Så var påsklovet slut!

Har umgåtts massvis med mina vänner och det har blivit en del galejande.. Just nu håller jag på att tvätta och städa, ska väl fortsätta med det antar jag.

Hoppas ni haft en bra påsk för det har jag!


Avslutar med en egobild, hihi


Hej

Emzan kommer snart och hämtar upp mig och vi ska ut och åka bil, kanske sola åxå. Skulle behövas för min del kan jag lova! Hade inte så mycket att skriva förutom att Carro blir gammal kärring idag!! GRATTIS!!!


Idag firar vi denna brud med trevligt sällskap, bra musik och vuxendricka!!


Jobb, bira, cola, häng

Idag så fick jag rycka in på salongen, himla trevligt att få en lite extra klirr i kassa tills nästa månad. Fick jobba över litegrann åxå men som tur var bjöd farmor och farfar på middag när jag var dit och hämtade bilnyckeln. (Dom har varit så snälla och fixat så vi har sommardäck på bilen nu). For hem och slockna i soffan vaknade kring halv 10, slängde på mig en annan outfit och for till challenge. Carro, Astan och linn satt drack varsin bärtz och för mig blev det cola. Lite snack och mys-mingel med brudarna och sedan avslutade vi kvällen på shell. Nu är jag hemma och ska somna till en film hade jag tänkt. Jossi och Emzan kommer imorgon och jag är såå glad för det! Astan och Carl är hemma och alex var hemma nu helgen som var och kommer tillbaka till valborg. Hur underbart får det bli ? :)

Projektarbetet är färdigfotat  så nu är det bara redigering, sammanställning och projektrapport kvar (allt det tråkiga)..

Smakprov på tove som vi fotade i måndags, är helnöjd!


5 tappra läsare, love you <3

Har hämtat ut min studen mössa idag och den är så fiiiiiiiiin!!! <3

FÖR JAG TAR SNART STUDENTEN, FÖR JAG TAR SNART STUDENTEN, FÖR JAG TAR SNART STUDEENTEEEEEEEEN....

Ska försöka uppdatera lite mer men nu ska jag å kolla slutet av hockeymatchen, hade!!

RSS 2.0