Kubb

Jag har spenderat en del av denna underbara tisdagskväll med att spela lite kubb med mina kära vänner. Här är några bilder som johanna tog, att hon är sjukt duktig!!



HAHA helt sjukt så verkar det inte gå att lägga in nå bilder just nu, själva knappen man trycker på för att infoga bilder är kapputs väck. Min dator är verkligen cp idag! Jaja får väl fortsätta att syselsätta mig med att fixa musik till mp3n. Det tar sin lilla tid kan jag meddela! Imorgon drar jag till skövde, OCH JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ AV SHOPPINGBEHOV! Kommer bli nice ;)


Här kommer bilderna:

Tycker att alla bilderna var så SJUUUUUUUUUUUUUUUUKT AWESOME att jag var tvungen att ta med typ alla :)


Fotograf: Johanna Hägglund!


Vilken härlig dag

Solen tittar fram och jag är bjuden på sushi hos johanna till middag, kan det bli bättre? Passar lägligt eftersom jag annars hade fått äta middag i min ensamhet och DET tycker jag inte om. Ikväll så får vi se va som händer kan hända att det blir nån form av alkoholförtäring.

Igår så klippte jag jesper när jag komme hem från skolan ungefär, sen kom issno till mig å kolle på medans jag fixe å trixe mig och åt middag. Sedan kom johanna och vi drog till havsbadet för att leka i lekparken som ska rivas (R.I.P) men vi fick för oss att vi såg nån i det högsta tornet så vi vart rädda och sprang tillbaka. På parkeringen stog, alex, jesper, hanna, martin och eve och vi drog på skeppet för att hälsa på malin som jobbade. Lite fler folk kom och vi lirade lite minigolf och lekte i nimbys värld, det var awesome! Några av oss for hem till mig och chillade och sen var kvällen över.

Nu måste jag göra mig klar föratt snart bär det av till jossi på middag♥


Såhär såg det ut sist jag åt sushi hos johanna :) (hennes bild tagen från hennes blogg: injohanna.blogg.se (orka inte länka hihi))

Bilderr

Kom fram till att när jag ändå håller på å bloggar kan jag slänga in lite bilder från hemavan som jag äntligen fått från hws. Tyvärr råkades det brytas eftersom jag var tvungen att fara till skolan så alla bilder har jag inte fått än, jaja här kommer en del:


























Det var de jag hann ta emot ungefär, liten salig blandning av bilder men de finns fler så dom dyker väl upp vid ett senare tillfälle, även vissa filmer ;)

JAHAA

Här sitter jag å väntar på pappa att han ska komma hem så jag kan klippa mig för att sen kunna färga min vän carolines utväxt. Tänk så mycket jag kunde ha hittat på medans jag väntat, har dock hunne med att se the proposal och plinkat på gitarren en hel del. Är dock sugen att göra nå uteaktiviteter, blir så himla taggad på sånt nu när asfalten är framme och solen skiner så himlen blir sådär härligt ljusrosa blandat med blått närmare kvällen♥. Jaja det är väl bara att vänta, antar att jag inte hinner nå annat än att agera frisör ikväll och DET sög eftersom jag var sugen att hitta på något. Jaja vi får väl se vad jag hinner med.

Idag har jag iallafall gjort bort ett engelskaprov och nästa vecka så väntar muntliga nationella. Nästa vecka åker jag även till skövde och då blir det att shoppa för heeeeeeeeeeeeeeeeela slanten. Ska hinna med stockholm en dag och göteborg en dag, förhoppningsvis blir det liseberg på valborg åxå!


I brist på annat slänger jag in en soft låt

Mår inte prima!

Tacka vet jag sovmorgon och att jag fick låna bilen av pappa. Tror jag håller på att bli sjuk/ är sjuk men jag kände att idag är inte läge att stanna hemma. Men en extra sovtimme gjorde faktist susen. Nu blire en kopp varm choklad och sedan hoppar jag in i duschen.

Ps. Årets första kubbmatcher spelades igår! Fick även åka moppe på min kära vän alexander, det var GRYMMMTTT!


Fest ikväll!


DISCO POGO LING A LING A LING!!!!!!!!

Försmak!

Hittade tre bilder från söndagen som vi spenderade i tärnaby med underbart väder, vill bara tillbaka.





Tackar för det hws.blogg.se

Ledsen meeeeen

Har inte återhämtat mig efter hemavan än så orkar inte blogga förhoppningsvis kommer ett inlägg imorgon om vad vi gjorde där borta.

Vi drar till fjällen!

Nu har jag packat klart, hoppas jag har med mig allt! Sitter nu och väntar på att anton ska dyka upp, sen bär det av till skellefteå för att hämta upp hanna och sedan kör vi mot hemavan. Ses på söndag!



HEMAVAN here we come

Imorgon drar jag, hws, anton, carl och alex, förmodligen emil åxå (om dom inte fixar så dom hyr en egen lägga) till hemmis.

Jag ser fram emot soliga dagar (?), mys i stugan, åk i backen och afterskiiiiiiiii med underbara vänner.



Tina säger:
HEEJ :D
Hur taggad är du ? =)

Anton | säger:

Typ ...... tänk dig att man går flera varv runt jorden
och håller ett snöre som man fäst i en liten sten där man var i början
sen efter några varv då åker man till månen och träffar noppe
går några varv runt måmen med honom
sen åker man till jorden
så mycket

Tina säger:
haha underbart :D


Kan ju älska tagget!



Längesen sist

Har haft en helt okej början på mitt lov.

Onsdag - Skola, loooooov osv minns typ inte vad jag gjorde på kvällen

Torsdag
- Förfest hos johanna och sedan utgång på kalles

Fredag - 18års fest hos steffi i Norsjö

Lördag - Buzz hos eve / fyllechaffis

Idag blev jag väckt kring 10, kunde inte somna om tyvärr. Har hunnit färga carros utväxt och sedan tagit en powernap. Tre rätters till middag, har dock bara tryckt i mig förrätt och middag sen tog det stopp. Så efterrätten blir väl inatt nån gång. Nuså ska jag till emzan å klippa pauan och sedan får vi se vad vi hittar på.

FRED UT



RSS 2.0