God natt!


Babe <3


Tarzan och jag ♥
Foto: Johanna Hägglund


I väntan på mat

Sitter och läser gamla brev och skrattar ihjäl mig ungefär. Hade rätt många brevkompisar i mina yngre dar och det är extremt underhållande att läsa dom nu såhär några år senare. Väntar på Astrid hon är på väg hit med ett frisco mål till mig och något annat vegetariskt alternativ till henne från MAX! Är sjukt hungrig så jag längtar tills hon kommer. Vi ska ha idol-mys ikväll med glögg och godis, kommer bli king. Tur att Astan inte flyttade allt för långt ifrån Piteå så hon kommer hem ofta♥.

Ska fortsätta skratta åt gamla brev och "mina vänner böcker" iväntan på Astan och maten!

Astrid och Evelina, examen i 9:an! ♥


Baka pepparkakor i micron?

Sitter och pratar med min vän Johanna på facebook och hon försöker baka pepparkakor. Dom har dock en gregers ung och detta resulterar i svarta pepparkakor. Jag gav förslaget att hon skulle testa baka i micron.


Nåväl åter till pluggandet♥

Någon som har testat baka i micron?


Kan inte sova


Händelserik dag... NOT

Dagen har bestått av:

- Ledig dag = sovmorgon

- Plugg

- Städning till julmusik

- Film

- Lite mer plugg

- Lite mer film

Och kommer forsätta med lite mer film, lite mer pluggning, lite mer städning och PARADISE!!


Sällskapsspel!

Ikväll så har jag, Issno, Carro och Sabine varit hos linn och kollat lite på Heartbreak hotel, snackat lite och spelat sällskapsspel. Mitt lag vann 2 av 3 så det bevisar ju vem som är kinggggggg!

Är satans trött nu så jag ska väl lägga mig och sussa, imorgon blir det att städa rummet. Kändes ju otroligt roligt...

Gonatt!


Ekonomi

Sitter på skolan och har sammhälls lektion just nu snackar vi om ekonomi och det är lagomt roligt.. Är alldeles för trött för att ens förstå vad vi snackar om. Igår efter en hel dag i salongen stannade jag kvar i Skellefteå, åt middag hos Sarah sen så kollade jag, Sara, HW och Amme på Harry potter på bio!! AsBRA var den, kan knappt vänta på att den sista filmen kommer ut..

Ska engagera mig nu men jag tänkte bara uppdatera så ni vet att jag lever.

Se den!


Ska krypa ner under mina två täcket och slumra in i drömmarnas land

Var bara tvungen att visa två bilder som min käraste vän Johanna Hägglund aka "mästerfotografen" eller "Jo-C" har tagit:


Älskade tarzeman<3

Jag sprattlandes i löv i Stockholm, lite sjukt att gå från höst och löv till vinter och all snö som är här i Piteå!


Master chef!

Har insett att jag måste skaffa mig en man som kan laga mat! Kan ju faktist inte äta köttfärsås och spaghetti hela livet.. (fast jag skulle nog kunna göra det). Har även insett att converse INTE duger som vinterskor om man ska bo här i Norrland/Alaska som jag i nuläget inte skulle märka så stor skillnad på.. DET ÄR SVINKALLT och snöstorm! Jaja tacka gudarna för mina rosa tofflor som är groteskt fula MEN oj så varma. Dom räddade nog mina tår idag, annars hade jag nog tappat en eller två..

Ska sätta mig med min köttfärsås och spaghetti skål nu (home made, därav "master chef" som blev ruskigt god om ni frågar mig) framför paradise hotel.


Fick vakna med hjärtat i halsgropen idag!

Emelie och Johanna for på jobbet medans jag låg kvar i sängen, tog en rejäl sovmorgon eftersom detta är faktist mitt höstlov och det måste man ju utnyttja! Hur som helst blev jag väckt av att det låter som att någon panik bankar på fönstrena, en tavla rasar ner och hela lägenheten skakar typ, hehe kanske inte bästa sättet att vakna på men nu är jag uppe iallafall. Har bäddat ihop Emzans och Jossis säng så nu ligger jag och softar i soffan (deras säng) och frukosten ligger i magen. Ska snart börja göra mig klar för jag ska och möta Johanna i Vällingby när hon slutat jobbet, antingen så följer hon mig och shoppar eller så ska jag bara överlämna nyckeln så far jag på en shoppingrunda ensam. Har faktist bara köpt två ringar, en klocka och ett linne hittills!!


Taggar med julmusik!

Gårdagen var inte allt för händelserik så jag skippar att skriva om den..

Idag så mötte jag upp Eve på stan så vi gick där och strosade och shoppade litegrann. Sedan gick vi mot gamla stan dit Jossi kom och vi tog oss en liten fika på Nova (?). Sen sa vi hejdå till Eve och for till söder för att kolla på Johannas pappas lägenhet och hämta nå grejer. Blev en snabbvisit för en liten Emzan hade slutat jobbet och väntade på oss så vi begav oss mot lägenheten. Jag köpte sushi på vägen som fick bli min middag medans brudarna åt sojakörv. Kolla på paradise och degade framför datorerna ett tag innan vi drog oss mot söder för att sätta oss på ett mysigt fik (tänkte vi) men vi var lite sent ute så vi åkte till gamla stan för att se om något fik där hade öppet längre. Ingen lycka där så vi åkte hem, nu sitter vi och lyssnar på julmusik♥ och utanför regnar det. Underbart!


I söndags hittade jag denna smakrika cheeseball i min och Johannas cheseballpåse, kan nog med säkerhet säga att jag vann min och Jossis tävling om vem som hittar den största "kryddklumpen" i påsen ;)


Har påbörjat lovet!

Idag är första dagen på lovet, kände att det kom lämpligt för ett lov var precis vad jag behövde!

Jag och Jossi steg upp kring 10 och då hade Emzan redan lämnat lägenheten för att fara till jobbet. Vi har spelat Super Mario, bäddat ihop, sett Toy Story 3 och nu har vi nyligen ätit lunch. Vi ska väl så småningom börja göra oss klara för Johanna ska väl fara på jobbet och jag ska nog fördriva tiden på stan.

Uppdaterar väl kanske ikväll om vad dagen har erbjudit.



Jossi och Jag!


RSS 2.0