyckte att jag skulle ha "dagens viktigt vetande" och lägga in en fråga från spelet varje dag. Får väl se hur det blir med det men här kommer några så ni får ett hum om vad det är för typ av frågor:

Vad är maxpoängen man kan få i Yatzy?
Svar: 374 poäng

Vad är rimmning?
Svar: Sexuell stimulans av anus med tunga och mun

Vad är FOA-brännare?
Svar: En hembränningsapparat

Osv. orkar inte leta upp fler men vissa var riktigt roliga! Imorgon taggar vi för fest men just nu är det godnatt.


Godmorningggggg

Sitter nu på min favorit skola (ironi) och väntar på att vi ska börja (om en halvtimma) där vi ska ha estetisk verksamhet (som jag är ganska säker på att jag inte behöver vara på). Fryser IHJÄL ungefär, har då inte tagit av mig ytterkläderna än och sen så har jag krypit under en filt men det verkar inte hjälpa. Ska läsa på lite nu på det vi ska på provet idag så jag får MVG (önsketänk), nöjd med ett g!


Sökte på smile på google å hitta den här snyggingen..

Hemma på dnulenna!

Nuså är jag här hemma med födelsedagsbarnet och crazy cat tarzan. Väntar på alessandro som ska komme hit så vi kan fara å köpa en sallad på ängeln till mig (awesome). Håller dessutom på att somna (mindre awesome). Sen så fick jag faktist åka med ellan hem från skolan vilket var lätt värt eftersom jag var typ hemma 45 min tidigare än om jag hade åkt buss, tack för de elin♥. Har egentligen inte så mycket att skriva, tänkte bara uppdatera i hopp om mer läsare ;)


Gammal bild på mig å tarze♥

Engelska lektion

Sitter här och har engelska, går igenom lite grammatik. Engelska prov om en vecka och jag har väl inte pluggat allt för mycket. Har ju dock en vecka på mig men.. Är sjukt hungrig åxå eftersom min lunch blev ett äpple och lite nötter. Tur att engelska är ett ämne jag tycker är hyffsat kul så jag står ut! Ska engagera mig nu ville bara uppdatera lite eftersom jag vet inte hur det kommer bli med det senare. Mammsen fyller år idag nämligen så jag ska dit och fira henne :).


Så sugen så sugen!


SUPERDUPER HICKA!

Hur får man bort den ?

Sleeeeeeeeepy

Blev att vara hemma från skolan idag eftersom att i morse när jag steg upp kring halv 6 så frös jag massor och mådde illa. Så jag valde att stanna hemma. Såg peter pan (otecknade versionen) som slutade klockan 9, fällde till och med några tårar i slutet ;). Efter det så somnade jag och vaknade kring 18.00. Har alltså sovit heeeeeeeeeeeela dan! Kanske lika bra att jag var hemma, drömde till och med att jag var så trött att jag inte kunde öppna ögonen.


Gammal bild

Första skoldagen för året var väl ingen hit!

Började med att stiga upp kring halv 6 efter 4 timmars halvtaskig sömn. For till skolan och får veta att dom har svenska b på förmiddan. Vilket betyder att vissa av oss (typ jag) kunde ha varit hemma och slumra sött i några timmar till. Jag, carke och linn took a ride with sandra till stan där vi tog en fika på waynes (jag lyxa faktist till det med en smaksatt latte!). Sen blev det att kolla runt på stan ett tag och jag shoppade faktist ett par örhängen. Sedan bar det av tillbaks till skolan för att äta lunch (korvstroganoff + sallad) och sedan ha lektion med pär. Bussen hem, sov som en stock med ljuvlig musik i öronen (The kooks förgyllde min dag), drömde en rätt skum dröm under min slumran på bussen. Och nu är jag hemma och ligger fortfarande och väntar på att pappa ska stiga upp och laga mat. Fast han är väl lika trött som jag verkar det som så vi får se om han sliter sig. För i nu läget orkar jag inte ställa mig och laga mat, hittar ingen jag kan laga heller så jag lämnar det åt pappsen.


Morningg

Steg väl upp för ungefär en halvtimma, dock inte så konstigt eftersom jag gick och la mig kring halv 5-5. Perfekt att jag börjar vända på dygnet nu när lovet är över... Igår så var jag med eumZ och så klippt jag henne lite. Sen for vi till astan där dom föfeste. Sen kom jossi och vi skjutsa fyllbultarna till stan. Jag åt lite på max, sen blev de cruisning i jossis bil. SenSå for jag å eumz och såg på paradise hemma hos mig. Sen for vi å skjutsa hem några partajare och sedan hem till mig och se ännu ett avsnitt paradise. EumzN for väl hem kring 4 kanske.


Prövade nyss några oopsies till frukost, ingen höjdare var det väl. Tror jag håller mig till bacon och ägg med majonäs till frukost!


HAHAHA

Ska testa på mig en mittbena och just nu så har jag håret inkorvad i en snodd i hopp om att det ska bli lite lockigt. Ännu ett bevis på att jag ser ut som en kille...


Ursäkta att det kommer massa mobilbilder men det är det enda jag har i kameraväg :P

Uppdaterar sen med slutgiltiga resultatet :P



Blev aldrig nå slutgiltigt resultat eftersom jag inte behöll mittbenan, snebena is my thing

Nyduschad!

Sådärja kom precis ut ur duschen så nu är de avklarat. Nu äre bara sminkning, hårfixning och klädesval kvar. Blir dock inge partaj för mig men man kan väl vara lördagsfin ändå ? Sen vill jag bara uppmärksamma om att jag har uppdaterat mycke dom senaste dagarna, lite cred för det tack ;)


Hittade en soft bil på jossis blogg som hon tog på mig i sommras!

Awesoooome!


Har sett denna film idag med jossi, issno och alex. Den var rätt sööööft ;) Så söööft att alex somna och johanna fällde en tår. Nuså sitter jag här med gitarren fast jag egentligen borde borsta mitt hår och hoppe i duschen. Blir väl inom kort!


Peace out

Nu drar jag konungarna av dek ut och leker med mina vänner johanna å issno :)


Loooking like a dude!


HAHAHAHAHA, soft det är bevisat! Jag ser ut som en kille ;)

Nänu tillbaks till den lilla hög av kläder jag har kvar att stöka undan

Fy vad kallt det är!

Sitter här i soffan nergosad under filten och ser på ett gammalt one tree hill avsnitt. Samlar mig mod att lämna filten och gå å städa mitt rum, det lär dock ta ett tag för jag håller på att frysa ihjäl redan nu! Nä ska springa å hämta täcket sen ska jag samla mig mod och förhoppningsvis har jag börjat städa om en timme!


Känns inte frestande, dock äre gode coolt :)

Snabbinlägg!

Skriver lite snabbt nu bara vad som hänt ikväll osv. Har hunnit med att klippa emzans pappa och även malin. Middag mellan det. Sedan for jag till max för att möta upp med skelleftebrudarna sarah, hanna, amanda, agnes och ida. Satt där ett tag och grubblade vart vi skulle ta vägen. For hem till mammsen på annelund. Spelade lite galenpanna, sen kom carl, emil, simon och robin. Körde lite mer galenpanna, lite maffia, lite psykologen och andra hetsiga lekar :). Trevlig kväll och kul att ni kom ända från skell tjejer, det borde göras oftare! Nuså har jag just ätit ett ägg med majonäs som kvällsmat och jag har insett att det inte är så pjåkigt (tack och lov). Ska slå på madagaskar 2 och sedan slumra in i en djup sömn med trevliga drömmar!


Typ bästa scenen i hela madagaskar 2!


Ser nu att filmen var på ett främmande språk :P menar såklart den engelska versionen men iallafall, ni fattar ?

Tröttröttrött!

Är ganska trött och hade faktist tänkt ta en pn snart. Tänkte bara skriva ett litet inlägg. Igår jobbades det på kårhuset där blandannat issnos päron hade ett litet partaj. Servera mat å stog i baren ungefär :). Ganska kul men trött i bena var jag då redan där kring 11. Somnade inte förens kring 4 och sedan var det bara att stiga upp halv 1 föratt hjälpa till å städa. Är hemma nu och senare ska jag väl ha middagsdate med cs (om hon nu bestämmer sig vad hon vill äta nån gång). Men nu står pn på schemat!


Hahaha, sökte på powernap på google och hittade den här sötingen ;)

ICE COLD

Det är tamäfan inte varmt ute alltså! Dog nästan när vi skulle gå den lilla sträckan från korpen till alex bil. Hursom helst så har vi vare å pumpe ini gymme nu jag, alex å eve. Sen så har jag även slukat middag och nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällen :).


Bild från hemavan

Korpen snart..

Steg upp kring 12 för att sedan kunna fara på korpen kring ett. Klockan är två nu och jag har fortfarande inte tagit mig iväg. Anledningen: Pappa har tagit med sig ena bilnyckeln och jag har lyckats slarva bort den andra. Har letat som en tok i typ 40 min. Men det löste sig tack vare att alex ville åxå fara å träna och han kunde hämta upp mig :). Så om en timma så är jag på korpen (förhoppningsvis). Sitter nu och lyssnar på musik och bara väntar. Grymt soft!





Sööööftning hos jossi

För det första så blev de tacos till middag, pappa fick för sig att he i två påsar extra hot taco krydda istället för den vanliga i köttfärsen. Hur tror ni det gick att äta för mig ? En halv "tacorulle" och tre glas vatten senare så gav jag upp och slukade två gravadlax-mackor ♥. Begav mig till jossi sedan där emZ åxå hängde. Softade framför tvn ett tag sen drog vi ut med bilen och cruisa genom Piteås gator. Stannade på tian och köpte lite gorre att snaske på. Slog på madagaskar hemma och johanna och efter filmen slog vi på lite musik och snacka litegranna. Nu har jag landat hemma och ska väl sova inom kort eftersom jag ska pallra mig upp och träna imorgon.



Snor bilderna på vårat snask av johanna eftersom jag aldrig tar nå egna bilder :)


Smått å gott från mobilen..


Utsikt från strömlida mot stan


HAHA, det tog ett tag innan jag fatta vars hejn var ifrån ;) Personalfest på salongen iallafall


Personalfest


Personalfest


Jossis julklapp till moi, tack så hjärtligt!♥

Gonattsi!

Uppdaterar bara snabbt föratt min kära vän jossi ville att jag skulle göra det! Idag har jag kollat fotboll med idaN. Sen på kvällen har jag umgåtts med jossi, carl å anton och spelat lite rappakalja. Fick även en liten julklapp av jossi som jag kanske kan visa i bloggen imorgon :). Sen så for vi på max och jag testade på en lowcarb-highfat burger som var mumma. Ska faktist börja med den dieten nu och då ska jag gå från att vara en gorrpamp till en slim lady (vill ni veta vad gorrpamp är kolla på johannas blogg). Nuså äre läggdax efter ungefär två timmars lirande på gitarrn ;)


Heta tjejer i hemavan

RSS 2.0