Uppdate från hemavan!

Idag har vi varit å kolla backen, blir att åka imorgon och på torsdag ;). Sen så har jag å issno handla och softat lite i andra stugan med dom andra brudarna. Nuså äre bullens korv som väntar till middag, sen äre bara att korka upp! Ur högtalarna spelas just nu markoolio - ingen sommar utan reggae, känns otroligt passande :). Ha så kul i Piteå alla mina vänner synes nästa år !


Akta er för att ge er ut på vägarna!

Kyckling med mangoraja-sås och ris efter en lång och jobbig biltur fram och tillbaks till skell känns underbart :). Köpte täckbyxor, täckjacka och en mössa som passar till för tyvärr så passar inte min sveamössa (som jag älskar) som jag fick i julklapp till täckjackan -.-. Nuså ska jag äta klart sen packa, köpa mat till bussresan, ladda mp3n med awesome musik och fara å sola :) Är blev som ett spöke å de är inte läckert!


argargarg

Fylleinlägg nu då så har INGEN koll på stavningen (men det är ju som vanligt). Förfesten och after x-mas var klockrent! Dock att min jacka var borta i slutet av kvällen var mindre kul = argargarg. Har någon sett en svart cheap monday jacka med en silvrig tejpbörs i fickan så hör av er !! Behöver den verkligen..

JAJA kvällen var kung förutom slutet...



En såndär jacka är det ifall nån hittar den!



Uppdate, jackan är återfådd och den hade tydligen landat på adana ^^ jaja tur att den hänger säkert i hallen med börsen och hela köret kvar i fickan :).

AFTER X-MAS

Julafton var helt ok, trots att jag fick sitta å se Kalle ensam medans resten av familjemedlemmarna gjorde sig klar. Kring 4 anlände vi till moster och då vare julbord. Mitt i maten så dyker tomten upp så efter vi ätit klart så vart det julklapps öppning :). Fick en jäkla massa choklad, pengar, mössa, hårgrejs å ta bort smink grejs å nån prydnad osv. Helnöjd med julklapparna eftersom det var pengar jag behövde! Jag mamma å kim for hem kring 9 kanske och då satte sig jag å mamma i myskläder och såg på film på tv.

Idag så kom jag till pappa kring två och då blev det fika med kussarna, Ann å Nicke, farmor å farfar och så pappsen såklart. Sen blev det mer julklappsöppning och jag fick massa flytta hem ifrån grejer, sunes jul & sunes sommar (Y), pengar, och lite annat smått och gott. Mycket nöjd med mina julklappar :). Nuså sitter jag å ser astrids jul med kajsa och ett vinglas. Väntar på att håre ska torka och kring 7 ska jag bege mig till förfest hos martin och sedan blir det after x-mas. Det kommer nog bli en klockren kväll ;).

Det blev ett lång inlägg men hoppas att någon orkar läsa det iallafall :).



(dock fick jag två filmer i en, nå specialtjosa, helt underbart!)

Merry Christmas everybody!

Sitter här och äter julgröt med russin istället för mandel, vet ni hur jag vet att det är ett russin istället för en mandel ? Jo för jag fick han :). Det är väl ganska stor chans när vi är tre som äter och en redan har ätit det blir ju 50/50. Hursomhelst till gröten äter jag laxmackor ♥ (betoning på or, bäst jag bunkrar upp nu eftersom julmat inte är min allra favorit). Vaknade kring 10 , eller egentligen kring 6 när jag hörde att powerpinglorna var på tv (sov på soffan inatt) men jag har halvsovit framför tvn ända till halv 12 kanske. Har sett lite tv och sådär, ska äta upp och sen gå å se pippi på dom sju haven. Sen ska jag göra mig klar och bänka mig framför kalles (missa inte) och sedan bär det av till moster.

Ha en bra jul allihopa :)


Dan före dopparedan!

Och jag har typ 0% julstämning, hur gick det till? Jaja idag ska jag städa klart rummet och toan, sen ska jag på stan å inhandla de sista julklapparna och sedan drar jag till mamsen. Så får jag äntligen träffa min bror som kom hem i lördags :). Nä nu ska jag ta tag i städningen så jag kan dra till stan nån gång. Jag antar att det kommer vara mycke folk och långa köer. Inte taggad men så gåre när man väntar till sista minuten...


Slår på den här i hopp om julstämning...

Godmorgon

Är väl egentligen uppstigen för typ två timmar sen men jag har legat i sängen och bara dragit mig = hur skönt som helst. Men nu ska jag faktist kliva upp och klä på mig och sedan ta mig an julstädningen :). Filmen igår var awesooome! Hela kvällen var sjukt soft så jag är helnöjd :). Nänu ska jag gå å äta frukost å hjälpa fadern att städa.. Hur kul de nu lät..


Dubbeldate ikväll

Gårdagen: Vaknade av ett krampanfall i vaden = inte skönt! Klunkade i mig typ en liter mjölk = gött. Städa lite smått sen så vare planerat att se Paradise Hotel och då får man läsa att dom har juluppehåll = buuuuuuh. Så Kvällen slutar med att jag, jossi, emzan å alex ser coyote ugly på tvN = söööft. Sedan när dom dragit mina små vänner så stannade jag uppe och såg En kärlekshistoria (som var älskvärd).



Idag: Sov väl inte allt för bra inatt, såg filmen och sen sisådär kring halv 7 så släpps kajsa in av pappa som kommit hem då. Kajsa jamar sönder och pappa gör inget åt saken för han pratar i telefon = det blir svårt för mig att sova. Johanna ringer sedan 20 i 11 och frågar vart jag är. Jag helt nyvaken inser att jag har försovigt mig. Jag slänger på mig kläder, borstar tänder och kastar mig in i bilen. Kanske 5 min över 11 sitter jag i stora samlingssalen å kolla på modevisning :). Efter den så for jag hem å halvsov litegrann. Sedan kring 4-halv 5 åkte jag till moster eva för att klippa henne. Nuså sitter jag å äter en körv eller två i väntan på att jag å pappa ska fara till håkan (johannis pappis) och sedan hämta upp johanna och sedan fara till Thaigarden å äta middag. (Sen middag = jag äter korv eftersom jag endast ätit 2 mackor idag :P ). Efter middan blire å se Avatar med pappsorna å Jossi = pappa-dotter dubbeldate ;)


Statt!

Nyss hemkommen från statt som var grymt soft :) Lär somna vilken sekund som helst :P Heheh så därför inget långt inlägg nu utan nu äre läggdax.. :) hehe steg ju upp kring 10 halv 11 imorse så de förtrjänar jag fan eftersom jag gick å la mig kring 3 natten innan. Är rätt stolt över mig eftersom jag stigit upp före 11 (till och med) nu under lovet. Och det ska fortsättas med för jag har fortfarande julklappar kvar att köpa och dessutom blir lovet mycket längre, känns de som iallafall om man stiger upp tidigt :). (har en tendens att sova till typ 1-2 på dagarna jag är ledig). Men nu ska jag sluka en macka sen äre gonatt, hör av mig imorgon :).


Soft låt.. :) Älskar den!

Middags date med EuuuuuuuuuuumZ

Tjenare Tjenare, vaknade kring 11 idag och kring 12 kom Erika till mig. Så då klippte jag henne och sen åt vi lite frukost/lunch och softa lite. Sen kring 4 bar det av till stan föratt möta issno. Hittade en hårfärg åt henne på kicks och nu sitter jag här hos emsan. Vi ska äta middag och senare ikväll få vi se vad vi hittar på.


EuuuuuuuuuuuuumZ

Gooooooooooodnattsinattsinattsi

Idag är jag uppdaterarN på bloggen :). Tänkte bara meddela vad jag gjort ikväll för dom som vill veta. Började med att alex hämtade mig på busstation och vi for till bergsviken. jag åt middag å lite sånt och sen så for vi på ica å köpte mjölk (till mami) och sedan massa gottsi. For å lämna mjölken hos mami och sedan bar det av till jossi på svartuddN. Till jossi kom vi med: Mjölk, pepparkakor, skumtomtar och marabou chokla (sweizertjosanöt). Så jag, alex, jossi och emZan såg på paradise och sedan house of wax som gick på tv. Nuså äre läggdax för Tina Lundmark Wacker för imorgon så ska jag nog hänga på salongen lite.

PS. Jullov ända till den 11 Januari (med start....... NU)

McFly - Santa clause is coming to town



Hoppas på lite julkänsla för just nu är den nästan på noll.. Tror nästan att den försvinner allt mer med åren :/


Skönhetssömn x 10 !

Sitter här och har rast, jag å jacki låg å snacka igår ett tag å vi somna väl kring 1 kanske (?). Kring 8 steg hon upp och skulle till skolan medans jag bara bredde ut mig i sängen och somnade om. steg upp kring 12, drack ett oboyglas och en macka sen pallrade jag mig till skolan. Nu så har vi haft engelska så vi har suttit och gjort julkorsord (på engelska) fick ofrivillig hjälp av carro men det kanske var likest :). Nuså sitter vi å ser New Moon på linns dator så nu ska jag fokusera på underbaringen ♥ det börjar just bli spännande, Tjarrå!


Kent till PDOL!

Sitter nu här hos jacki i hennes lägenhet i skellefteå. Dagen har bestått av egen hårvård och sedan bestämdes det att jag skulle stanna och sova hos jacki här i skell. Vi har just sett klart Jennifer's body (som sög) och nu verkar det bli läggdax ungefär :). Middag på frasses och pn på en och en halv timme har varit guld♥. Nuså ska de tvättas bort smink å sen så äre läggdax, har möjligheten att sova till typ 12 imorgon om jag vill = awesome!

Good night !


+ med filmen var att Adam Brody var med, sötiZ

B L O S S A, glöggen heter blossa!

Sitter här med glögg och pepparkakor framför paradise hotel ♥. Dagen har bestått av permanentrullning (rullade ett helt huvud minsann) och frisyr på docka. Lunch på skolan var tomte gröt♥ med julskinsmackor. När jag kom hem till kära bergsviken så bemöts jag av en ljuvlig doft. Då står pappsen å gör hemmagjorda köttbullar och hemmagjort potatismos, det var mumma kan jag säga. Efter maten for jag på korpen å pumpe i gymmet lite. Sen for jag till mamma på annelund för att mata tarzan och diska. Så nu är mina händer som russin. Landade nästan nyss hemma i bergsviken igen och nu ska jag fokusera helt på paradise för det är sjuuuuukt spännande.


Helgennnnn

Fredag: Idol hos sanna med issno, lollo, carl, anton å sanna såklart :) och en lite pinsam idolvinnar-flickvän!



Lördag: Stan med emsan för å kolla på lite julklappar osv. Sen mot kvällen så for jag å emsan till anders å hängde med festarna ett tag (jag å emsan var nyktra). Sen så blev det ett jädra massa skjutsande där kring 23-01 typ. Å efter det så for jag å emsan hem till henne för att dricka lite julmust, snacka lite, slå på en film och mysa allmänt. Kring 2- hämtade jag jossi i stan (hon hade varit på pentan och skakat lite rumpa ;) ) och så for vi tebax till emZ å fortsatte med filmen och kring halv 4 for jag å johanna hem mot bergsviken!

Söndag: Vaknade före 12 både idag och igår, och jag kan säga att det är starkt gjort av moi! Har iallafall inte gjort något vettigt idag, bara typ sett filmer som gått på tv. Halva Katten (eller vad den nu heter, en grinchen liknande film), halva Stealing christmasTrue confession of a Hollywood starlet, och nu så står Aladdin och rövarnas konung på i bakgrunden.

Ikväll är det paradise hotel på tv 6 klockan 22.00 och sedan kan jag även tipsa om att Holiday går på tv 3 klockan 21.00 och Skicka vidare går kanal 5 klockan 21.00

Lektionnnnn

Sitter nu på engelska b lektionen och gör grammatik. Det går väl si å så med det.

Igår: Började vi med lucia sångs träning i salongen. Sen så blev det att dela upp oss i grupper och i grupperna skulle vi sedan fixa en som hade en frisyr den passade i och sedan en person som hade en frisyr som den inte passade i. Sedan så slutade jag efter lunch eftersom dom andra skulle träna på svenska nationella. For hem och snabb packade sen for jag till mamma. Såg one tree hill och grät sönder typ :). Sen så kom emsan å vi bakade chokladbollar som vi tog med oss till johanna. Det var meningen att vi skulle bada men vattnet blev aldrig nog vamt. Så vi chilla snacka å såg på tv typ :).

Idag: Så vet jag inte vad som händer men nu har vi rast iaf :D Ikväll äre 90210 ♥


Helgen

Fredag: Julfest som slutade med utgång på kalles :) Mycket trevligt!

Lördag:

 Med johanna och emelie och sen soffhäng hos anders

Söndag: Steg upp tidigt för att hämta pappa i älsvbyn. Hem å slå på en film och slumra till ett tag. Kring 2 for vi till byske för julbord klockan 3 (farmor och farfar gillar att vara i god tid). Sen så ikväll så blev det lite gorre, ett päron till farsa (firar jul) och paradise.

NU: Äre läggdax!

Tillbaks till skolan på måndag..

Känns både tråkigt eftersom jag trivs så himla bra på praktiken men samtidigt kul att träffa klassen! Orkar inte skriva så mycket just nu men återkommer senare..


Sweeeet


RSS 2.0